Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 046
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 750
Предлага ти някаква /неголяма/ отстъпка, ако закупиш втори.

# 751
Логиката е, че не им пука за няколко човека, които познават и следят промоции и цени, а за останалата част, които гледат само думата "промоция" и "%" . Защото те ще напазаруват на високите цени, повечето от тях, без да знаят как действа търговеца.

Oyasumi, преди ден кода хващаше и нямаше никакви промоции, сега си ги измислиха, но си имат право да правят каквото искат. Ние също не сме задължение да пазаруваме. Simple Smile

Изгодна цена: много ми е любим, но си имам все още:

Creed Virgin Island Water

# 752
Типично, за  да изненадаме глупаците, малко преди всеки да се сети да пазарува, пускаме всички неща на промоция и кодовете автоматично не важат. Нотино, чакаме - 20 % ниш, сега въдицата ви ще остане празна!
Е що, аз хванах малко ниш на 15% тази седмица 😊
Което е почти същото като да вдигнат цените, а после "да дадат" 20% 😀

# 753
Така така tuali, какво пак, какво? Simple Smile Амбри, виолетки люляци, 1.2, 1.3., цял камион и пак -15 % ниш! Аус либее цум нотино стана твоята работа. Flowers Hibiscus

Това чудо го следя от няколко години, не мисля, че го има някъде другаде, освен в нотино.  Цената беше стигнала 136 лв. Когато пуснаха кодовете, стана 209 лв., сега преди два дни, сложиха думата промоция и цената падна на 149 лв. без да могат да се ползват отстъпки.  

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 15:46 от Milen™

# 754
И аз следя като пъдарин едно Гучи. Цената му за 30 мл обикновенно беше 83 и нещо, преди седмица имаше акция и беше 69. После стана 151 за известно време и от днес има "промоция" на 129 лева. Всичко това за една и съща опаковка от 30 мл.
Скрит текст:

# 755
  • BG-DE
В немското Нотино 50 мл от това Гучи е 60.50€., а познаваш ли го да ми кажеш 2-3 думи за него, че и аз го заглеждам но тук никъде го няма да 😖

# 756
Така така tuali, какво пак, какво? Simple Smile Амбри, виолетки люляци, 1.2, 1.3., цял камион и пак -15 % ниш! Аус либее цум нотино стана твоята работа. Flowers Hibiscus

Ами докато ги чакам ауслибето да отпуснат някое кодче (хич не са дашни, значи) , нотино намазаха. Малко Miller Harris и Eight&Bоb 😊

# 757
Lale_Lili,  а тук 100 мл. - 133 лв.? : Gucci Bloom Profumo Di Fiori

И тук има промо на 30 мл.

BLOOM PROFUMO DI FIORI

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 16:01 от Milen™

# 758
  • Sofia
Това с повишаването на цените малко преди "намалението" е обичайна нелоялна практика на повечето търговци. Интересно, къде остана законовото изискване да намалиш продукт само и единствено, ако си го продавал минимум един месец на редовна цена. 🙄

# 759
В немското Нотино 50 мл от това Гучи е 60.50€., а познаваш ли го да ми кажеш 2-3 думи за него, че и аз го заглеждам но тук никъде го няма да 😖

В Парфюми шоп с код february,125 лв. 100 мл. ,тестер:
https://www.parfumi-shop.net/product/35817-gucci-bloom-profumo-di-fiori-b-o.html

# 760
Доста неизвестен (за сега 😊) бранд, на млад гръцки парфюмер, някой беше питал в другата тема за един от парфюмите му.

https://www.theodoroskalotinis.com/en/home/

Днес имат намаление от 30% на всичко с код Fragrantica30

# 761
  • Sofia

На мен ми мирише основно на зюмбюл.

# 762
Тези в Нотино са мега ненормални - заклевам се !!!! Следя цената на няколко неща от година поне...Не стига, че им вдигнаха от днес цените, ами им сложили надпис разпродажба ?!?!??Е аз ли не съм в ред или когато нещата са на разпродажба е редно да им се намалят цените.....Нищо няма да си взема повече.....

# 763
  • BG-DE
Благодаря, отказвам се от жълтото Гучи и започвам да се колебая между червеното Ambrosia di Fiori и Morning Muscs на Alexandre J., цената им в кошницата ми и на двата е 60€ за 100-ца, ще ме побутнете ли на кой да се спра 😊

# 764
Menerva чувства се основата на първо образа. При мен се усеща илаг-иланг-а която ми е много любима съставка в парфюмите. По-топъл е и малко, съвсем леко по различен от класическия. Моята кожа го обича и го излъчва с все сила доста часове, при все че е много капризна и изяжда всички парфюми. Определено искам да го имам за лятото. Не усещам зюмбюл както се споменава по-горе 🤔 Иска ми се да мога да го подуша пак за сверка. Не съм сигурна че всеки би го харесал. На повечето хора им идва обикновен, безхарактерен и скучен и затова не мога да агитирам закупуването му.
Ако някой иска да го пробва в Бюти зоун го имаше последно лятото като ходих.

Много благодаря на всички включили се с предложения къде да се намери, най-изгодно. Не мога обаче да изразходя 100-ца. Психически това е прекалено голямо количество за мен. Обичам често да сменям парфюмите и търся или 30 мл или дори отливки за да си начешам крастата, иначе ако купувам големи ще трябва после, или да ги разменям, или да ги продавам. А аз харесвам все непопулярни парфюми и размяната и продажбата им са трудни.

Общи условия

Активация на акаунт