Отговори
# 75
Добре де, Еда се опита да му припомни чрез снимки, нали? Ама какви снимки използва? От фалшивия годеж, от не знам къде си. Там й е грешката на сладката сърничка. Трябваше ей тези да му покаже, тогава не да си спомни, но ушите щяха да му пламнат.
Скрит текст:

Привет на новите булки и девойки Simple Smile

# 76
Налбантова, той Серко щеше да отрече, не помни да е брал китки и да е взимал нечий цветенца 😂😂

# 77
Да отрича, но не знае, че съм го заснела. И 2то пъти 😆

Това е след като откъса първото цвете.
Скрит текст:

Да, на Еда китката го приземи, нормално.

A това е вече след втората беритба 😆 Личи си колко време е минало от първата и втората реколта 😆😆
Скрит текст:

# 78
  • София
Сис, падам. 😅🤪🤘🏼

Имаш ли още компромати?? Моля те, дай ги насам! Някой на Селин нямаш ли? Ясно ли е там кой е брал и кой не. 🤔

# 79
Привет къзлар и в новата тема,
Диди, Kissing Heart благодаря за уютната къщичка. Пожелавам ни да я изпълним с много позитивни коментари, смях и забавление. Дано настроението ни е драстично по-добро от предходната тема.
Добре дошли на всички нови момичета в темата за взаимопомощ. Пишете смело, момичета.
Благодаря на всички, които се включват с мнения и творения, за музикалното оформление и Налбантова, специално на теб - за усмивките. Всеки път се смея с глас. И сега като гледам какво си сложила, пак така. Добре че съм сама в стаята, че лошо иначе...

# 80
Благодаря ви момичета за новата тема!
Направо изписвате темите със скоростта, с която Серкан се сгодява 😆😜

Благодаря и за доброто настроение Бро, систър и сие. ❤️❤️❤️

# 81
Лека нощ! Утре за мен започва натоварена седмица. Дано тя да е изпълнена с положителни емоции за всички.

# 82
Естествено, че имам и Селин 😆 Колекцията ми е пълна..
На Еда цветенцето го скрих, защото е по-нежно, мило и дори интимно, но Селин не заслужава 😆

Ако някой не го разбира - ще го преведа 😆

Ох, за да не са само щуротии - фрага за 24ч. има над 3 милиона гледания.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 23:57 от Nalbantova

# 83
Айдан дори на Сейфе не беше казала, че Серкан е жив. А Селин се е възползвала.Rage
Не знам какво си е мислил Серкан? Защо е искал да е в тайна дори от приятелите му, че е жив?
Явно още на съвсем ранен етап - още с първият си разказ за Еда, Селин му е внушила, че Еда е опасна, и заради нея е цялата работа, че дори Пъръл и Енгин не знаеха, че е жив, за да не кажат на Еда ли?

Да, всички действия на Еда бяха "грешка" и първосигнални. Серкан се опита да й обясни, че не я помни, че е объркан. Disappointed Relieved

Еда направи грешка като целуна Серкан публично. Sob

Селин вече му беше внушила, беше му втълпила, че Серкан е наравил грешка вече един път с Еда. Че това между тях не е било любов.
Селин говори за грешка, нали? Какво направи Серкан, след като Еда го целуна първият път (еп.1) - Обяви Еда за своя годеница и се влюби.

И сега Серкан, който не иска да допусне подобна грешка какво направи след като Еда го целуна, отдръпна се, един път е допуснал тази грешка, не иска да я допусне пак.  Scream

И какво измисли , за да се отърве от Еда? Предложи брак на Селин (Селин тържествува, защото Серкан направи правилният избор според логиката на Селин).

И да, това със със снимките нямаше смисъл, защото Селин вече му беше промила мозъка и Серкан, дори разказ от Еда по картинки не искаше да чуе.
Не я излуша. А можеше да поиска да говорят спокойно, да иска да я опознае. Смята, че я познава достатъчно добре по разказа през очите на Селин.
Той не я познава, тя идва през нощта в дома му и му крещи "аз съм Еда, спомни си!".

Еда тепърва трябва да спечели доверието му. Той не познава Еда, и колкото и да ни ядосва реакцията му е нормална.

Серкан видя Еда за пръв път в живота си. И от Селин знае, че връзката между него и Еда не е ила базирана на любов, а на манипулации от страна на Еда. На него също не му е приятно, че не помни цяла година, а Еда като го притиска не помага. 

Между другото, ако Еда мислеше, ако Еда беше разумна - можеше да си вземе поука от вечерта и снимките - когато стана въпрос за първата им целувка, и да не тръгва да го целува пред всички.
Серкан ясно и показа отношението си : "Ти си ме целуна на пресконференция. Това го знам! Разбра ли! Защото Селин ми разказа! Но вземи снимката! Виж, колко съм напрегнат". Neutral Face

Серкан мрази да допуска грешки, Селин му е внувила, че е допуснал грешка с Еда, която е довела до други грешки, до загуба на половината холдинг... И сега той е зациклил как е допуснал тази грешка, как да я поправи.

Добре де, Еда се опита да му припомни чрез снимки, нали? Ама какви снимки използва? От фалшивия годеж, от не знам къде си. Там й е грешката на сладката сърничка.

# 84
Серкан след години, спомнил си всичко. Toygar Işıklı Hands ClapHands ClapHands Clap

Спомените ще живеят в мен

Чувствам…Само знам това… [/b]https://
https://www.youtube.com/watch?v=WRuEWl76_Ms&fbclid=IwAR2BqHf … Sj1MJQlJixDqczQVU

Аз не предложих музика, но слушах, гледах почти всичко! Страхотни любовни думи, музика, прекрасни мелодии изпълниха вечерта ми!
Но тази ме грабна, може защото е полунощ! Знам ли! Но си мисля, че 4 сезон ще бъде на прекрасните спомени, споделени с любия човек от първи сезон! Wink

# 85
Кукличке, може и да си права, че е грешка и прибързано. (Не визирах това в поста си)
Обаче Еда е първосигнална, тя е като бомба, разбирам, че иска възможно най-скоро и бързо Серкан да си възвърне паметта, за да не го манипулира Селин, за да не го гледа с нея и т.н. и ще го направи по всеки възможен начин. Сега опита - белезници, целувка... Не стана номера. Другата серия ще се хване за лимона и, роклята, ще си опитва късмета, ще го притиска... Хем я разбирам защо го прави, хем и ти си права, че му трябва време. Ама това сега една ситуация, в която нито така, нито иначе 🤨
Има още "козове", които Еда може да използва, дори без да го осъзнае - "Маклкият принц", "Мадоната...", чашата... Звездите, глобусът.. Ако сценаристите са с акъла си - при всеки поглед на Серкан към тях, може да се отключва някой нов спомен за него. Щом вече снимат и в апартамента, значи и банята броя за опция 😆

# 86
Даа, и за да продължа от там, където кукличка е свършила, според мен на Серкан му предстои да възприеме нова Еда. Това не е Еда студентката, цветарката, а равностоен партньор във фирмата. Тук Селин го е подготвила и той вътрешно се съпротивлява на партньорството, чието средство е била любовта и няма да е лесно. Иначе полека лека инстинктите му се връщат, както и навиците да спори с нея. В чувствата си е объркан и причината е, че не може да си обясни нещата, които са му се случили. В обясненията ще му е трудно, щото Селин е предвидила всичко, което ще се случи. Аз съм доволна, защото виждам Еда бизнес дама, която постъпи изключително убедително пред журналистите - двамата, защото тя е партньор и той длъжен да приеме факта (нищо че Серкан твърди: "Ти може да си партньор, но компанията е моя" - на тая струнка играе Селин).
Силна игра на Ханде наистина Hands Plus1

# 87
Добре, защо трябваше да правят Еда бизнес дама?
От самото начало тя беше различна, опърничава, ината, бунтарка, която следваше своите мечти - да завърши. Сега я сложиха на главен стол и защо й е да учи тогава?
Шефка ли е? Шефка е. На къде да расте повече?
Ще си чертае, ще си прави, има си проценти...
Надявам се, че ще си ги върне на Серкан и ще си събере китките и фитките, и ще продължи да си следва мечтата. Тя не иска да й се дава така на тепсия, а да си го заслужи.
Ок, баба й ги даде, но все тая, управляваше докаго го няма Серкан. Ама дано като му дойде акъла на озни, тя да си му ги върне и - ето ти си куклите, дай си ми парцалките.

# 88
Идвам от старата тема. Не мога да смогна, да изчета всичко, което сте написали. Та да се разпиша и тук и да отговоря на въпросът за любим момент.
Ревността в басейна е една от тях, също и частта след него за това какво харесва Еда в един мъж.
Сещам и за разговорът им в дома на Серкан от 2 епизод мисля, че трябва да се запознае с леля й и да яде от мардинските гозби. Отговорът му беше, че не яде мазно и тя му каза, че за него ще има маруля.  Trollface
Друг любим комичен момент ми е и ревността от онзи мениджър и кучето, също и нощта след ремонта, като се събуди и сърдечният ритъм се забърза. Purple Heart

Бърза редакция: Още в първи епизод идването на екипа за отключване на белезниците. От сърце съм се смяла.

# 89
Налбантова и Кукличке,
Прави сте и разбирам, че искате да оправдаете или предпазите Еда от грешки.
Но това младо момиче живее 2 месеца в ужаса на една самолетна катастрофа, за която финалът е отворен. Тя вярва, че Серкан е жив, но просто вярва.
Тя мисли, че вече е най-близкия му човек, нали Серкан изчезна часове преди да се оженят. Изведнъж той идва с първата си приятелка, която й казва: той не те помни. Не първосигнални действия, аз просто се чудя как разум остана в това момиче. После отива при майка му, която я прие с любов, и тя казва, че отдавна знае, но Серкан помолил да мълчи. Нов потрес.
Никой не й каза, че два месеца или там, колкото време е, Селин го е манипулирала. Ние знаем, защото чухме, но тя само може да се досеща, без да знае истинските мащаби. Тя вижда любимия човек след два месеца на сдържан ужас и иска да го докосне, да го целуне, да не я гледа толкова студено, да му припомни. Ние изчетохме купища материали как трябва да се държим с човек, който има амнезия, споделихме реални примери, филмови примери. А тя беше просто сама със себе си. Дори тези, които я подкрепят, бяха в шок и просто я следваха в усилията й да върне Серкан.
Еда не може да стои безучастно и да гледа как Серкан се отдалечава от нея, хванал за ръка Селин. Еда е момиче, което ще се справи, не знам какво ще й коства...

На нас...много болка, колкото и абсурдно да звучи...за филм.

Общи условия

Активация на акаунт