Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 149
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 575
Най-после и аз с ваучер от колата, само че за Зора...
И при мен казуса да си купя продукт за 40 лв. Добре, но то няма нищо изгодно над 40лв.!...
Исках да пиша до колата и да ги питам, защо има различни подусловия за отделните вериги, обаче не намирам координати.
Някой знае ли мейл за връзкас тях?

# 1 576
Най-после и аз с ваучер от колата, само че за Зора...
И при мен казуса да си купя продукт за 40 лв. Добре, но то няма нищо изгодно над 40лв.!...
Исках да пиша до колата и да ги питам, защо има различни подусловия за отделните вериги, обаче не намирам координати.
Някой знае ли мейл за връзкас тях?
Пишете им по месинджър, там винаги отговарят.

# 1 577
Появиха се темите с игрите пак.

Защо е излязъл мейла на Мереленда?
Мейлът ми? Къде?

# 1 578
На предната страница.

# 1 579
Здравейте, някой може ли да ми каже дали Кока Кола публикуват списък със спечелилите от игрите в приложението им MySparx? Никъде не намирам такава информация.

# 1 580
  • при късмета
Днес във Фантастико на рафтовете за котешка храна имаше червени етикети, т.е. нещо е на промоция, но не знам какво.

# 1 581
Здравейте, някой може ли да ми каже дали Кока Кола публикуват списък със спечелилите от игрите в приложението им MySparx? Никъде не намирам такава информация.

Не, не публикуват никъде.
Печелившите получават имейл на адреса, с който са регистрирани в приложението.

# 1 582

Не, не публикуват никъде.
Печелившите получават имейл на адреса, с който са регистрирани в приложението.

Ясно, благодаря! Глупаво решение от тяхна страна, така винаги има съмнение дали някое изобщо е спечелил.

# 1 583
# 1 584
Звънят от Нескафе, с чаша съм..

# 1 585
  • София
Съвсем им изгубих датите на форумните игри. Днес и утре май се очакваха печеливши за някоя, но коя...

# 1 586
Днес в кварталното ни магазинче: при покупка на два шоколада своге, получаваш керамична чаша милка.
.

# 1 587
  • Sofia

Днес участвах в тази игра - много ми хареса каква стая направих.

# 1 588
За днес е тази https://www.bg-mamma.com/?topic=1303952&utm_source=bg-mamma. … n=share-bgmamma18

Съвсем им изгубих датите на форумните игри. Днес и утре май се очакваха печеливши за някоя, но коя...

# 1 589
  • Sofia
А играта за меда не пише кога приключва, там също не е ясно ...

Общи условия

Активация на акаунт