Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 836
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 825
  • Сф
Пробвах многократно в колата, но все не ми излизаше нищо. Регистрирах се и стана ( отново нямаше кутийка за отметка при recaptcha) спечелих ваучер за 40 лв за Техмарт
И аз се регистрирах наново, стана, но не спечелих.Написа ми - съжеляваме този път не спечели, опитай пак Simple Smile
Ама нямам втора капачка засега.

# 826
Пише ли колко са ваучерите? Аз не видях
Ако питате за Рафаело 50 са ваучерите , ако за Кока Кола 5500 ваучера са .

# 827
  • Пловдив
Разписвам се с първа награда от Инстаграм - бандана, която малката много хареса, но така и не спечелих от скреч-картите Simple Smile
И едно кенче Пиринско си спечелих, само трябва да намеря от къде да го взема.
В Либрес ще се включа, че трябва да взимам превръзки, но наградите не ме блазнят.
За Рафаело ще си помисля - не съм фен на Емаг, но пък ей така за спорта може би, ще се пробвам еднократно

# 828
И аз съм с ваучер от Кока Кола. Първа награда за годината, най-накрая..

# 829
Rudi, печелиш в инста. Благодарение на теб и аз печеля, че си ме отбелязала и мен. Kissing Heart

# 830
Как да си вляза в профила в колата?Изобщо не ме допуска

# 831
Някой, ако иска да се тагваме в инстаграмските игри, нека ми пише.
Дано всички спечелим по ваучер от КК. В моя град така и не намерих коли с бели капачки.

# 832
  • Сф
Е, направи си нов де.

# 833
  • при късмета
Трябва да смениш паролата. Преди допускаше всякакви пароли, сега иска поне 8 букви, една от тях голяма, цифра и символ. Аз в игри обичайно регистрирам пароли с повече цифри, защото ги помня и сега ми даде, че мейла е регистриран, но със старата парола не успях да вляза. Смени я, като спазиш тези изисквания
За протокола, с 2 кода, не спечелих

# 834
  • София
Значи в Колата, може да влизате с регистрацията от играта за раници. Аз пробвах е един код, но не спечелих.

# 835
А някой да знае дали със сигурност в Метро Пловдив ( без значение кое) има такива коли? Или където и да е... ММ днес е вкъщи и ще го юркам да отиваме, пък ни е на 30км, да не ходим напразно.

# 836
  • София/Търново
Звънят от Активия. За мен искрено полезна награда!!!

# 837
  • София
Аз правих пица в петък. Купих брашното от Била и понеже пише само брашно СофияМел, снимах с пакета.
Доволна съм как се получи - и от вкуса, и от самото тесто като такова. Ползвах рецептата от опаковката, за да е макс "автентично". Ако го намалят до края на месеца ще купя пак или поне още една опаковка от Била. Не очаквам да спечеля, но брашното става. Доволна съм

# 838
Термоса от Бяла Карта пристигна днес.

# 839
  • София
В колата не видях списък на участващите магазни за скреч карти. Ако някой днес ходи във Фантастико, би ли проверил участват ли? Обикновенно участва в кампаниите на Кока Кола.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 14:26 от gurgolina

Общи условия

Активация на акаунт