Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 881
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
"'Аз пък съм леко разочарована от СофияМел и утре ще им звъня. Не ми е до играта, но да правят кампания и да няма брашно е абсурдно. ''
   Брашно за играта има заредено във верига магазини "CBA Коме".
Нямам на близо. А и идеята не е да ходим през 9 квартала в десети, а просто да си купя, където ми е удобно. Първо изчезна във Фантастико, после Била. Т-Маркет ми беше надеждата. Здраве да е. Но СофияМел трябва да са наясно, че логистиката им куца.

# 1 291
А в Русе къде ли мога да намеря брашно ???
Търсих в Билла като отидох основно за брашно защото по "моите"магазини няма .забравям да се включа в Либрес ,а за Маги имам 2 бележки .3 в едно не пия ,кит кат не мога да намеря ментовия шоколад и него не съм го виждала ,, Joy
Ще чакам нови игри.

# 1 292
Някоя добра душа да разменя ваучер за Технополис за ваучер за Зора/Техмарт? Една бройка е останала в цяла София от това, което искам и няма да ме дочака да спечеля😀
Все още не успявам да спечеля ваучер и не знам как изглежда и дали пише нещо на него за конкретния магазин, но една жена във фб беше писала, че спечелен ваучер за техномаркет е използвала без проблем в технополис.

# 1 293
Това не звучи сериозно. Ваучерите, които спечелихме в къщи, бяха за различни магазини и с различен брой символи.

# 1 294
Някоя добра душа да разменя ваучер за Технополис за ваучер за Зора/Техмарт? Една бройка е останала в цяла София от това, което искам и няма да ме дочака да спечеля😀
Все още не успявам да спечеля ваучер и не знам как изглежда и дали пише нещо на него за конкретния магазин, но една жена във фб беше писала, че спечелен ваучер за техномаркет е използвала без проблем в технополис.

Аз по нейните думи се подлъгах, та ходих да се излагам и да се правя на неразбрала, вие недейте😂 За Технополис са букви и цифри с тирета, за Зора са с 12 цифри, за Техмарт по-малко цифри и т.н.

# 1 295
И аз прочетох коментар за ползване на ваучер от КК в друг магазин. Не ми се стори сериозно, което се потвърждава от горните коментари. Аз пък не мога да намеря магазин, който дава кенчета на Пиринско, от текущата игра.

# 1 296
Някой игра ли в Каменица за таблет, аз не можах да намеря малки бири само по 2 литра.

# 1 297
3:0 за КК. Не ми върви в тази промоция, така и беше миналата година с ваучерите пак за Тефал, но все пак пожелавам успех на всички , които участват и искат да спечелят. 🙂 И също така видях, че тези кодове от белите капачки могат да се регистрират в кока кола апп , разбира се ако не са регистрани за ваучер за Тефал, а тези от малките бутилки пък не могат да се регистрират за ваучер.....странно

# 1 298
  • София
Аз спечелих днес в 7.30 ваучер за Техмарт. Пробвах с нов профил, не знам дали има значение.

# 1 299
  • София
Помбер пуснаха нова игра, уж с покупка, но правила няма. Не са публикувани. Писах им в Месинджър.

Абсолют също се изложиха с ФБ игра. Нарушиха си многократно собствените правила. Естествено още нямам отговор.
Лошо ми почва понеделника 😡

# 1 300
Има ли проблем със сайта на кола? Не мога да създам профил. Избирам показания линк от списъка на Станимир.

# 1 301
Има ли проблем със сайта на кола? Не мога да създам профил. Избирам показания линк от списъка на Станимир.
Аз влязох чрез ФБ и нямах проблем. Не помня каква ми беше паролата която ползвах за раницитте и затова сега влязох през ФБ. Пробвай така ако имаш профил там.

# 1 302
Ето това ми излиза

Когато дам Създай профил , ето това

Щом избера някоя от посочените икони, ме препраща съм страниците им и отново нищо не става.

# 1 303
Това е от телефон. Пробвай от настолен компютър да видиш дали пак това ще ти излиза. Какво става като натиснеш "ВХОД" или горе на човеченцето в дясно? При мен ми излиза да пиша имейл и парола или да вляза през ФБ или гугъл профил.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 08:50 от validaa

# 1 304
Нито на ВХОД, нито на човека горе реагира.
Явно това е знак 😀

Общи условия

Активация на акаунт