Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 837
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
Банков си имаше други проблеми, Влади няма ама да видим няма ли да си ги създаде. Wink

# 511
  • Велико Търново
Дамапика, въпросната снимка е стара.
Да, то си личи, че Петър е по-малък на нея. Но просто Карамазов я споменава и я е постнал.

Това май беше епизодът на насадените на пачи яйца.
Пенев сам се насади. Врабчев няма да го издаде, но съвестта му - може би.
Кая милата и тя е сред насадените, с тоя Владко... или пък не? Аз съм за "сценария" на Selin Ozkaya.
Йосиф обаче така се навря между шамарите, гОркия... и в буквален смисъл даже. Но пък вероятно от това ще тръгне развръзката за Фотев. Поне така си мисля.

# 512
Днес реших да гледам чак след като прочета нещо позитивно .
Марио се връща и имал добра сцена с Мазов - пред телевизора съм /два часа назад Grinning !
Не ми харесва ,че Пената е блъснал Пиленцето - много е плоско !

# 513
Чак сега доизгледах, като приспах малкото, ама тези чертички на теста здравата ги оцветили Simple Smile) смешно ми стана просто, защото втората чертичка обикновено е съвсем бледичка, но въпреки това напълно достатъчна.
Сцената с Йосиф и Васил също беше 'топ'Simple Smile  Нали и да е видял нещо, може вече да го има навсякъде в нета, голям праз като го сплаши.
Не търся под вола теле, ама последен сезон е все пак, да се бяха постарали малко повечко...

# 514
Според мен най-добре Жоузеф да покаже видеото на Борис. В крайна сметка Борис най-добре ще знае как да го закопае. Време му е на Фотев да го надхитрят. Не ми се вярва да е случат нещата толкова бързо и лесно, но все пак Тасев трябва да знае за записа.

# 515
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 7

Здравейте!
Поизоставих ви, защото видях, че никой не търси директните линкове и интереса към сериала рязко е спаднал. След завръщането на Марио и Зорница, това предполагам ще се промени, затова ви оставям линкове към епизодите до тук
и една програма за онези които искат, но не знаят как се теглят видеата от директните линкове на Нова плей

Програмата е   videoder https://www.videoder.com/download/videoder-for-windows
изтегля и клипове от Youtube

в настройки, се избира езика и къде да се запазват видеата

после директният ЛИНК се взима с десен клик върху бутона и се поставя в полето за URL адреси и търсене(на певец, песен, филм)

може и с влачене на бутона,  да се постави в полето

ще се заредят линкове с различните резолюции - избери и изтегли.
Това, е всичко.

Епизодите от 1 до 6
Скрит текст:
Сезон 11 Епизод 1

Сезон 11 Епизод 2

Сезон 11 Епизод 3

Сезон 11 Епизод 4

Сезон 11 Епизод 5

Сезон 11 Епизод 6

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 06:43 от Mari_Mar

# 516
Като гледам май ще има искра между Врабчев и Грънчарова. Беше много изплашена за него.

# 517
Знаех си за Кая, още след секса с Василев. Сега се чудя ще се връща ли Алекс и в този сезон или просто Кая ще признае на Владко, за да стане драмата, преди да се окаже, че въпреки пазенето си е от него.
Моню много добре пресъздава емоциите на Мазов. И сцената им с Марио наистина беше много силна. Липсваха ми Марио и Зорница. Дано има повече радостни моменти около бебето.
Йоско милия пак го насадиха между шамарите.

# 518
А Поли откога гледа така любовно Врабчев, кога си разкараха конете със Захаринчо?

Бременността на Райкова бас ловя ще е баш станало по времето, когато спа и с Алекс, за да е драмата и тя да не е сигурна чие е бебето, за да има гранде драма.
Добре де, щом Кая е бременна що ще може да влиза на операции или то този бан само за Зорница важи? Много се дразня като не разбирам нещо Grinning

А Огнянова как безропотно се съгласи да си седи мирно на дупето и да не припарва до операционна и изобщо да се напряга. Колко ли дълго ще издържи преди да наруши правилото и майката квачка да я прибере под крилото си, за да е сигурна, че ще слуша? Grinning

# 519
Майче,само за Зорница важи,щото бременността й е рискова,примерно Joy
Аз не мога да разбера защо трябваше да я махнат от операционната от чисто сценаристка гледна точка и да си отрежат възможността да имат някакви истории с нея там.

# 520
Защото трябва да има истории и за Хаджито. Mного станаха уролозите, няма място за двама в операционната Joy

# 521
  • София
Алекс е непричом към бременността на Кая - това се случи доста отдавна. Но, от друга страна знаем, че таймингът им куца 😂...
Пенев, след няколко години разведен, май ще се събере с бившата си 🥳
Накрая да не покаже и Нора две чертички 😉

# 522
Аз пък се чудя, коя ще роди първа Зорница или Кая?

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 10:03 от Monza

# 523
  • София
Защото трябва да има истории и за Хаджито. Mного станаха уролозите, няма място за двама в операционната Joy

Хаха, това  защото има “много” медицински случаи в медицинския сериал 😂

На Зорница предричаха, че щяла да се чуди от кого е бременна, но май ще гледаме Кая в тази роля. Все пак се надявам да ни го спестят. Съмнявам се, че Кая ще направи аборт, по скоро си мисля, че ще се случи нещо и ще загуби бебето, защото нито тя, нито ХХ са готови за дете.

ПП: Мари, много ти благодаря за линковете.

# 524
Яз пък се чудя, коя ще роди първа Зорница или Кая?
Така както е тръгнало... бебето на Меган Маркъл ще е първо. Sweat Smile Става много забавно като започнат да ги провлачват тия бременности в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт