Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 442
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Не само сайтът на промоцията на Пиринско, но самият сайт pirinskopivo и сайтът на Карълсберг не функционират. Това ще да е голям технически проблем. Още повече, че почти 24 часа не работят. Яко е гръмнало нещо.

# 1 726
Някой знае ли кои са активните приложения или сайтове за регистриране на всякакви касови бележки, където раздават награди?

# 1 727
  • Вестерос
И двата пъти за Либрес, вечерта качих бележка и на другия ден около 11 часа получих мейл, че е одобрена.

Видях реклама по тв-то за игра на рафаело.
https://raffaello.bg/

# 1 728
Аз им писах вчера следобяд на Пиринско, днес имам отговор, че работят по проблема.

# 1 729
# 1 730
Вчера, около 11 часа, регнах бележка за Либрес, но още не е одобрена. Да я сменя ли с друга или да чакам?! Всички атрибути се виждат ясно. Не виждам причина да я бавят толкова

Тегленето на победителите от петък, събота и неделя е в понеделник. Аз, миналата седмица, регистрирах в петък - в понеделник одобриха и в 17 ч имах ваучер от дневните награди. Успех!

# 1 731
Елза&Ана, благодаря. Аз вече им пратих на КК скрийншот на моите мейли, ако искаш прати им и ти, през месинджър комуникираме.

# 1 732
Скоро ще има нова игра на Загорка. С 1200000 награди. До колкото разчитам от брошурата на кауфланд ще трябва да се събират цифри или срички ли и ще може да се спечели някакво пътешествие и фолклорна игра, също така и кенчета бири.

# 1 733
Оф, тез бири хич не ме блазнят. Smile
Взех си нещата от Wooden spoon. Blush
Скрит текст:

# 1 734
  • София
Вчера, около 11 часа, регнах бележка за Либрес, но още не е одобрена. Да я сменя ли с друга или да чакам?! Всички атрибути се виждат ясно. Не виждам причина да я бавят толкова

Тегленето на победителите от петък, събота и неделя е в понеделник. Аз, миналата седмица, регистрирах в петък - в понеделник одобриха и в 17 ч имах ваучер от дневните награди. Успех!

А дали теглят по отделно, за всеки ден, тоест 3 тегления или е накуп?!

# 1 735
  • Бургас
Имам един код за колата и мисля да го регна утре рано сутринта. Дано имам късмет. Стискайте палци.

# 1 736
  • София
Сайта на Пиринско работи. Спечелих палатка!!! Ще откачааааа

# 1 737
  • Пловдив
Сайта на Пиринско работи. Спечелих палатка!!! Ще откачааааа
Честито!!!Аз пак съм 3 опитай пак.

# 1 738
  • Вестерос
Аз си взех мини розови води и съм много приятно изненадана. Ако спечеля пак ще си взема голямата Simple Smile

# 1 739
Момичета имам нужда от помощ. Спечелих от кока колко ваучер за техомаркет  и за зора . Проблема е следния слагам кода на ваучера и ми дава НЕВАЛИДЕН КОД и на зора и на Техномаркет . Каква според вас може да е причината?

Общи условия

Активация на акаунт