Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 424
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Не съм казала точно в 7.00,а около и за да съм точна си проверих имейлите, единия ваучер е в 6.30 а другия в 7.02. Успех на всички.

# 1 756
Аз вчера спечелих ваучер за Техномаркет в 18 и 31ч.В играта на Пиринско преди час регистрирах 5 кода и нищо.Не мога да открия  кен/шише на Каменица,а обикновено печеля в техните игри и искам да се включа.Имам само два кода от туби,но ще потърся още.
Доволна съм,че леко-полеко започват игри с хубави и полезни награди.Успех на всички🙂
П.п.Нямам Фейсбук и взех телефона на една приятелка,за да видя магазина за бельо,за който имам ваучер от Либрес.
На пръв поглед нищо не ми хареса,но в понеделник ще огледам по-обстойно.

# 1 757
3:0 за Пиринско повече няма да играя Без това не ми харесва вече бирата им.

# 1 758
2:0 за КК
Нещо не ми върви в игрите напоследък  Sad

# 1 759
В My optis има анкета, ако отговорите че сте участвали в проучване за лекарства през последните 3месеца,  ще ви изхвърли.

# 1 760
15:0 за Пиринско.Ама много са стиснати ,чак толкова не очаквах.

# 1 761
Ама то без това трябва да се отговаря, че не си участвал, за да продължиш. Ама някои въпроси са като минно поле и изведнъж пак може "квотата да се е запълнила". То няма угодия. Smile
Аз пък от няколко дена все получавам от JTN и все ми дава error. Rolling Eyes

# 1 762
Аз вчера спечелих ваучер за Техномаркет в 18 и 31ч.В играта на Пиринско преди час регистрирах 5 кода и нищо.Не мога да открия  кен/шише на Каменица,а обикновено печеля в техните игри и искам да се включа.Имам само два кода от туби,но ще потърся още.
Доволна съм,че леко-полеко започват игри с хубави и полезни награди.Успех на всички🙂
П.п.Нямам Фейсбук и взех телефона на една приятелка,за да видя магазина за бельо,за който имам ваучер от Либрес.
На пръв поглед нищо не ми хареса,но в понеделник ще огледам по-обстойно.
Резултати от днес..
2 стека каменица - 24 кенчета само кодове и нито една чаша. Преди това от Аванти 4 броя от по 1л и пак кодове.
Значи логиката ще бъде, че чашите явно са пръснати по стъклото..
Поздрави

# 1 763
Ама то без това трябва да се отговаря, че не си участвал, за да продължиш. Ама някои въпроси са като минно поле и изведнъж пак може "квотата да се е запълнила". То няма угодия. Smile
Аз пък от няколко дена все получавам от JTN и все ми дава error. Rolling Eyes
Зависи, някои анкети са с  няколко етапа.

# 1 764
  • Пловдив
15:0 за Пиринско.Ама много са стиснати ,чак толкова не очаквах.
Толкова са😀Аз съм вече 60:0!

# 1 765
  • Русе
10:0 за пиринско. Но ще пробвам пак.
От Кока кола с моя мъж имаме по един ваучер за различни магазини.

# 1 766
Около 30:0 за Пиринско. Добре, че бяха намерени капачки. Иначе много щеше да ме е яд

# 1 767
NeRu8791,аз точно кодове искам.Чаши имам сватбари да посрещна🙂.Пиринско наистина дават малък брой награди дневно.От около 100 кода съм с 1 награда.

# 1 768
В My optis има анкета, ако отговорите че сте участвали в проучване за лекарства през последните 3месеца,  ще ви изхвърли.
Вчера я попълних и достигнах 200 точки за банков превод 20 лева

# 1 769
Аз също съм с поне 30 кода на Пиринско, но мъжа ми поне я харесва и е щастлив, че има игра.Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре е последният ден на доста игри, регистрирайте си бележките. Сещам се за Кит кат и Маги, но имаше и още.
Спечелих на майка ми ваучер за Техмарт и даже вече й купих тавата, която искаше. Беше малко под 40 лв. и системата позволи да я взема само нея, остатъка се губи. Начисли 1 ст., не разбрах за какво. Joy

Общи условия

Активация на акаунт