Отговори
# 60
Нямате стигане, момичета, направо се чувствам все едно тичам след Икаруса Joy

След вчерашното емоционално влакче на ужасите, най-накрая и аз по традиция да си напиша мнението Sunglasses Епизодът беше много силен. Посоката на развитие не е моята, но обективно, за да продължи сериалът, трябваше да има рестарт. Т.е. разглеждам го като необходимото зло.

От няколко епизода насам за първи път виждам само Еда и Серкан, а не Ханде и Керем на екрана, което смятам за много положително Hands V

Сириус беше великолепен. Знам колко трудно се снима с животни, така че допълнителни бонус точки от мен за екипа Hands Thumbsup

Страхотна Ханде Heart Керем също Hands Muscle

Новият герой, Дениз, за момента ми харесва. Съобразителен, добронамерен, подкрепа на Еда в труден момент. Да видим на къде ще го засилят после.

Другите образи няма да ги коментирам. Не ме подразниха. Точно така, дори Серкан Kissing Face Той действа според новите/стари параметри, които са му зададени, така че не мога да му се сърдя. Айдан ми е на мушката, но искам да видя първо как ще реагира на предложението за брак на Серкан и тогава ще мисля дали да дърпам спусъка.

С две думи: оптимист съм Sunglasses

# 61
Здравейте, мили момичета Flowers Bouquet
От доста време ви чета без да слизам от "балкона" да се разпиша. Споделям вашите вълнения, емоции, "лудостта" по сериала, хубаво е човек да знае, че не е единствен. Толкова хубаво и подробно анализирате герои и ситуации, че човек много пъти няма какво да добави повече. Hug
Искам да благодаря на всички за уютната къщичка и приятната атмосфера, която създавате. Удоволствие е да ви чета. Благодаря и на Алекс и Али, които се грижат да не оставаме без превод.Heart Благодаря и на всички останали за споделената информация, снимки и т.н. Heart

P.S. Попаднах на това в туитър от снощния епизод - Какво правят ръцете на Серкан/Керем и Еда/Ханде Stuck Out Tongue :

https://twitter.com/polarettipicolo/status/1355858921370636289?s=19

Не видях някой да го е споделил. Ако случайно съм пропуснала и вече е споделено, извинявам се предварително. BlushHug

# 62
  • София
Ехо, къзлар! 🙋🏼♀ Още ме държат емоциите от вчера, но, след като си излях мъката тук, се успокоих. Радвам се, че можем да си споделяме. Това е много ценно. Ние не сме като, а сме си клуб за взаимопомощ. 😅❤ Сега идвам да ви споделя нещо. Сигурно ще ви изненадам, защото по принцип sister си общува с Ханде. Но понеже съм ядосана на Серкан, а sis е по-мекушава от двете ни, малко суичнахме и сега тя е първа дружка с Керем, а аз - с Ханде. Та... днес следобед Ханде ми показа телефона на Еда, която е получила следния смс от Семиха: “Чедо, аз ти казах, че само любов не стига. Но хайде, няма да ти натяквам. Не съм такъв човек. Обаче имам предложение за теб. Преди да го отхвърлиш, помисли хубаво. Този съм го проверила до десето коляно. Читав е. Хубавец. Знам, че цветето вече е дадено, така че обмисли идеята поне някой вкусен кекс да сготвите заедно. Има пакет от 6 плочки, но за срещата ви обеща 8. Ехооо, там ли си?” И така... Накратко - ние тук скубем коси, те там се забавляват. 🤘🏼

# 63
Диде, Sparkling Heart понеже каза, че може да не е турска музиката, продължавам с най-голямата класика за любовта. Една песен, която е написана по музиката, композирана от Нино Рота за филма "Ромео и Жулиета" на Франко Дзефирели от 1968 г.

A time for us Romeo and Juliet

Скрит текст:
What is a youth?
Impetuous fire
What is a maid?
Ice and desire
The world wags on
A rose will bloom
It then will fade
So does a youth
So does the fairest maid
Comes a time when one sweet smile
Has it's season for awhile
Then love's in love with me
Some may think only to marry
Others will tease and tarry
Mine is the very best parry
Cupid he rules us all
Caper the caper sing me the song
Death will come soon to hush us along
Sweeter than honey and bitter as gall
Love is a past time that never will pall
Sweeter than honey and bitter as gall
Cupid he rules us all
A rose will bloom
It then will fade
So does a youth
So does the fairest maid

Още една класика от мен - Анди Уилямс и неговата "Любовна история"

Качеството на записа в този клип е много по-добро:
https://www.youtube.com/watch?v=kUrxm4z9I-c

Текстът е страхотен и ще болдна това, което мога да асоциирам с любовта на Еда и Серкан:

От къде да започна
да разказвам историята, за това колко велика може да бъде любовта?
Сладката любовна история, която е по-стара и от морето,
простата истина за любовта, която тя ми дава?
От къде да започна?

С нейното първо "Здравей",
тя даде нов смисъл на празния ми свят,
никога не ще има друга любов, друго време.
Тя дойде в живота ми и направи съществуването лесно,
тя изпълва сърцето ми...

Тя изпълва сърцето ми с много специални неща,
с ангелски песни, с диви картини.
Тя изпълва душата ми с толкова много любов,
така че където и да отида, никога не съм самотен.
С нея наблизо, кой би бил самотен?

Посягам за ръката й - тя е винаги там...
Колко дълго продължава?
Може ли любовта да бъде измерена с часовете на деня?
Нямам отговори сега, но мога да кажа това:

Ще се нуждая от нея, докато звездите не изгорят,
и тя ще бъде там...

# 64
Мерси за поредната нова тема , Черна розичке Flowers Rose
Сега на фона на 50 нюанса сиво се връщам да изчета тези писателки , поетеси , сценаристки , детективки и хумористки Stuck Out Tongue

# 65
  • Пришълец
За снимките с Керем от награждаването му се чудех и аз откога са, жалко, че не са нови Smirk

Благодаря и аз за новата тема . От скоро се престраших да пиша.  Благодаря на всички за забавните моменти и за споделените емоции.
Кали, Grinning Hug

Cucu C, добре дошла! Включвайте се спокойно, дами Simple Smile Много сме, щури сме, но пък сме добронамерени и всеки свободно изказва мнението си, без значение дали си прилича или се отличава от това на останалите.

# 66
Благодаря за новата прекрасна тема!:heart:
Аз си представям Серкан на фона на тази песен

# 67
Добре дошли на всички нови момичета, увеличаваме се все повече! Не се притеснявайте да си споделяте мнението, удоволствие е да ви чета всички! ❤

# 68
Серкан след години, спомнил си всичко. Toygar Işıklı Hands ClapHands ClapHands Clap

ИМА ДУМИ…
От сърце в сърце се вие път
И се вижда любовта с очи.
Няма те, напусна ме.
Погледът ми не излиза от очи.
Спомените ще живеят в мен.
И не смея този път да попитам за вина.
Чувствам…Само знам това…
Не може да се запълнят празнините ти в мен.
Знам ли, може да задуха и да те донесе...
А може да е само надеждата в мен.
Желая ти да достигнеш просветление.
Вгорчен и сопнат от живота съм аз
Не знам дали ще надвие моята дума…
Каквото и да ми донесе с друга
след теб аз ще умра.
Има думи достойни за сърцето.
Има раняващи сърцето.
Има думи, които като ги чуя от теб,
знам, че ще ме погребат.
Спомените ще живеят в мен
и не смея този път да попитам за вина…
Чувствам…Само знам това…
Не може да се запълнят празнините ти в мен.
Знам ли, може да задуха и да те донесе...
А може да е само надеждата в мен.
Желая ти да достигнеш просветление.
Вгорчен и сопнат от живота съм аз
Не знам дали ще надвие моята дума…
Каквото и да ми донесе с друга
след теб аз ще умра.
Има думи, които като ги чуя от теб,
знам, че ще ме погребат.
Спомените ще живеят в мен
и не смея този път да попитам за вина…
Чувствам…Само знам това…
https://
https://www.youtube.com/watch?v=WRuEWl76_Ms&fbclid=IwAR2BqHf … Sj1MJQlJixDqczQVU

# 69
druon77, Sparkling Heart още се смея на това, че Селин ще получи остарялата версия на Робот Болат, а пък си мечтаеше за ъпдейтнатата от Еда Йълдъз.

Ама така става като при рестарта му обърка алгоритмите с неточна информация, която действа като бъг.

Сега всички страдаме от бъгнатата стара версия и се чудим кога ще има нов ъпдейт!

Даже не знаем кой ще рефрешне този път робота - той самия, използвайки AI - artificial intelligence или пак ще се наложи фините настройки да ги прави нашата прекрасна звезда!

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 23:18 от Mira07

# 70
  • Пришълец

Опаа, Магия, по случайност Sweat Smile

# 71
Да, без да искаш май, хаха 😂😂

# 72
Изчетох Ви. Записвам се в новата тема.
На Петела ми иде да и оскубя перата... Сещайте се-Селин Rage

# 73
Сиси, добре дошла🌺.
Относно Легото на Керем съм възхитена колко бързо го е сглобил.

Днес поръчах Китайската стена на Lego Architecture и се сетих за поста на Керем, че се е сдобил с ново Лего и ми стана интересно колко части има в неговите Междузведни войни... 7541.
Ние сглобявахме Трафалгар Скуеър с малкия. За 4 часа сме само дотук, а има само 1197 части...

Скрит текст:
Без коментар...

# 74
Една песен, която идеално пасва на състоянието на Еда и Серкан в момента:

Аз също се изненадах колко бързо го сглоби, брат ми също много си пада по Лего, както и 3D пъзели.. като знам колко внимание и търпение трябва. Браво на Керем! Супер бърз.

Общи условия

Активация на акаунт