Отговори
# 630

Той е звезда! От първия момент, в който влезе на снимачната площадка, ние се почувствахме  приятно, направихме чудесни кадри по време на снимките и ги подбрахме внимателно в новия брой на нашето списание. Изпращаме есента с един от най-красивите ни актьори ... Толгахан Сайъшман, когото наблюдаваме с възхищение и радост от години, е тук с настроение, достойно за нашия брой този месец! Сега седнете и се почувствайте като звезда, starmood е в ефир! ⭐️ @tsayisman
Снимки: Serhat Hayri @serhathayri
Стил: Irmak Özdener @irmakdener
Грим: Rufiye Kalmaz @ rufiyekalmaz1
Коса: Mesut Özuzun @ mesut.ozuzun
Photo Assist: U Photour Sarıduran @ugursariduran
Интервю: Akın Özışık @akinozisik tolgahansayisman # tolgahansayişman # tolgahansayisman
Moodboardmags

# 631

Flowers Bouquet ЕМИ* страхотен е Толга! Kissing Heart

# 632

Flowers Bouquet ЕМИ* страхотен е Толга! Kissing Heart
     Софи, това е една от любимите ми снимки. Не е случайно, че и в шапката присъства. Толга е толкова магнетичен, присъствието му на екран е толкова осезаемо, че гледането на сериал, в който не участва за мен се обезсмисля. Надявам се, през новата седмица да получим хубави новини, снимки, широка усмивка и изчерпателно интервю от нашия Патрон.  

# 633
Здравейте !
Разреждам за да може Еми да ни поздрави и сервира кафенцето.

Положението в Туркиш не е розово пак са в локдаун ,като почти навсякъде.

Мернах инфо за Суде Гюрел. Ще почва нов проект за Стар Тв. Партньорът ми хареса.Мисля че ще си химичат на екран. Heart Eyes Името му е трудно за писане. Юмит нам си кой .
Заглавието е Случайна любов.
Успех на проекта и на Суде.
Тя е от младите открити таланти.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 18:55 от femmi2

# 634
Здравейте!

Държа съкровището си в ръцете си.
Не мога да повярвам на това щастие.
Главата се върти от щастие.
Станах баща на това чудо.
Ще се погрижа за теб, синко.
Ще ти дам любовта си.
Няма да забравя това вълнение в живота си.
Когато те погледнах в очите.

# 635

Феми, благодаря ти, че си ме редувала и се извинявам, че не успях да ви поздравя и да сервирам кафенце, но бях ангажирана този следобед. Ще се реванширам утре сутрин!
     Радвам се, че Суде уверено върви напред и са я ангажирали за нов проект.
     От сторито на Суде:

И нещичко за Толга. Маминият почти не се вижда на снимката, доста е отслабнал, но като гледам, че е в самолета, ми е по-спокойно, вероятно пътува по работа. Ще чакаме да пусне и той нова фотка, за да разберем накъде/откъде лети.

# 636

Flowers Bouquet Много променен Толга, уплаши ме видът му,
като сянка е,този вирус е ужасен..
Rolling Eyes

# 637
Здравейте, момичета!

Истината е, че животът започва всяка сутрин. Да изпълним деня със смисъл, усмивки и много любов...

Добро утро!

Ново!

Цитат
tsayisman.fans
Ново споделено!😍🤍Pamukkale📍

Нямам идея коя е девойката, решила да ни зарадва, публикувайки снимката с Толга, но съм доволна, че нашето момче бавно и полека влиза в ритъм и усмивката отново грейва на лицето му. Доста е изтерзан и отслабнал, но аз съм уверена, че скоро ще заблести, преодолявайки всичко!

Настроение с любимите ни екранни двойки!

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 10:46 от Emiliya

# 638
Здравейте!

Всеки човек в живота ни е
изпитание, наказание или подарък!

# 639

Още една фотография от днес на нашия прелестник!

И една статия за Суде и участието й в новия проект:

Очаквайте по Star TV, семейната комедия „Случайна любов”/‘Kazara Aşk’!

Скоро започва новата драма на Star "Случайна любов". Бяха разкрити и водещите актьори на „Случайна любов“, която е продуцирана от Koliba Film и привлече вниманието със своята завладяваща история и актьорски състав. Популярни играчи в "Случайна любов", с участието на  Ümit Kantarcılar  и Суде Зюлал Гюлар, скоро ще се срещнат с публиката на Star.
Star TV, която не можа да намери това, което очакваше от сериалите, които излъчи този сезон, трябваше да премахне много продукции от екрана си. Star TV, срещу всички тези проблеми, иска да върне зрителите с новия си сериал „Случайна любов”.
Sadullah Celen седи в режисьорския стол на "Случайна любов", продуциран от Ata Türkoğlu от името на Koliba Film, а сценарият е написан от Bekir Baran Sıtkı и Rana Mamatlıoğlu.
Успешните и млади актьори Ümit Kantarcılar и Sude Zülal Güler ще изиграят главните роли в сериала, а историята на младите хора, чийто живот е отворил нова глава след среща в резултат на инцидент, ще бъде отразена на екраните с хумористичен език.
Днес започват снимките на „Случайна любов“, великолепна семейна комедия, която ще бъде в центъра на вниманието на публиката.
 „Случайна любов“ ще заключи всички на екрана ...
Както ще се помни, Суде Гюлер стартира този сезон със сериала, озаглавен Şeref Sözü в Show TV с Толгахан Сайъшман. Гюлар, която се показа благодарение на сериала, продължил само 4 епизода, успя да поеме главната роля в новия сериал и направи важна стъпка в кариерата си.
Ümit Kantarcılar, който е на снимачната площадка от 2010 г., досега дава силни изяви. Актьорът, участвала във важни продукции като Малки тайни, Мръсни седем, Бащи и синове, Ангелите на града, Птици без крила, успя да впечатли феновете си с образа на Керем в телевизионния сериал Вуслат, който наскоро беше излъчен по TRT1 екран.
Да видим каква ще бъде хармонията и представянето на двамата млади актьори.
05.04.2021 г.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 18:24 от Emiliya

# 640
Привет момичета!

Нося ви още малко инфо, около новия проект на Суде : ))

Летният телевизионен сезон този път ще бъде много натоварен. По принцип чакаме романтични комедии, в които не само историята е много важна, но и химическата двойка. Телевизионният канал Star ще предложи на зрителите красива любовна история с доста голяма разлика във възрастта между партньорите. Ще успее ли?

Малката продуцентска компания Koliba Film, известна със сериала Wingless Birds, започва снимките на нов летен телевизионен сериал Случайна любов / Kazara Aşk, с участието на Umit Kantarcilar и Sude Zulal Güler. Режисьор Садула Джелен. В кастата на проекта са още Сади Джелил Дженгиз и Бурак Тамдоган.

Umit Kantarjilar е познат на зрителите от телевизионния сериал Wingless Birds and Reunions, младата актриса Суде Zulal Güler играе в такива проекти като The Magnificent Century: Kesem, Word of Honor и Общежитие. Любопитното е, че Умит е с 14 години по-възрастен от партньора си. По-рано беше съобщено, че основната роля в проекта може да бъде изиграна от Gokche Akyildiz, но актрисата наруши договора си и в резултат на това основната роля отиде при Суде.

Сюжетът разказва историята на двама млади хора, срещнали се при нещастен случай и отворили нова страница в живота си. Дали ще се окаже успешен или го очаква съдбата на всички летни проекти, които вървят добре през лятото, но бързо се затварят с пристигането на основния сезон на сериала, ще разберем в близко бъдеще.

https://www.youtube.com/watch?v=ECPtMO9cZJA&t=13s

Бурак Тамдоган (Burak Tamdogan)   и   Сади Джелил Дженгиз (Sadi Celil Cengiz)

# 641
Ново от сторито на Суде:

Грозденце, благодаря ти за обстойното инфо, видео и снимки от новия проект на Суде. Пожелавам й да направи един успешен проект. Напоследък подбирам само романтични комедии, та може да хвърлям по "едно око" и на "Случайна любов".
     Не съм гледала партньора й в нито един от изброените сериали, не ме впечатлява и визуално, но аз съм си такава - трудно бих харесала до Суде друг, след като вече съм я видяла до Толга.
     Добре започнахме с нова информация, дано тези дни разберем нещо повече и за "Лимит". Искам Толга да се развихрииии! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 642
Здравейте!

7 април - международен ден на здравето.

# 643
Здравейте, момичета!

Топло кафе, топли думи, обич и надежда в душата...
Спорен и спокоен ден!
7 април - международен ден на здравето.

Честит празник на лекарите, сестрите, фармацевтите и всички, които работят в областта на здравеопазването!

„Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо.“
Артур Шопенхауер

Ново  - Gokturk, Истанбул, Турция

# 644

Хубава,засмяна Амине.. Sleeping

..и Суде също! Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт