Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 073
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Някъде там
Забавлява си се човека.
Ето подробна статия.
https://dnes.dir.bg/krimi/sauditskiyat-prints-haknal-telefona-na … rdera-dzhef-bezos

Летисия и Фелипе от днес. Откриват нова сграда на музея за съвременно изкуство. Повече ми харесва от вчера.

Този Сръбски сладур днес е рожденик. Принц Стефан.

# 1 456
Летисия много ми харесва днес!

Момичета, тези от Арабските страни не мога да ги оправя и това си е...

# 1 457
  • Някъде там
Летисия много ми харесва днес!

Момичета, тези от Арабските страни не мога да ги оправя и това си е...
Как да ги оправиш, като те едва сами могат да се оправят.
Ти само си представи дубаеца който има 30 деца колко внуци ще има. Най вероятно и той не си познава всичките деца и внуци. 😀
Този свят ми е безкрайно интересен и за това се интересувам и поназнайвам някои неща, иначе да не мислиш, че и аз ще знам.

Между другото жените в СА вече имат право да шофират но нямат право да излизат сами.
Там има много по либерални и развити страни и други които са безмилостни към жените и застинали в миналото.

# 1 458
Прекрасна е Летисия днес. Носила е костюма и 2017:

# 1 459
Хубава е Летисия, с големия колан от 2017 ми харесва повече.

Определено се забавлява принцът. Така е като си презадоволен, чудиш се каква беля да направиш.

За отношението към жените няма да коментирам.

# 1 460
Шведите са имали дигитална среща с представители на шведския бизнес в Life Science.

# 1 461
Прекрасна Летисия но защо за бога е този колан?! Костюмът е чудесен и без него и й стои страхотно.

# 1 462
Едното какво общо има с другото Simple Smile
Не, че съм ходила в Дубай или въобще имам интерес към него като туристическа дестинация, но ако имах, отношението им към жените, хеле пък към принцесите им, нямаше съвсем да ми повлияе. Ходят заради лукса, магазините, екзотиката. Аз, ако все пак се наканя, ще е заради новите им строежи.
Скрит текст:
Лично усещане и разбиране на нещата. Отивайки някъде като турист показвам лично положително отношение - било то симпатии към народ, режим, интерес към история, култура, храна и т.н. И оставям там пари. Как да симпатизирам на държава, в която лукс и незачитане на жените вървят съвсем заедно? Но пак - това си е лично мое усещане.

# 1 463
  • Някъде там
Тоалета на Мери от вчера.

Одеве щях да кажа че Матилде все повече започва да ме дразни.
Как пък никой около няма с две маски. Тя случайно да не пропусне да е в тон. Слага нейната върху дадената й. Добре че мъжа си не е заставила да ходи така.
Много грозни цветове беше надянала...

# 1 464
А за тези принцеси от СА чели ли сте? Статията е стара.

http://carmystudio.com/blog/index.php?option=com_content&vie … 22&Itemid=160

# 1 465
  • Mediterraneo

Не знам откога е снимката, но е невероятна тук Максима!

# 1 466
  • Някъде там
Аз да. Но аз съм чела много за СА и не са само те.Последно четох за принцеса Басма Тя  е най-малката дъщеря сред общо 115-те деца на саудитския крал Сауд.Тя е една от бунтуващите се принцеси, тези които се борят за правата на жените там.
За това препоръчвам книгите на Сасън, ако на някой му се чете за случващото се в дворците и не само, на СА.
Хая и кончето й.

Матилдето изглежда потресаващо.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 23:24 от daviz

# 1 467
https://m.youtube.com/watch?v=7oxlCKMlpZw
Принц Хенри в Америка...

# 1 468
# 1 469
Двоен годеж обявен на 25.02.2005 в Холандия

Превод
25 февруари 2005 г .: Обява за двоен годеж в Холандия! Ангажиментите на Негово Височество принц Питер-Кристиян от Оранж-Насау и госпожица Анита ван Ейк и това на Негово Височество принц Флорис от Оранж-Насау и госпожица Ейми Сохенген бяха обявени на съвместна пресконференция. И двамата принцове са синове на Нейно Кралско Височество принцеса Маргриет от Холандия (леля на настоящия крал и по-малка сестра на бившата кралица Беатрикс). Сватбата на принц Питер-Кристиян се състоя през август 2005 г., а на принц Флорис - през февруари 2005 г. И двете булки получиха титлата принцеса на Оранжево-Насау със стила на Височество при браковете си.

Оригинал
February 25, 2005: A double engagement announcement in The Netherlands! The engagements of His Highness Prince Pieter-Christiaan of Orange-Nassau and Miss Anita van Eijk and that of His Highness Prince Floris of Orange-Nassau and Miss Aimee Sohngen were announced in a joint press conference. Both Princes are the sons of Her Royal Highness Princess Margriet of the Netherlands (aunt of the current King and younger sister of former Queen Beatrix).

Prince Pieter-Christiaan's wedding took place in August 2005 and Prince Floris' in February 2005. Both brides received the title of Princess of Orange-Nassau with the style of Highness upon their marriages.

(Prince Pieter-Christiaan of Orange-Nassau and Miss Anita van Eijk with Prince Floris of Orange-Nassau and Miss Aimee Sohngen; Their mother Princess Margriet with her entire family in 2014)

Общи условия

Активация на акаунт