Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 734
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 380
Според мен ги държат затворени някъде, най-вероятно дрогирани, за да са послушни и зависими. Отвратителна история, да причиняваш нещо подобно на детето си. Тази, която успя да избяга в Лондон, е цяла късметлийка. Бая шум вдигна. Направо е невероятно как някой си крал/шейх може да бъде над закона?!

# 1 381
  • Варна
Кой ги знае в коя пустиня са закопани отдавна. Изобщо не вярвам да са оцелели. Там блясъкът е само външен.

# 1 382
Мислиш ли? Направо не мога да го допусна това...

# 1 383
Искам да живея в Бъкингамския дворец . Лятно време. Ако може....

# 1 384
Принц Филип остава в болницата за още няколко дни. Лекували го от инфекция, но бил добре и адекватен:
https://people.com/royals/prince-philip-remain-hospital-several- … m_campaign=832375

# 1 385
  • Някъде там
Адвоката на Латифа който и е помогнал да избяга първия път пред бТВ

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/advokata … i-izmachvaha.html

Верче повярвай.
Латифа е жива, нали прави записи. Но за Шамса не се знае...За нея нищо не се знае...
Латифа казва че са я дрогирали за да не знае какво се случва и да я държат затворена.
Някакво такова усещане имам и за Салма...Последния път в който е видяна е преди почти 2 години.
Дори да са разведени с Мароканеца както пишат тя би трябвало да се пови някъде ако има свободата да излиза...
Ох много тежки истории...

От Бъкингам ли са потвърдили Тирамису, че нещо линка не ми се отваря ?

# 1 386
https://www.bbc.co.uk/news/uk-56172496

Според BBC по информация от двореца има инфекция и ще остане още ''няколко дни''. Чувства се нормално и реагира на лечението.

# 1 387
  • Някъде там
Хубаво е че са дали информация, да не си съчиняват сценарии жълтъците.
Дано скоро го изпишат.

Матилде от днес. Какво се е овързала с тоя шал не знам, ама подозирам че и липсва маската за това го е качила едва ли не на лицето си 🤣🤦🤐

Маргарете е опасна...
Червения лак, цигарата...кралска му работа 🤣🤦
Стана ми интересно, само при англичаните ли важи това неутралните цветове лак ?

# 1 388
Да, Латифа е жива, но се страхува за живота и безопасността си. Много назад в темите мисля бях пускала клипът който направи преди осуетеният опит за бягство да се осъществи - много детайлно описваше какво се е случило с нея при първият й опит да избяга още през 2001 когато е била някъде 18 годишна. Не знам какво ще постигнат с тия призиви ОАЕ да докажете че е жива - и какво като докажат, значи всичко е наред ли? По скоро трябва да натиснат за освобождаването.

# 1 389
  • Някъде там
Да, Латифа е жива, но се страхува за живота и безопасността си. Много назад в темите мисля бях пускала клипът който направи преди осуетеният опит за бягство да се осъществи - много детайлно описваше какво се е случило с нея при първият й опит да избяга още през 2001 когато е била някъде 18 годишна. Не знам какво ще постигнат с тия призиви ОАЕ да докажете че е жива - и какво като докажат, значи всичко е наред ли? По скоро трябва да натиснат за освобождаването.
Докато е в ОАЕ нямат право нищо да направят.Онзи е абсолютната власт там. За това и е искала да избяга в друга държава, за да може да се бори чрез чужди съдилища.
Там шанс няма, тя е на баща си, или на мъжа си, като я омъжат .
Хая за това заведе дело в Англия срещу принудителен брак на децата си. Нещастника  щеше да ги омъжи още "пеленачета" ако си бяха там..

# 1 390
Хая с децата ли е избягала?
Уж наскоро четох за нея, пък не ми е направило впечатление.

# 1 391
  • Някъде там
Хая с децата ли е избягала?
Уж наскоро четох за нея, пък не ми е направило впечатление.
Накратко от статия преди развода.2019
По-рано този месец стана ясно, че принцесата е напуснала съпруга си и е потърсила убежище в Германия - за нея и двете деца, 7-годишният син Зайед и 11-годишната Джалила. Според последните новини, тримата са вече в Обединеното кралство и живеят в извънградска къща до Лондон, в близост до двореца Кенсингтън, на стойност 85 милиона лири.

През последните дни принцесата, придружена от адвоката си Фиона Шакълтън, която представляваше принц Чарлз и Пол Макартни в техните дела за развод, е поискала пълно попечителство над двете си деца, които избягаха заедно с нея от Обединените арабски емирства. Тя е поискала и защита от брак по принуда, която предпазва от насилие и унижение членове на семейството, бивши и настоящи партньори от техните съпрузи.

# 1 392
Четох някаква статия и че Хая започнала връзка с един свой охранител, на който правела скъпи подаръци и дори жената на последния подала жалба за развод. Но не знам дали все още връзката им продължава - май не. Някой ако има по-подробно инфо може да сподели.

# 1 393
  • Някъде там
Четох някаква статия и че Хая започнала връзка с един свой охранител, на който правела скъпи подаръци и дори жената на последния подала жалба за развод. Но не знам дали все още връзката им продължава - май не. Някой ако има по-подробно инфо може да сподели.
Аз споделих преди няколко дни.
Сега ще видя в кой пост и ще се цитирам.
Това за мен е измислица. 7 години планирала бягство и изневерявала....Те въздух да дишат не могат та ще изневерява толкова.🤦🤣

# 1 394
Точно онзи ден четох за любовника, даже май тук някой беше дал линк.
Разделени са с любовника и ако правилно помня жена му го е приела обратно. И жена му разказвала как Хая го е съблазнила с подаръци, някакъв скъп часовник и тн.

Пп.Писали сме едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт