Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 119 674
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 105
Къде най-изгодно мога да намеря Narciso Poudree?
 И някой да има код за parfium.bg

# 106
Никога не съм бил зависим от бач кодове и реформулировки, обаче не мога да остана безпристрастен към този тестер на Dior Homme  - от 2008г., купен от starcorp за около 100 лв.

Един от последните хубави парфюми на Dior, дело на парфюмерист от Chanel.  

Оливие Полж, Starcorp, благодаря ви!

tuali, мое мнение е, че тази година,  това животно Angels' Share ще е следващият голям хит след Black Phantom. Simple Smile Оставил съм го за края на годината, ако сме живи и здрави, когато има - 20 -30 % Simple Smile

Това с кода - 10%, го има и на официалния сайт на Kilian, даже даваха 10мл. + мостри безплатно. Но в момента е изчерпан.

# 107
  • виртуално
Доста се охарчих иначе веднага бих го поръчала.
Не съм го виждала наличен от години
https://www.parfumi-shop.net/dkny-red-delicious-woman.html

# 108
И аз ще си купя надявам се скоро Angels' Share.

# 109
Ако някой срещне noir TF на добра цена, моля пише😂
Купих го преди около месец в get.bg за 134 лв.
https://www.get.bg/tom-ford-noir-pour-femme-edp-parfyum-za-zheni … ez-opakovka-promo

# 110
  • София
tuali, мое мнение е, че тази година,  това животно Angels' Share ще е следващият голям хит след Black Phantom. Simple Smile Оставил съм го за края на годината, ако сме живи и здрави, когато има - 20 -30 % Simple Smile
Това с кода - 10%, го има и на официалния сайт на Kilian, даже даваха 10мл. + мостри безплатно. Но в момента е изчерпан.
И аз много харесах Angels' Share, макар че не съм го носила сериозно и нямам наблюдения за трайност и излъчване. Къде прогнозираш, че ще има толкова големи намаления на Kilian? Simple Smile Понеже не следя марката сериозно, нямам наблюдения.

# 111
Скрит текст:
Никога не съм бил зависим от бач кодове и реформулировки, обаче не мога да остана безпристрастен към този тестер на Dior Homme  - от 2008г., купен от starcorp за около 100 лв.

Един от последните хубави парфюми на Dior, дело на парфюмерист от Chanel.  

Оливие Полж, Starcorp, благодаря ви!

[/quote]
В момента няма 10 % или поне при мен не излиза.

tuali sprayparfums мейл ли пратиха или го има на сайта ?

# 112
Klodilia, бързaте мадам! Simple Smile Силно вероятно за великденските промоциите на европйеските онлайн магазини.  То ще се чуе! Simple Smile

mimozata, с кой код kilianwelcome тук https://www.bykilian.fr/en-e-FR/ две безплатни мостри 7.5 мл + 2 малки

Моля за мнение за Dior Homme Intense (2007), става ли за млад мъж или повече подхожда за зрял?
Имам го запазен в кошницата, а ми предстои РД на близък. В чуденка съм.
Тук там , зависи какво разбирате под млад. Simple Smile Относително е, тези Dior-и имат онази нотка на червило и  много мъже бягат от нея. Да кажем, че е за над 30г.

Предполагам гледате в makup - това е добро за предстояща пролет-лято -Dior Homme Sport 2017

или това: Yves Saint Laurent Y Pour Homme или това, но е за есен -зима: Guerlain L'Homme Ideal Eau de Parfum

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 18:12 от Milen™

# 113
Milen този код не дава 10 % , а преди и миниатюра и мостри и 10%..

# 114
Тук там , зависи какво разбирате под млад. Simple Smile Относително е, тези Dior-и имат онази нотка на червило и за много мъже бягат от нея. Да кажем, че е за над 30г.

Предполагам гледате в makup - това е добро за предстояща пролет-лято -Dior Homme Sport 2017

или това: Yves Saint Laurent Y Pour Homme или това, но е за есен -зима: Guerlain L'Homme Ideal Eau de Parfum

Благодаря за включването! Да, в makeup съм запазила Диора.
Бъдещият рожденик е малко над 20, значи да избера спортния фланкър.
YSL не му допада, а този Герлен съм подарявала на баща му, не става Stuck Out Tongue Winking Eye

# 115
И аз много харесах Angels' Share, макар че не съм го носила сериозно и нямам наблюдения за трайност и излъчване. Къде прогнозираш, че ще има толкова големи намаления на Kilian? Simple Smile Понеже не следя марката сериозно, нямам наблюдения.
Бях шернала снимка с покупките в ИГ (окуражават те да го направиш в картичката с нещата) и ми пратиха на лични тоя код, явно като стимул за още поръчки 😀
Милен, Black Phantom много ми хареса на проба, а  Angel's share още не съм пробвала и четох доста смесени ревюта, та реших да го изчакам засега, малко да мине хайпа или поне да го пробвам. Иначе цената беше много примамлива с 30-те %.. Тук в бутиците колко пари му искат?

# 116
  • Варна
Благодаря за подсещането за хубавата цена на Армани, много хубав любим мъжки аромат.Изчаквам да видя дали ще ми излезе и на мен бонус за рожден ден и ще поръчам. Ако някой търси нещо свежо на Азаро също не е лоша цената за 30мл :
Скрит текст:

# 117
  • Бургас
Много благодаря за темата, имам супер много изгодни покупки, някои от тях са Либре за 40 и няколко лв., за 30-ка, ЛВЕБ за 54лв. за 50мл., Ла БЕЛ за 70лв 100ца, Джой за 70лв.,  50-ка, Номада Абсолю и други.Smile

# 118
tuali, не искам да паля излишни огньове, но,  ако фантома ти харесва, ангелите са неизбежни. Simple Smile

Аз го тествах преди Коледа, после в Salon Olfactive и сега spray нали ми пратиха мостра.

Тези пичове от skins.nl са ми пуснали поръчката, и като гледам каква е дисциплината там, ще се пазраува редовно, а и такива цени, никъде не съм виждал.

# 119
  • София
Смятате ли, че 96 лв. е ок цена за 30 мл на Bonbon couture ? (загледах го в нотино)

Общи условия

Активация на акаунт