Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 440
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 710
Първа награда за годината- ваучер за Тефал от кока-кола.  Счупих каръка най-накрая Simple Smile

# 1 711
  • София
Вчера, около 11 часа, регнах бележка за Либрес, но още не е одобрена. Да я сменя ли с друга или да чакам?! Всички атрибути се виждат ясно. Не виждам причина да я бавят толкова

# 1 712
Чакай.
Вече три пъти се пробвам в колата и няма нищо. Ами няма да купувам специално заради играта вече.

# 1 713
Аз пък нощес станах да регистр една капчка и ми даде ,че кода е невалиден само дето си развалих съня да се занимавам с нея.

# 1 714
Не си въвела правилно сигурно. Пробвай пак, виж хубаво буквите.

# 1 715
Оооо, дано да вкарат пурина в асортимента на лидл. Ще се радвам и ще участвам Simple Smile

# 1 716
# 1 717
# 1 718
Нацелих кода след 10 опит не печели..вече трета кола пия за една седмица гадна работа.
От техномаркет все пак ще ми върнат парите за тенджерата продадена на грешен код оказаха се разбрани/след два мейла и едно позвъняване/.
Вече пекох ребра с кола/не ми харесаха/ и правих два кекса с кола/хич не са лоши/ търся други идеи как да я пласирам?

# 1 719
Значи слушалките и лаптопите на Милка са моментни награди (първоначално останах с впечатление, че всичко ще е томбола). По-неприятно е така, но ще се пробвам.
И играта на Мюсли ми харесва, макар че не са ми най-любимите бисквити на Престиж.

# 1 720
И на мен ми харесва повече да е томбола на Милка, но каквото - такова. Ще се пробвам един-два пъти.
Пиринско се бъгнаха яко.

# 1 721
  • София
Пет опита в колата и нищо, няма да купувам повече заради играта! Тази година голям карък ме е обхванал - дано да ми се върне късмета!

# 1 722
Аз нали писах на КК за условията на Зора, та ми отговориха, че се опитват да разрешат проблема. Според КК не би трябвало да има лимит за продукт на стойност минимум 40лв, но май от Зора отричат въобще да са поставяли такива условия.
Искат да им препратя кореспонденцията за доказателство.

# 1 723
Аз имам скрийншот на чата със Зора, в който се твърди, че трябва да има поне един продукт за минимум 40лв. Мога да ти пратя снимката.

# 1 724
Някой чакал ли е 3 дни да му одобрят бележка в Либрес? Вярно, че пише 5 работни дни, но останах с впечатление че ги одобряват максимум за 1 ден. Регистрирах на 24.02. в 23 ч. и още нямам имейл за одобрение, а вече имам и още 1 бележка за регистрация. Да им пиша ли... То иначе чак до вторник трябва да чакам.
Благодаря за правилата на Милка. Досега не съм участвала в тяхна игра с моментни награди. Пропускам ги, защото предпочитам томболите. Вероятно в тази ще се пробвам 1-2 пъти.
Снощи си взехме нещо като уок тиган на Tefal от Техномаркет. Доплатихме 4 лв. и нещо.

Общи условия

Активация на акаунт