Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 866
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 275
И аз опитах един път и неспечелих. Мога да регистрирам само от телефона - на компютъра не се появява поле за въвеждане. Само пише "регистрирай тук" и няма място за въвеждане (червен фон).

# 1 276
  • плевен
Здравейте , регистрирах касови бележки в Нестле , но и на Кит кат и на Маги ми изписва едно и също и не знам дали успешно съм се регистрирала за играта?

# 1 277
  • София
Почти винаги така изписва. Всичко е наред!
Аз пък съм леко разочарована от СофияМел и утре ще им звъня. Не ми е до играта, но да правят кампания и да няма брашно е абсурдно. 2 Била, 2 Фантастико и 1 Т-Маркет обикалям от 3 дена и няма изобщо. Ако не беше кучето нямаше и да се напъвам да търся. Но нали обикалям нагоре-надолу.

# 1 278
Брашното за пица намерих още в началото на играта в Т Маркет. Не стоеше при другите брашна на София Мел, а на по - горните рафтове и някак забутано настрани. И сигурно съм единствената, която не е особено очарована от него. Обичам пици с малко по - дебел блат, а по рецептата на пакета се получава по - твърдо тесто, което разточено не бухва и след печене пицата е с тънък и по - твърд блат.

# 1 279
Аз не го правих по рецептата от опаковката и пак тестото стана доста твърдо и неприятно за работа.Направо се измъчих докато го разточа не знам каква му е идеята ама не ме очарова.

# 1 280
На мен пък ми харесва, не го разточих, а си го нагласих спрямо формата, стана добре, тънко и хрупкаво както ми харесва, като ви чета няма и да я правя рецептата от опаковката.
Не мога да намеря Кола Зеро, а искам да се включа, иначе другата е заредена навсякъде.

# 1 281
  • София
Кока Кола Зеро имаме в нашият Фреш Маркет, както и в 3-4 денонощни съм я срещала.. опитайте с по-малки магазинчета.. там зареждат по-малко и нямат задържане на стари
На мен пък ми харесва, не го разточих, а си го нагласих спрямо формата, стана добре, тънко и хрупкаво както ми харесва, като ви чета няма и да я правя рецептата от опаковката.
Не мога да намеря Кола Зеро, а искам да се включа, иначе другата е заредена навсякъде.

# 1 282
Идвам и аз да се похваля с ваучер за технополис от КК. В либрес мислех да се включа, но с тези награди - доста са скъпички и доставка като сложа... Отказах се. Чакам Милка да видя

# 1 283
Мога да взема на някой ваучер за 15 лв за Фууд панда от зайците срещу 3 бели капачки от КК 😊

# 1 284
  • Сф
В нашето Аванти имаше- само зиро Simple Smile та ходих да си вземам от другаде.

# 1 285
Не е игра, но реших да ви го споделя. Ако поста не отговаря, моля да бъде изтрит. 📣 На 6ти март, на хижа Алеко, всички ще живеем активно! Ела и се зареди с много емоция и движение. 🏂 😊
За доброто ни настроение и придобиване на специални умения в зимните спортове ще се погрижат някои от най-популярните ни спортисти.❄❄❄
Ако не си виждал как Йордан Йовчев стреля със снежни топки, сега е моментът! ❄ Или се впусни в надпревара за най-хубавия снежен човек ⛄, а ние ще се погрижим доброто настроение да не те напуска. 🥳
🕙Спазвайки всички мерки за безопасност, ще те очакваме между 10:00 и 14:00. Не забравяй да извадиш ските, сноуборда или шейната 🚗
☕ 🎿 Nescafe 3in1 те предизвиква да вкараш снежна топка в чаша... не звучи сложно, но дали ще успееш?
🤳🏔️Вземи си заслужена почивка с KitKat - и не забравяй да я снимаш и качиш  с#BreaksBringsUsTogether
🥣❄MAGGI Noodles питат: можеш ли да направиш снежни ангели с цялото семейство (от 10:15 до 11:00), а между 12:00 и 14:00 предизвикай Йордан Йовчев и покажи, че си най-добрият на дартс.
🛷⛄Нестле за по-здрави деца те канят да направиш най-хубавия снежен човек със семейството си, а после се забавлявайте заедно, като видите кой ще победи на пускането с шейни. За най-добрите ще има и награди.🥳🥳

📣Ските и шейните са от теб, настроението и предизвикателствата - от нас. Заповядай на 📅 06.03 от 10:15 - хижа Алеко. Очакваме те! 🙌

# 1 286
Някоя добра душа да разменя ваучер за Технополис за ваучер за Зора/Техмарт? Една бройка е останала в цяла София от това, което искам и няма да ме дочака да спечеля😀

# 1 287
В ОР има нов ваучер за фитнес облекло.

# 1 288
Някой питаше за печелившите от играта на Нивея сън, обявили са ги: https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/Winners%20NIVEA%20NL_Alpin.pdf

# 1 289
  • София
"'Аз пък съм леко разочарована от СофияМел и утре ще им звъня. Не ми е до играта, но да правят кампания и да няма брашно е абсурдно. ''
   Брашно за играта има заредено във верига магазини "CBA Коме".

Общи условия

Активация на акаунт