Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 831
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 750
В петък една по-възрастна колежка ми донесе няколко талончета.5 от тях бяха с код,1 с печалба 1лв и 1-с 2лв.Тези с парите й ги дадох,а кодовете ги регистрирах

# 751
Благодаря на всички ви!
Успях след хиляди препращания на снимката.
А това,че мога да си намаля резолюцията на камерата не го знаех.
Благодаря ти,Станимир!

Регистрирах и 4 кода на Кауфланд.
Някой до сега спечелвал ли е нещо друго,освен код?
И аз регистрирах 4 кода от Кауфланд. Майка ми пазарува оттам, от 5-те скречкарти, едната е с печалба от 2 лв, а другите 4 ми ги даде да ги регистрирам. Включих се в играта на Мол Парадайз - падна ми се тениска от Superdry, хубава е тениската.
Скрит текст:
Честито! Много харесвам нещата на Superdry. Каква е играта?

# 752
  • София, Дружба 2
Здравейте, имам код за сладолед от Доминос до днес валиден.Ако някой го иска да пише.
Не участвам никъде, закото наградите не ми харесват
Кодовете от доминос важат дори и след датата от печатчето. Случвало ми се е месец след тази дата да ми приеме код в поръчката.

# 753
Така е, да, важат и след това!
Едно нещо във връзка с тези кодове много ме тормози, не знам на какъв принцип, но веднъж успявам да ползвам два кода, друг път - не! Има ли някаква тайна?

# 754
  • София, Дружба 2
Не знам на какъв принцип са, на мен не ми се е случвало да са си в срок и да не ги приема. Понякога, един, два пъти ми се е случвало да не приеме код, който е изтекъл. Мисля, че ги анулират през няколко месеца всичките изтекли. Това съм забелязала аз. Два кода от хартиените в една поръчка никога не съм ползвала. Обикновено комбинирам хартиен код и оферта от тези в сайта - всяка 3-та пица за 4 лв. или някакъв % отстъпка. Ще разгледам следващият път дали ще може два кода в една поръчка. Не съм се сещала да сега за такова нещо. Благодаря за идеята, evhen! Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 22:03 от Picky

# 755
# 756
Скрит текст:
Благодаря на всички ви!
Успях след хиляди препращания на снимката.
А това,че мога да си намаля резолюцията на камерата не го знаех.
Благодаря ти,Станимир!

Регистрирах и 4 кода на Кауфланд.
Някой до сега спечелвал ли е нещо друго,освен код?
И аз регистрирах 4 кода от Кауфланд. Майка ми пазарува оттам, от 5-те скречкарти, едната е с печалба от 2 лв, а другите 4 ми ги даде да ги регистрирам. Включих се в играта на Мол Парадайз - падна ми се тениска от Superdry, хубава е тениската.
Скрит текст:

Честито! Много харесвам нещата на Superdry. Каква е играта?
На целия мол Парадайс е. Беше пусната по-напред.
http://paradise-center.com/bg/page/campaign_02

# 757
# 758
Току що ми се обадиха от Нескафе за чашата, няма почивен ден за тях явно.
Всички непечеливши бележки участват във всички седмични тегления за чаша.

# 759
Възползвах се от промоцията на Дънхил, благодаря че споделихте.

# 760
# 761
Освен на Хип дали има и други брандове където да се регистрираме за тестери мостри?

# 762
От Лили и Дм даваха разни неща като си изкараш бейбибонус карта след като родиш. Искаха акта за раждане май.

# 763
  • София
От края на миналата година, ДМ прекратиха програмата Babybonus за съжаление. Confused Картите вече не важат. Има томболи с награди , при пазаруване на детски продукти над определена стойност (май беше 30лв.) с регистрация на КБ.

# 764
Дм вече нямат така програма.
Повторили сме се 😀
Сега играта е за рег на КБ на стойност над 30 лв, само бебешки стоки. Томболата е за килимче.

Общи условия

Активация на акаунт