Отговори
# 465
Славена, е*аси осеменителя е тоз Серкан 😆

Селин не ми дреме от кого ще хване, само да не е от Серкан де, но Еда не заслужава това.
Като цяло в това клише - незнайна бременност - турците малко ме ядосват. Все работата като е на зор и някоя се пръква бременна. Все едно те нямат там онова, дето жените го имат и чак преди самото раждане разбират, че са бременни 😆 За два месеца Еда ако не е забелязала, ще е ми е повече от глупост.
Ама пак казвам - те трябва да си направят бебето по протокола.
Серкан да си спомни, Еда да прости след 5-6 серии, после да е недостъпна малко. После пак пердетата искам. ИСКАМ ПЕРДЕТАТА! Аз за себе си разбрах, че това ми е най-любимата сцена евър, така че ако тези не са разбрали - искам пердетата. Хайде, Еда няма да е забременяла веднага, Серкан да не е факир я, та след 1-2 серии нека има пак блъскане по секции, библиотеки и щуротии, пък вече бебетата да стават. Ако е с един куршум - два заека, тогава го признавам.
Друга бременна Еда не искам аз 😆

# 466
Славена, е*аси осеменителя е тоз Серкан 😆

Скрит текст:
Селин не ми дреме от кого ще хване, само да не е от Серкан де, но Еда не заслужава това.
Като цяло в това клише - незнайна бременност - турците малко ме ядосват. Все работата като е на зор и някоя се пръква бременна. Все едно те нямат там онова, дето жените го имат и чак преди самото раждане разбират, че са бременни 😆 За два месеца Еда ако не е забелязала, ще е ми е повече от глупост.
Ама пак казвам - те трябва да си направят бебето по протокола.
Серкан да си спомни, Еда да прости след 5-6 серии, после да е недостъпна малко. После пак пердетата искам. ИСКАМ ПЕРДЕТАТА! Аз за себе си разбрах, че това ми е най-любимата сцена евър, така че ако тези не са разбрали - искам пердетата. Хайде, Еда няма да е забременяла веднага, Серкан да не е факир я, та след 1-2 серии нека има пак блъскане по секции, библиотеки и щуротии, пък вече бебетата да стават. Ако е с един куршум - два заека, тогава го признавам.
Друга бременна Еда не искам аз 😆
JoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye
А защо да не е , Налбантова? Като гледам...моооже....може ...
Майтап, майтап но мисля, че това с бременните булки ще ни бъде спестено. Някой пусна новината, повторихме и потретихме и ето ти истина...

- Ай стига вече...

# 467
  • Пришълец
Нашата Фифи вярно, че се присъединила към сериала Ramo

Налбантова, ми дано се придържат към предложения от теб график Joy
Смеем се, но си права - наивно е това, че месеци по-късно установяват, че са бременни. Ама, 'айде за нуждите на сценария си позволяват да ни баламосват, пък ние се правим, че им вярваме Joy

# 468
  • София
Надявам се повечето от вас да имат Инстаграм профил, защото мен това клипче много ме усмихва. Толкова са красиви заедно... сияят! 💞

Линк > https://www.instagram.com/p/CK1xvLRoHH2/?igshid=3uwasm8rr21u

# 469
Бро, много е хубаво.. личи си, че ашк ВАР, ама да видим кога ще го разберат и те, ако не са го разбрали още

# 470
Надявам се повечето от вас да имат Инстаграм профил, защото мен това клипче много ме усмихва. Толкова са красиви заедно... сияят! 💞

Линк > https://www.instagram.com/p/CK1xvLRoHH2/?igshid=3uwasm8rr21u

Ех каква любов има между тях.....и как искат да я скрият ?Керем и Ханде май ще са двойката на годината.

# 471
В ИГ чета фенски теории, че може изобщо да не получим втори фраг, вярно ли е? Вече ми стана ясно, че е възможно, ама...

# 472
  • София
Ако знаете как чакам този момент, когато Еда ще подминава Серкан с гордо вдигната глава, а той ще гледа след нея ей така, като на снимката.  Честно, мед ще ми капе на душата.

# 473
Всичко е възможно. Утре дано има фраг.  Дано не ни оставят с един фраг.

# 474
Аз фраг не искам ! Предварително да се разстройвам ,да се настройвам ,ядосвам. Не,не . И озет да няма и снимки .
    Така ще живея с мисълта ,че в следващата серия ще видим светлина в тунела ,искрица надежда и зрънце любов 🤗

# 475
Някой знае ли какво символизират тези звънци - символ на града Мардин ли са, нещо мардинско ли са?
Или имат друга символика?

Направиха ни впечатление, когато се появи Семиха. И аз тогава реших, че е свързанно с това, че иска да командва и очаквах Семиха да звъни със звънчето и нейната асистентка да тича след нея... но нищо такова не се случи, те си бяха декорация.

Ама предполагам, че щом точно такава декорация използват за Еда сигурно има някакво значение?

Скрит текст:
В Игра на тронове, в сезон 8, еп 5 беше озаглавн The Bells - там когато камбаните зазвучаха Денерис полудя и изгори столицата и уби много невинни хора - звънците си бяха символ на смърт/огън и кръв.

Сега изключвам тези звънци на масата пред Еда да са свързани със смърт - защото в крайна сметка Серкан се появи жив и здрав. Ама сигурно имат някакво значение.

В българският фолклор с чанове и звънци кукерите гонят злите сили.... Може би в турският фолклор звънците имат няква символика?

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 07:25 от kukli4ka456

# 476

Добро утро, мили момичета! 💙
Желая ви прекрасен ден, изпълнен с много усмивки!
Дано днес ни пуснат озет и снимки, а защо не и фраг? Изгарям от нетърпение да видя какво са ни подготвили, а те... нарочно ни държат в неведение.
При нас от няколко дни се е спуснала гъста мъгла.. ей така сс чувствам и аз спрямо предстоящия епизод - мъгла. Нищо не знаем, нищо не виждаме. Дадоха ни един фраг, колкото да загатнат нещо и това е... 😀

# 477
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета:hibiscus:

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Hug

Марги, да, този е Simple Smile

# 478
Момичета усещам затишие пред буря🤔🤐🌪

# 479
  • Пришълец
Миси, Kissing Heart

Нещо забавно: феновете са се примирили, че това ще са ни снимките от предстоящия епизод Sweat Smile

Заради ”лимонотерапията”, за която ни беше загатнато в първия фраг и за която знаем от предишни епизоди Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт