Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 690
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
Привет!
Селесте, да ти е жив и здрав татко ти 🎂
Тарти, стискам палци и на двете ръце да се получи така както го искаш ✊✊
Правя торта, мнооого шоколадова 🍰
Иначе за обяд имаше пълнени чушки със сос и кюфтенца от броколи и от месо 😊 за всеки по нещо.
До мола ходихме, че малката имаше нужда от дрехи, много порасна зимата и доста неща и взех, голяма фръцла 😊,  и аз се обзаведох с една риза и две блузи, мъжът ми ни носеше торбите 😁 така е като дойде да ни досажда и дава зор!
Много вкуснотии видях, добре че хапнах 🙂

# 271
  • югозапад, под "Марков камък"
Тарталета, стискам палци да бъде както искаш!
Селесте, жив и здрав да е татко ти, още много години да ви черпи.
От сутринта само домакински задължения.

# 272
  • София
тарти, стискам, дано да се получи, както го искаш.

# 273
  • на Мелмак
Селесте, честит да баща ти!

Фонси, ммммм:heart:

Тарти, стискам, мисля, всичко Hug

Водят ме на МОЛ децата, че сами не могат, нали има ограничения за възрастта. А ми се искаше да си полегна... Но и те имат нужда от нещо ново, определено Simple Smile

# 274
Ходи Ети, вЕрно не ги пускат сами. Оният ден, на междусрочната, Монка и дружката ѝ излизали по магазините и не ги пуснали.
Питам я, що не си харесахте някоя леличка и мамосвайте там, докато разгледате, тя ми се смее. Малък град сме, все някой познат ще им се навие;)

Аз съм с нова прическа, уж нещо подобно на каре правихме, ама не се получи съвсем;)
Махнах едни 8-10 сантиметра и сега отпред ми е леко по-дълго, отзад би трябвало да е равно;), ма като си гледам снимката хич не е;)

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 20:13 от tuty

# 275
  • София
И мен така ми се вИди Тути.
Инак страхотна косица.

# 276
Тарти, и аз стискам палци всичко да стане точно така, както го искаш! 🤞🏻

Тути, ще иска още едно подравняване. При мен най-добре се получава на суха изправена коса и след това с машинка или с ножица. Иначе много хубав цвят.

# 277
И аз това ѝ казах, да ме подстригва на суха коса, тя само на мокра могла;)
Бе до другия път да се научи, че ще трябва да търся някой да я изравни.
Мид, всичко друго, но не и хубава коса имам;). Благодаря ти, иначе, много си мила.
Затова и ходя на фризьор постоянно, тънка е, залепва ми и съм като козичка;)

# 278
Тарти, да стане, както го искаш. Пожелавам и стискам палци.
Изненадващо с детето отидохме на изложба Grinning

И минзухари

# 279
Тарталета, да бъде, каквото желаеш!

# 280
Тарти, Да Бъде! Стискам те!
Тути, и аз имах такова подстригване. Даже тук се жалвах. Като се поиздуха няма да си личи много. Моята я подстригваха и суха, и мокра и с машинка.....Дори второто подравняване пак беше със забележки.
Деси, неделна шоколадава торта звучи много добре за завършване на уикенда.
Съни, добра разходка сте си направили.
Бел, дават ти съвет да не прекаляваш с покупките. Моята снаха още не си е научила урока, но на това изкушение кой може да устои.

# 281
  • Бургас
Благодаря, момичета, за пожеланията! Здрави да сте и вие! Три часа на маса, едвам дишам. Ама майка ми не знае малко, тя готви все като за цял взвод, много неща и по много.

Тути, много хубав цвят. Карето ще го нагласите другия път.

Сутринта ходих и аз до нашия мол, ама то трагедия, половината магазини ги няма, в другите нищо кой знае какво. Хеле накрая си купих една пола, да не ме е яд, че два часа обикалях и вече бях пред задушаване с маската. Успях и едни чудни боти естествена кожа да купя на майка на безумно смешна цена.

Тарти, стискам палци да се получат нещата както ги искаш.

Съни, много интересна изложба. Преди няколко години имаше на динозаври в Бургас, бяха доста впечатляващи, огромни, ръмжащи.

Имам да попълвам анкета дали съм съгласна да тестват ученичката с антигенен тест. Планира се масов скрининг сред учениците ли? Не съм гледала новини доста време, а анкетата не ми дава никаква информация, само въпрос и отговор да/не.

# 282
  • На брега на реката
Селесте, здрав да е татко ти!

Тарти, стискам палци и пращам положителна енергия!

Съни, много интересно.

Тути, не всеки го може карето. Не е както трабва, но не е и много зле.

# 283
Селесте, и щерката имат такава анкета, която трябва да попълня.

# 284
  • Бургас
Марѝ, вие имате ли информация дали ще е тест само при симптоми или масово тестване за откриване на скрити болни? Или въпрос и толкова? Класната обеща да разпита утре сутрин и да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт