Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 35 053
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Колко епизода са?

# 151
Тези два епизода досега можеха в един да ги съберат и да бяха вкарали вече Алекс.

Не мисля, че Кая е бременна.

39 ще бъдат.

# 152
  • София
И аз изказах мнение, че Кая е бременна, а ММ вика като гледам как ги нагъва тези тулумби според мен е с инсулинова резистентност. Ама в нас все някой мери кръвна захар и вече имаме изкривявания по темата. 🤣🤣🤣

# 153
Епизод номер не знам си кой на "Идва нов, гледаме с недоверие към него и се отнасяме лошо" Grinning
Героинята на Алекс ще станела шеф, ама дали на Хирургията или може би на Спешното, предвид че Пенев се пени по въпроса и я обвинява, че спи с Мазов или е с връзки.

# 154
Според мен ще е на хирургията, предвид къде седи на оперативката им, а и Мазов е вдигнал мерника на Романова, няма да пропусне да ѝ направи мръсно.
И си мисля, че може би и като се върнат Ковачеви, първо ще е само Марио, защото иначе не мога да си представя, че новата ще му налита, ако се е върнал барабар с бременната си жена Grinning

# 155
  • София
Ха, и аз се зачудих защо героинята на Алекс седи на шефското място. Въобще не ми хрумна, че може да измести Романова.... Мазов си търси боя.

ПП: Сега мина промо. Пенев казва, че Романова е избрала Алекс (как се казва героинята). Възможно е и Романова да се е отказала от поста.

# 156
https://nova.bg/accents/view/2021/02/25/317005/%D0%BD%D0%BE%D0%B … 1%81%D0%B8%D1%8F/
Жекова, Жекова, изпорти цялата работа на Васил и спука плановете на Борис. Все си мислех, че Васил ще се окаже умен, ама явно предпочита да бъде играчка и прост неудачник.

# 157
Да, но репликата на Пенев е "Как се става шеф за една седмица?". Според мен Романова си я е наела, след това от Мирослава Мазов е разбрал коя е новата и след срещата с Тати я е направил шеф.  Така с един куршум два заека - връща си на Романова и има дивиденти от татенцето.

Моски, ми той има халка Grinning

# 158
  • София
Жекова е голяма патка. Кога ще се усети за този Васил.

# 159
Майче, да приемем, че докторката е разстроена от лошото посрещане и зрението ѝ е замъглено от сълзи Grinning

Магда и нейната идиотия с Васил ми докарва конвулсии направо. То бива да е глупава, ама чак пък толкова. Бил в затвора не знам си колко време, излязъл, работи като шофьор на линейка и ще купуваме апартамент за 150 хиляди... Satisfied

# 160
  • София
Жекова е голяма патка. Кога ще се усети за този Васил.

Няколко епизода преди края на сезона Joy. В началото можеше да се приеме, че Жекова е наивна, но стана прекалено и май е по-скоро глупава.

Според мен героинята на Алекс и Марио ще се познават. (кажете как се казва героинята и)

# 161
Габриела Димова ще е героинята й

# 162
Росита, да не му се окаже една от бройките от ергенския му живот😁

# 163
На финала. Smile

# 164
  • София
А детето ме пита защо на рекламата казват "Финалът", а не спират да го дават. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт