Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 086
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 105
Значи не си спомням правилно за акта. В такъв случай чиновника какво е объркал? Не е трябвало да пише Рейчъл ли?

# 106
Последната тотално безинтересна дъвка за Съсекс само ми показва колко добре са се покрили и колко липсва материал за клюка при тях. Имат едно потупване по рамото от мен за чудесно постигнато уединение, пардон, прайвъси.
Маделин през годините:

И една Матилде, която Инстаграм ми твърди, че е скорошна. Не видях да е пускана:

# 107
  • Някъде там
Понеже има съвмения, че стават грешки - в първоначалният вид липсва принц при името на Хари, което в последствие казват е оправено.
На мен ми е по-интересна бележката, която казва за промените и е с дата 21.01.2021...

И на мен това ми направи впечатление и то написана на ръка датата....Уж променени юни 2019 пък бележка с промяна от преди две седмици...
Нали Меган трябва да се подпише, етоооо защо не се показва. Тя е в Англия да подписва променен акт. 😀🤣

# 108
  • Варна
Маделин много ми харесва. Без да е класическа красавица има чудесни визии и нещо запомнящо се в лицето. Като Виктория. А на снимката с тиарата е невероятна. Какви очи...

Матилде с тая електрикова блуза я помня. Тия дни я бяха пуснали тук.

# 109
Клипчета от сватбата на Едуард Джон Спенсър и Франсис Роше (родителите на Даяна) на 1 юни 1954г. :
https://www.instagram.com/p/CKhphE-lfc-/?igshid=bmvt1wc7vint

Кралското семейство е присъствало, а майките на булката и младоженеца са били придворни дами на Кралицата-Майка.

# 110
Но доста време и отделихме, което не заслужава 🙃
Не заслужава,но си го отнесе заради Катрин.
На мен ми е интересно тази която го е "забелязала" какво е търсила в тези  документи  две години след  раждането ?😀
Може да е този..Въпросът е добър.
Ако някой е решил да тръгне по следата,че Мегън не е майка на Арчи,е преровил всичко и бум.
По вероятно Съсекс подават инфото за един малък,уж контролиран пожар като пиар акция и малка,немощна стрелка към острова във връзка с предстоящите кандърми за титли и пари.После има "чичо,защо все ме бият...",

# 111
По вероятно си правим свободни съчинения, но фантазиите са безплатни.
Последната тотално безинтересна дъвка за Съсекс само ми показва колко добре са се покрили и колко липсва материал за клюка при тях. Имат едно потупване по рамото от мен за чудесно постигнато уединение, пардон, прайвъси.
Маделин през годините:

И една Матилде, която Инстаграм ми твърди, че е скорошна. Не видях да е пускана:

Мадлен ми харесва най-много с тиарата и страхотните обеци, то и роклята е великолепна Heart
Пък Матилде с тая електриково зелена блузка🤭поне костюмът горе долу бива и маската не е в matching десен😄

# 112
  • Някъде там
Няма начин да не е пи-ар на Съсекс.
То си пише името на жената и са цитирани нейни думи, ама нали трябва да си правим съчинения щом се отнася за Съсекс...
Така ще да е.

Маделин е страхотна. Много я харесвам.

# 113
Днес Максима и Вилем имат годишнина от сватбата. Не видях да е споменато.
https://www.instagram.com/p/CKyPnkvFQoR/?igshid=6zq0zwzbxvsi

# 114
# 115
Пък Матилде с тая електриково зелена блузка🤭поне костюмът горе долу бива и маската не е в matching десен😄
Супер смешна е с това отровно зелено.
А за Мади мога само да кажа, че от грозно патенце като тинейджър, сега е израснала в истински красив лебед.

Какви предстоящи кандърми за титли и пари за Съсекс ще има? Те не приключиха ли тези кандърми, при това без отнемане на нищо за последните? Което пък ме замисля имало ли е изобщо нещо такова като кандърми...Thinking
Няма нужда от отговор, размишлявам си просто.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 12:45 от Анонимен

# 116
  • Варна
Нали скоро изтича едногодишния им срок. Може би ще има преразглеждане на някои неща. Мисля, че това имат предвид. Ама пък те не са се залетели да се връщат, така че какво ще преразглеждат...

# 117
  • Някъде там
Новото от Кеймбридж. Проект за рисунки. Ще споделят още.
Много симпатични рисунки.
https://www.instagram.com/p/CKyX9Cvl8on/?igshid=1m3tlgbrcnutz

И новото от Хари. Съобщение за патронажа му.
Много приятна снимка с детенцето. Какви са слънчеви.

За пореден път отлагат игрите за 2022.

# 118
Тази седмица е седмицата за Психичното здраве на децата. От училище им дават тъкмо такива занимания, примерно днес темата беше за позитивното мислене и дъщеря ми трябваше да направи “позитивна шапка” .

Маделин наистина има голяма промяна от детските си години. Изглежда страхотно!

# 119
Максима е била хубава булка.  

Фреди на Мери с това делфинче за татус ми е смешен Joy

Общи условия

Активация на акаунт