Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 426
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 740
Ако сумата на покупките е под 40лв.

# 1 741
Ваучерите на Техномаркет може да се ползват само във физическите магазини.

# 1 742
Над 50 лв е дори. Сега разбрах ,че не може в Техномаркет онлайн. Но и в зора е същото сумата е над тази и не става и там

# 1 743
  • София
Над 50 лв е дори. Сега разбрах ,че не може в Техномаркет онлайн. Но и в зора е същото сумата е над тази и не става и там
За Зората май трябва един продукт над 40лв. Имаше дискусия по-напред.

# 1 744
За Зората май трябва един продукт над 40лв. Имаше дискусия по-напред.
Това сега пробвах сложих уок тиган за 50 лв без други продукти и стана . Благодаря за помощта.

# 1 745
Само предположения, но:1. За Техномаркет-ваучера си виж, мисля че е само за в магазин, а не онлайн.2. За Зора- продукта, който си избрала трябва да е с единична цена над 40 лв., не може да комбинираш две неща, напр.32+8

# 1 746
Изпишете го, не го копирайте
Момичета имам нужда от помощ. Спечелих от кока колко ваучер за техомаркет  и за зора . Проблема е следния слагам кода на ваучера и ми дава НЕВАЛИДЕН КОД и на зора и на Техномаркет . Каква според вас може да е причината?

# 1 747
Сайта на Пиринско работи. Спечелих палатка!!! Ще откачааааа
Честито.... Аз имах останали няколко последни капачки и обзаведох семейството с бинокъл, яке и стол

# 1 748
  • София
За Джеймисън-обадиха ми се в понеделник, а във вторник имах мейл( в спам-а), на който трябваше да отговоря с адрес за доставка и снимка на печелившата к.б.- номера го има в сайта при имената. Още не е доставена наградата.
Тази вечер се засилвам за бира във Фантастико и попадам на Загорка с игра?!?-свършила преди почти два месеца....да не се подведе някой.
Скрит текст:

[/quote
Възможно е да съм го изтрила, ако е било в спама. Може ли да ми изпратите мейлът, на който трябва да се изпрати снимка на кб. Благодаря

# 1 749
Здравейте,
Влизам да се похваля с ваучер от КК за Технополис, спечелен днес в 12:40ч.
Ще се включа и в Либрес тези дни, наградите са хубави.
Днес трябва да купувам уиски, дали има някаква игра, която съм пропуснала ?😁

# 1 750
  • София
Взех КК, но се чудя кога да регистрирам..

Миналата година не спечелих ваучер, дано тази да.

# 1 751
  • София
Разменям кодове на Пиринско срещу такива на Кока Кола за играта на Тефал. Поема ангажимента да пазя капачките на Пиринско.

# 1 752
  • София
Взех КК, но се чудя кога да регистрирам..

Миналата година не спечелих ваучер, дано тази да.
2 спечелих около седем сутринта.

# 1 753
Точно в 7.00 ч. НЕ спечелих в колата. Моят мъж спечели в 12.05 ч. Може би не зависи от часа на регистриране.

# 1 754
  • Sofia
Кауфланд - 2 кати и пак нищо...кодове за участие но не се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт