Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 692
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 285
  • Canada
Тути, с машинката ли те подравнява? И девойката така я правиха, като е сресана и подредена изглежда перфектно, малко да се разбърка и вече е крива линията.

Съни, яко изглежда!

Тарти, успех!

Деси, покажи тортата Grinning

Селесте, на въпроси без пояснения отговарям не Grinning

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 09:02 от Foncé

# 286
  • гр.София
Тортата още не е готова, за рожденика на девети е 😉 сега стяга, утре ще я залея с шоколадова глазура и украся, не ме бива по украсите, ама на вкус ги докарвам. Избягвам да купувам, всичките са ми ужасни 🤢
Страхотни коси имате, аз с два косъма 😁
Много се изморих днес, ще припадам рано-рано!

# 287
Селесте, анкетата беше от 2 въпроса: 1- родител на дете от кой клас съм и 2- дали съм съгласна детето да бъде тествано с бърз антигенен тест. Анкетата била с цел проучване на нагласите на родителите.
Деси, след такъв подарък тортата никой няма да я гледа за украси. А щом е с много шоколад- бъди още по- спокойна.

# 288
Да, и на нас ни зададоха само въпрос, без подробности и с каква цел ще се прави ....
Разписвам се днес с 6.5 км преход в гората. Голямо ходене, и сега съм буквално размазана.
Тарти,пожелавам успех!

# 289
  • при моите деца .....
Изчистих....
Въртя поредна перална...
Чака ме гладене, а аз си Сипах чаша вино.
Наздраве!
Онзи, който пие, не знае за рисковете от виното; онзи, който не пие, не знае за ползите му. - японска мъдрост
Тарти, стискам палци всичко да се нареди както искаш.
И аз питах моите ученици, пълнолетни са, утре ще питам и родителите....
И мен ме питаха като родител....

Ето от писмото от МОН

Селесте, да е жив и здрав татко ти!

# 290
Маре, помня и твоята прическа.

С ножица ме подкъси Фонс.
Пу пу, чудна коса има твоето момиче.

Бубе, ако някой забележи, ще казвам че съм се подстригвала сама;)

Селесте, пропуснала съм, здрав и щастлив да е баща ти!

Боби, днес и аз това правих, до обяд простирах, прахосмукачки, на девойката стаята подредих. Следобедно прибрах елхата и украсата, минах с моп, бърсах прах и прибрах и сгънах прането. Добре че вечеря имах, та не готвих, сега ще обезкостявам едно пилешко и ще прибера по кутиите, че да имам заготовки.
Остава ми да се къпя и лакирам и ще вдигам крачетата;)

# 291
Тути, много хубава коса и цвят. Когато моята беше малко по-дълга отпред, подравнена отзад стоеше, като твоята .Разпръсната по раменете, придобиваше желаната форма.

От детската градина ни попитаха дали сме съгласни да тестват децата с бърз антигенен тест, без пояснения. Трябваше да отговорим само с Да или Не. Моят отговор беше отрицателен.

Боби, в такъв случай се предполага, че знам и ползите, и рисковете Grinning Grinning

# 292
Времето за релакс свърши. От утре отново на въртележката.

Никой, нищо не ме е питал. Все още?

Най-хубаво и равно ме подстригват с бръснач. Жалко, че фризьорката, която ползваше тази техника се премести на неудобно за мен място и рядко ходя.

Тарти, да бъде!

Хубава вечер!

# 293
  • някъде ... тук ...
Добър вечер!
Наваксах с форума донякъде Simple Smile
Тарти, дано всичко стане както го искаш!

Ние се накиснахме яко на Рупите, покарахме колелетата, видяхме се с приятели, а времето беше прекрасно.
Децата - всеки си има собствена програма. Единият замина на лагер, другият учи за изпит, но в мом кара борд на нощно.
С две думи - екстра сме Simple Smile

Утре - пак на въртележката.

# 294
Добро утро!

И аз се приготвям да се кача на въртележката 😁

Спорна седмица,  банда!

# 295
  • гр.София
Добро утро 🍀
Успешна седмица и от мен ❤️
Отивам на работа да си почина, толкова се изморих вчера, не можах и да спя добре!

# 296
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
И аз не спах добре...
В сряда сме на преглед с Митето в МА за операция на окото....
Явно вече ме хваща притеснението....
В сряда краката има рожден ден....
Трябва да и купя нещо....
Хубав ден!
Щастлива седмица! 🍀

# 297
И от мен добро ви утро.

# 298
  • Бургас
Морген!
Уж спах, но имам нужда от още сън.
Трети ден с предменструални болки,ужас. Кръст, корем се редуват....

Хубав ден, момичета!

# 299
  • sofia
Добро утро!
Стискам палци на Тарти!
Да са живи и здрави рождениците! И моята майка вчера имаше РД и се видяхме за по кафе, към-то 4-5 часа откарахме трите със сестра ми.
Закарах дребното до метрото и сега ще сложа един спанак с ориз и това ще е за днес.
И аз онзи ден се зачудих дали да режа малините и лозето, ама ме примързя, пък го дават другата седмица все под нулата и отложих.
Мари, радвач се, че са се хванали. Ако искаш още малини, казвай! И на други желаещи ще пратя. Май пак ще прочистваме.
На дребното трябва някакви панталони да се купят, че всички долнища са избелели, а сутринта не можа да си намери дънките....явно ще трябва да аз да ги търся, а упражнението ще включи и подреждане на гардероби.

Общи условия

Активация на акаунт