Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 041
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 470
Боже колко як Хари. Свеж, непринуден, шегаджия. Много ме кефи и така се смях с подаръка от “баба” за правнучето и после как “дядо” затваря. А с каква лекота се катереше и пълзеше в калта...
А Меган толкова се е разхубавила от тази бременност. Изглеждаше страхотно на телефона. Изглеждат щастливи. Дано наистина е така. И коментарите за рях са доста положителни.

Определено предпочитам да ги виждам така усмихнати в медиите пред глупави, критикарски и вечно мрънкащи статии. По-хубаво се живее с позитивизъм, от колкото с негативизъм.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 09:02 от Анонимен

# 1 471
Кити

Тук е супер

# 1 472
  • Някъде там
Скоро не сме виждали баба.
Страхотно изглежда.
Говори със здравни работници за ваксините.

# 1 473
А за дядо знае ли се нещо повече?

# 1 474
  • Варна
Остава в болница засега. Казват - за всеки случай.

# 1 475
Летисия е страхоотна с белия костюм. Много стилна!
Мери също ми харесва от вчера. И аз имам подобни ризи.
Споделям мнението на Блу, че Дубай никак не е ми е привклекателен като дестинация. За мен лично дори в Европа има много по-интересни за посещение места, но мен не ме вълнува шопингът особено много и дали има три луксозни бутика на Шанел, или само един не е обект на внимание от мен.

# 1 476
Благодаря за линка с Хари и Джеймс Кордън. Готино участие на Хари, свеж, весел, говори с много любов за баба и дядо. Много приятно за гледане с кафето.
Баба поръчала гофретник и им го пратила за Коледа, защото Арчи много обичал гофрети.Joy

Явно е трябвало да мине едногодишното ревю на положението им и вече окончателно да се разберат със семейството, затова са изчаквали с участията. Аз поне така си го обяснявам.

Ужасен сет на Матилде, но поне Летисия компенсира, чудесна е с тази рокля.

Скрит текст:
И аз не бих отишла в Дубай. Много предразсъдъци са ми се натрупали и го считам за дестинация за чичко-паричковци и бръмчалки. Кичозен ми идва.
Някой пуст австралийски плаж ме привлича много повече (не, че скоро ще видя такъв).

# 1 477
  • Някъде там
Дядо остава в болница, но е добре, нали такова беше съобщението.
Едуард вчера каза същото.

Ето цялото видео. Изумява ме тази жена. На толкова години и без очила.
https://www.instagram.com/p/CLuzgV2HFa-/?igshid=5v2l746tkplj

Матилдето е толкова вече за смях че не знам на къде повече с тия маски.

# 1 478
Изумява ме тази жена. На толкова години и без очила.

И на мен това ми направи впечатление.

# 1 479
Може да е с лещи.

# 1 480
Като се абстрахирам от хирургическата маска и маската аксесоар, Матилдето ми харесва. В типично неин стил - цветно и нестандартно се е облякла.

# 1 481
А за тези принцеси от СА чели ли сте? Статията е стара.

http://carmystudio.com/blog/index.php?option=com_content&vie … 22&Itemid=160
Май имам спомен да съм гледала нещо документално по този случай, но подробности не знаех...Призля ми само докато четях.

# 1 482
  • Sydney
Мегън с Оскар де ла Рента ми хареса.

Летисия беше с любимите ми обувки.

Филката чува ли се да го пускат? Бил с инфекция...

# 1 483
Видеото с Баба е насочено към етническите и социалните групи, които отказват ваксините.
А Матилде за пореден път ни показва колко важен аксесоар е маската.

# 1 484
Кралица Елизабет II, носи същата брошка, която е носила при обявяването на годежа с принц Филип през 1947 г.

Софи е започнала като доброволец във ваксинационен център

"Графинята от Уесекс започна доброволческа дейност с линейка „Сейнт Джон“ и NHS в център за ваксинация в Голям Лондон като част от по-широката подкрепа на кралското семейство за разпространението на ваксината срещу коронавирус.
Първата смяна на Софи беше в четвъртък, където тя помогна да запише медицински данни и да предостави информация за ваксината на онези, които бяха дошли да получат своята първа доза."

Общи условия

Активация на акаунт