Отговори
# 645
  • София
Не, разбира се! Никой не казва цял живот да чака Серкан да си спомни за нея. Но съгласи се, че за два дни такава любов не се преодолява. Серкан е с амнезия. Но Еда според теб може ли да го забрави за една седмица и да се сгоди за друг? Малко прекалено ми се струва и доста повърхностно. Това не ми харесва. Затова се надявам да е план. Wink

Защо упреквате Еда...Серкан може да е с амнезия, но не е влюбен в Селин. Това попречи ли му да предложи брак на грешната жена? НЕ
В крайна сметка белезниците и целувката не помогнаха....защо един годеж и съответната рокля да не са правилната сигнална лампичка....Лекарят не даде голяма надежда ....Еда цял живот сламена вдовица ли да стои?

# 646

Виждате ли разликата?

# 647
  • София
По някаква причина ми излезе, че първото съобщение е изтрито и затова го написах наново, като се допълних. Не знам, явно някакъв бъг в бг-мама. 🤔

Не, разбира се! Никой не казва Еда да стои и чака цял живот Серкан да си я спомни. Но съгласи се, че за два дни не се преодолява такава любов. Серкан е с амнезия, но Еда си спомня всичко. Не е сериозно за една седмица да го забрави и да се сгоди за друг. Някак си прекалено ми е и твърде повърхностно. Затова се надявам да е план. Не искам да развалят образа на Еда. Да, тя е спонтанна. Но не се жениш ей така, на инат и без любов. Wink
Защо упреквате Еда...Серкан може да е с амнезия, но не е влюбен в Селин. Това попречи ли му да предложи брак на грешната жена? НЕ
В крайна сметка белезниците и целувката не помогнаха....защо един годеж и съответната рокля да не са правилната сигнална лампичка....Лекарят не даде голяма надежда ....Еда цял живот сламена вдовица ли да стои?

# 648
Защо се "сърдите"  на  Еда момичета, тя разбра че с викове и сълзи няма да стане и най нормалното е да играе ва-банк. Според мен пък изобщо не олеква с това, в любовта и на война всички средства са позволени. Интригата тук е че по-вероятно Еда се е договорила с Дениз и то без знанието на момичетата  /както беше и при предния фалшив годеж/ и точно тук е ключа от палатката. Джерен не я разбира, разделила се е с Ферит / и мен ме дразни как подскача от цвят на цвят/ и се е ориентирала към Дениз. Това е

# 649
  • София
Никой не упреква Еда! Поне не останах с такова впечатление от мненията, които прочетох. Аз също не я виня. Разбирам я. Ако е план - супер! За съм. Това написах. Няма да съм окей, ако наистина е решила да се сгоди за Дениз. Вече написах защо, няма да се повтарям. Wink

# 650
Flowers Hibiscus Здравейте прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
този фраг ми дава надежди за по-приятен епизод в събота. Вече се настройвам да гледам с удоволствие, че след събота бях в много минорно настроение. Надявам се на много забавни моменти в епизода, които да компенсират тъгата от раздялата на нашите ГГ.
Честно казано нямам търпение перушината да страда отново като гледа как се сменят настройките на робота от феята. Отново с нея ще се държи студено, а с феята пак ще става различен, нежен и внимателен. Ама искам много хубаво да я измъчат тази гад преди Серко да й тегли боца за финал. Искам да се изяде с парцалите от яд като гледа "годеника си" как ревнува "непознатата" фея от нейния "годеник". Много съм лоша и хич няма да ми е жал за нея. Ще се радвам даже. Само се чудя с кого върти интриги пак зад гърба на "възлюбения си". И наистина ли си мисли, че такава любов, като тази между Еда и Серкан може да се изпари все едно не е съществувала? Искам да и видя физиономията, когато се срещне с истината очи в очи.
Прочетох интересни теории - за това че Села трови Серко с лекарства. Дали е вярно ще разберем, но ако е - ами тези сценаристи трябва да й намислят нещо много, ама много гадно за наказание (отделно и в допълнение на страдането, че робота се влюбва в Еда). Ако имате добри идеи - давайте да ги чуем, може даже да им пратим някоя за вдъхновение.
При тази ситуация даже ще си пусна утре или в събота отново 29 епизод. Това е първия епизод до тук, който не можах да се насиля да гледам отново. Надявам се да е последния. Иначе си ги уча направо наизуст.
Сега отивам да изчета всички сто интересни мнения, които качихте докато писах. Целувам ви! Kissing HeartHeart EyesHug

# 651
Аз мисля, че е договорка годежа между Еда и Дениз, защото във фрага има момент в който Дениз обяснява, че забравил си един човек, когато допуснеш друг до себе си.

# 652
Кокошката най-вероятно праща някого в апартамента на Серкан да търси снимката от годежа му с Еда. Мисля, че някакви пробясъци са дошли от там и Селин е притеснена да не направи връзката. А че Еда е нарочно облечена така няма никакво съмнение. Много искам да видя кокошката как се пече на бавен огън и то с перушината.

Редактирам се, че видях във фрага - Серкан май е намерил книгата и вади снимката от там....

# 653
Селин не знае къде Серкан държи снимки. Не праща просто за снимки.

По-скоро е пратила някой да й пренесе дрехите в дома на Серкан. Еда нали разни дрехи хвърля? - едва ли са нейни, може би на Селин.

Селин я живее със Серкан я не, ама помните колко беше афектерина, когато разбра, че Еда и Серкан живеят заедно - връща си го на Еда.

Другия вариант е да е пратила някой да сложи някакво лекарство някъде - ама как и къде  не е ясно.

Не искам Еда и Джерен да се карат за мъже било заради Ферит или Дениз. Дано проблемът се разреши, но е възможно и да вкарат някаква интрига и там и да си останат скарани известно време и една срещу друга.

Но феновете го поискаха - някъде бях чела коментар преди време, че приятелките били като статистки, че света все около Еда се върти - и хоп - сценаристите са вкарали тези реплики в устата на Джерен.

Съгласна съм, че годеж на Еда и Дениз - не изглежда като нещо реално.
Два месеца чакала годеника си, търсила го, обичало го, плакала за него, сънувала го.
Той с амнезия, болен мозък предлага на друга.... забравил Еда. Ама Еда може ли за 2 дни да го забрави. Дано е игра. Въпреки, че може и да пробва с Дениз, за да забрави за Серкан.
Ако е игра не е редно да използва Дениз и да си играе с чувствата му. Още повече, ако й Джерен има чувства.

А и Серкан нали уж не помни Еда? Neutral Face , Как да ревнува?

# 654
Очаква ни интересен епизод. Само дано не свърши когато Еда обяви че и тя ще се жени дано това е в средата на сериала че да има повече развитие.

# 655
Новата песен на Башак

Момичето е истински артист - играе, пее, рисува Hands Clap

Фрагът на мен ми харесва. Насочва ни на къде ще отидат нещата, но без да разкрива всичко. И бюстът от Балдаж е у Серкан Joy Чакам си съботата аз Sunglasses

# 656
  • Кърджали
Blue, изгледай си 29ти епизод. Гаден е, ама го изгледай.
Аз поне в съботта псувах, аха и да се разплача. Но като го изгледах на следващия ден успях разжера келешчетата ни
Какво наказание за Селин ли? Вече не знам.. Тя е от тия хора, за коитп не си заслужава да хабиш и омразата си. Май наистина най-голямото наказание за нея ще е да гледа как "годеника" ѝ се променя около Еда, как се влюбва в нея и как се бори за Еда. Защото на Селин за нищо друго не ѝ пука, за нея Серкан е някаква мания. Та нека види как Серкан отново избира друга жена.
Но се надявам когато Серкан я усети и хване лъжите ѝ да не в внимателен и възпитан. Този път да е категоричен.

# 657
Кукличке, на мене тези дрехи дето хвърчат ми приличат да са на Еда, едното нещо го направих на нейна червена пижама, май от епизода преди нова година.

# 658
  • Плевен / София
Блу, аз също не повторих 29 еп. Онлайна ми беше предостатъчно. Ако има обаче светлинка в тунела ще го гледам по спокойна отново.

# 659
Ей момичета страхотни сме ! Определено аз мисля че годежа с Денис ще е фиктивен заради Серкан.  Този сериал ме побърка. Селин е нагла. Не мога да мисла в момента, но Серкан ще се осъзнае това е ясно. Кога дали преди и след годежа.

Общи условия

Активация на акаунт