Отговори
# 105
Здравейте, момичета!

"Човек притежава точно толкова свобода, колкото има интелигентността да изисква и смелостта да понесе."
 Емма Голдман

Много слънчеви усмивки и спокойствие да радват деня ви!

# 106
Здравейте!

Раните ти са там, където прониква светлина в теб.
Мевляна

# 107

Следва рубриката: "Еми ще Ви каже"

ЗИМНИЯТ ПРАЗНИК НЕ Е МОЙ СТИЛ, НО ...

Красивият актьор Толгахан Сайъшман беше в Бебек предния ден и отговори на въпросите на репортерите, въпреки че бързаше.
 Връщайки се от почивката на Uludağ със съпругата и детето си, Сайъшман каза: "Обикновено не харесвам зимната ваканция. Това не е моят стил, но Алмеда настоя. Ето защо отидохме, беше добре".
magazinkuryesi

Загледах се в необичайния панталон на Толга и шарените му чорапки Stuck Out Tongue Winking Eye и забравих да спомена нашите дами.
     Суде продължава със снимките на "Студентската къща". Стигнали са до 7-ми епизод. Сериалът се излъчва на платформата EXXEN.

Скрит текст:
    За Амине нямам актуална информация, нито пък снимка. Предполага се, че тя домакинства и усърдно се грижи за малката си дъщеричка. А може и усилено да работи върху предстоящото й модно предаване.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:35 от Emiliya

# 108
# 109

Съпруг мечта , завел жената и родата на зимна почивка въпреки че не обича зимни ваканции .
  И аз не си падам много по този сезон .
 За  празника на любовта и виното Еми е майсторка ще измисли колажи .
 За Нур  и Ийт си мислех нещо стил хамама .
 Романтика , вино и релакас Stuck Out Tongue Winking Eye

да се почерпим Yum  

Още малко и ще дочакам тийзъра вечерта , фотографа на Йешилчам обещава визия на  ЧУ която силно ще ни удиви.Rolling Eyes А , дано е за добро, както се казва в сериалите. Да му се порадвам и да е хубав

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 16:44 от femmi2

# 110

Ооо, не, така не става!
Сърцето ми се къса като гледам Нур  колко нетърпеливо очаква предстоящия празник и обещаната изненада.
Какво ли ще направи Ийт Козан?!
Шокирана съм!
Маминият се е запътил да избира червило и парфюм за любимата си. С бодра крачка, уверено и самонадеяно нахлува във фирмата на Санджактар.

Ще купи подарък, а после с няколко юмрука ще накаже човека, позволил си да задиря съпругата му.

Ийт Козан не забравя ...

Феми, благодаря за почерпката. Надявам се изненадата от Чачо да е приятна. Ще чакам да ни информираш.

# 111
Емиии , ето го Чаааа - Семих Атеш
 късо подстриган и с малки мустаки
 повече довечера в тийзъра

ретро обстановка и шлифер
 Малеее , жива да не бях !
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:40 от femmi2

# 112
    Феми, Чачо в гръб ми хареса! Да го видя и в цял ръст, пък може мустачките да ги преглътна.
     Ето го отново маминият хубавец. Тези маски ме побъркват, но красивото си е красиво с маска или без нея - все е нашият левент Толгахан.

И малко настроение с прекрасните Джихан и Исра. Хубав клип от руски фенове!

# 113
Забелязвам , че Толга също като Джан носи модерни маски да е фешън с облеклото.
  Клипчето е страхотно . Браво на автора !

Емиии , сега се смея с рускините  го обожават и пишат че Чачовите фенки трябва да ни издигнат паметник по търпение .  Радват се на актуалната визия .
  Отслабнал е определено и мустаките сякаш се търпат .

хайде по още един коктейл днес е хубав ден доволна съм .

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 18:38 от femmi2

# 114
хайде по още един коктейл днес е хубав ден доволна съм.
     Феми, добре започваме с коктейлите, тъкмо да се поуспокоя, че арабските фенове вече "празнуват" рождения ден на Алмеда и годишнината от сватбата й с Толга.
     А аз се настройвам психически за пускане на снимките от сватбата на маминия хубавец.  Stuck Out Tongue Winking Eye Решила съм утрешния ден да го посветя на семейство Сайъшман, пък да видя дали ще издържа да гледам физиономията на албанката на повече от две снимки.

# 115
Хайдееее бомба гибиии
Фотографа беше прав !
Толкова ми е мило че го видях.
  Този сериал  ще е златен за блу тв .
https://www.youtube.com/watch?v=6UDhysZiH0M&feature=emb_logo
 Състарен е нема как образа го изисква . Оригинала е така. Пък и не винаги е изглеждал на реалната си възраст.
 Искам Сарп ама... и това ще стане
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:57 от femmi2

# 116

Уханието на Иит Козан* Stuck Out Tongue Winking Eye

Revolving Hearts

Revolving Hearts

# 117
Софиии ,остана безмълвна от визията Joy

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 05:06 от femmi2

# 118
Феми, благодаря ти за видеото и снимката. Гледам Чачо и му се чудя как е възможно този млад 30 годишен актьор да приеме да играе 50г "чичка".  А като стане на 50 в 70 годишен дядо ли ще се превъплъти. Не мога да го разбера!
     Може за блу тв този сериал да е златен, но аз няма да го гледам. Не предизвиква у мен вълнение тази визия, не ми допада! Радвам се за теб, толкова дълго чака появата на твоя любимец. Дано и сериала ти хареса.

Софи, добре ме разсея с Ийт Козан, че бях вперила поглед в чорапките на Толга и се упреквах, че не съм в крак с модните тенденции, затова и не мога да харесам Толга на горната снимка. Предпочитам си го така!

# 119

Nature Boom Broken Heart ЧРД на Алмеда Balloon
..като гледам влюбения и щастлив Толга
заслужава 13 февруари да стане
 Световен ден на..пиявиците!!
Joy

Nature Boom

Hearts

Скрит текст:

Broken Heart Flowers Rose

Nature Boom Феми* това е моя Чаго..
в новия сериал изглежда добре, не е клошар