Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 910
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 285
Аз имам код мога да ти ги пратя ,ако не ти го приеме пак

# 286
Брашното на София Мел Пица  го има и във Фантастико - 1.59лв.

# 287
# 288
Някой пробва ли го това брашно за пица да каже кое му е различното? Суха мая ли има в него?

Има анкета в брадатия.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 21:22 от DayInMay

# 289
Някой пробва ли го това брашно за пица да каже кое му е различното? Суха мая ли има в него?
Взех, но в събота ще го пробвам. Дано да си заслужава.

# 290
Уж е само брашно

# 291

Има анкета в брадатия.
И аз го купих. Тея дни ще замеся хляб  с него и ще кажа как е. Че то само ако за пица го ползвам, предвид че правя на 2 месеца веднъж, бая ще се олежи в шкафа 😁😁😁

# 292
Здравейте, играчи! Честита нова тема!
Януари го завърших с комплект тефтери Милка, надявах се и на телевизор от Мура, защото има нужда от подмяна на нашия, но уви.

Майка взела 2 кутии зърнени закуски Нестле с кодове за Скрабъл. Не смятам да се включвам, няма да ми влезе в употреба наградата. Ако някой иска кодовете, нека ми пише, подарявам ги. - ПОДАРЕНИ!

Завършвам поста с един въпрос: Имаше игра за Smilebox в приложението на Брошура.бг, тегленето трябваше да е на 02.02. Някой има ли представа дали ще излезе някъде списък на печелившите, или просто пращат мейл на спечелилите?

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 22:05 от monii48

# 293
# 294
Мога ли да помоля за един код? 🙂

Здравейте, играчи! Честита нова тема!
Януари го завърших с комплект тефтери Милка, надявах се и на телевизор от Мура, защото има нужда от подмяна на нашия, но уви.

Майка взела 2 кутии зърнени закуски Нестле с кодове за Скрабъл. Не смятам да се включвам, няма да ми влезе в употреба наградата. Ако някой иска кодовете, нека ми пише, подарявам ги.

Завършвам поста с един въпрос: Имаше игра за Smilebox в приложението на Брошура.бг, тегленето трябваше да е на 02.02. Някой има ли представа дали ще излезе някъде списък на печелившите, или просто пращат мейл на спечелилите?

# 295
Да се включа и аз в темата, че в игрите не мисля. 😀 За Нестле кодовете са еднакви, бях им писала за грешката след регистрация и вече става, много бързо отговориха и реагираха.

# 296
  • Русе
Благодаря за отговорите за брашното. Вчера в Билла не го намерих. А може точно в тази, която ходих да не го продават.
Купих от Метро. Регистрирах номера на ф-рата, но не ме пусна с първата снимка, защото беше над 2МВ. След като я изрязах се получи.

# 297
Томбола с покупка в ДМ за 60 Thinkle Stars Килимчета за игра.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dm-asortiment/bebe-i-dete/dm-bab … ixvWsMNT0zqVe3TZg
Аладин фуудс - към всяка поръчка: дюнер или бургер подарък за 0.01 лв. със съответния код.
https://www.aladinfoods.bg/n/194/%D0%B4%D1%8E%D0%BD%D0%B5%D1%80- … eAfnJ6icB4R7y9RZ8

# 298
  • при късмета
Леле, цяла стотинка дават Аладин, ще вземат да се разорят Joy

# 299
Май бургера е на цена от 1 ст., но не е много ясно описано...

Общи условия

Активация на акаунт