Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 096
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Варна
И на мен ми харесва. Цвета на обувките обаче не ми допада.

# 1 426
На днешния ден Даяна и Чарлз са обявили годежа си.
https://life.dir.bg/aktsenti/kakvoto-i-da-oznachava-vlyubeni-40- … s-charlz-i-dayana
Понякога е прекрасно, че човек не знае какво го чака.....

# 1 427
  • Майничка
Убитата мароканска съпруга е шейха Бухра, втората жена на брата на Мохамед ал Мактум, който почина преди 15г. За трите им деца май нищо не се знае. Първата, с дъщерите си, живее извън светлината на прожекторите и явно гледа да не се набива на очи. Синът й е олимпийски състезател по спортна стрелба. Впрочем, той е с 3 жени, като едната е сервитьорка от Минск, с която се запознал на състезание.😁

Ситуацията на Хая е съвсем различна от тази на Лала Салма. В момента тя е заместник на управляващия посолството на Йордания в Лондон (назначението е от брат й), което й дава дипломатически статут и неприкосновеност.

# 1 428
Хая има късмет, че брат и е крал на Йордания и да се моли по пет пъти на ден да не му се случи нещо, че не е ясно какво я чака.
Камила е остаряла, попривела се е и е отслабнала. Толкова я харесвам, много е духовита, стростта не прощава - няма крал, няма просяк...

# 1 429
Кралят на Йордания всъщност е полубрат на Хая, мисля, че майка им е една (ако не бъркам)

# 1 430
  • Майничка
Бащата, бившият йордански крал, е общ. Майката на Хая, третата съпруга, е загинала при катастрофа с въртолет, когато Хая е била на 3г. После кралят се жени за Нур.
Майката на сегашния крал, втората жена на крал Хюсеин, е англичанка, развели са се преди да се запознае с майката на Хая.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 20:50 от gargamela

# 1 431
Две червенокоски:

# 1 432
  • Някъде там
Бащата, бившият йордански крал, е общ. Майката на Хая е загинала при катастрофа с въртолет, когато Хая е била на 3г. После кралят се жени за Нур, която е майка на сегашния крал.
Нур не е майка на Абдула.
Майката на Абдула е
 принцеса Муна ал-Хюсеин (родена във Великобритания като Антоанет Ейврил Гарднър).
Нур  или Лайза Наджиб Халаби както се е казвала Нур е майка на
принц Хамза принц Хашим принцеса Иман принцеса Райя.

# 1 433
  • Майничка
Daviz, поправих го, но бързо ме цитира.😁

# 1 434
  • Някъде там
Тръгнах да отговарям на Ани. Но видях че си писала и за това бързичко отговорих.🙂

Мери като патрон на европейския офис на СЗО на среща с регионалния директор и останалите членове в офиса на СЗО за да се осведоми за положението с вируса.

Лана нови очила ?😉🙂
Стилна и елегантна Мери.

# 1 435
  • София
Мммм..май да, ама старите повече ми харесват. Много строга госпожа тази Мери, даже розАвото не помага 😁

Обаче, с тия арабските принцове, принцеси, жени, братя, сестри ми е пълна каша. Ама то нормално - 6 жени и 30 деца  сигурно и шейхът ги бърка...

# 1 436
  • Някъде там
Мммм..май да, ама старите повече ми харесват. Много строга госпожа тази Мери, даже розАвото не помага 😁

Обаче, с тия арабските принцове, принцеси, жени, братя, сестри ми е пълна каша. Ама то нормално - 6 жени и 30 деца  сигурно и шейхът ги бърка...
Та как няма да се обърка човек...
Те са хиляди...
До тук три чифта има 😊😀

# 1 437
Отиват и очилата на Мери.

# 1 438
Летисия е носила тази рокля няколко пъти , обаче съм я забравила. Сигурно защото не ми харесва Rolling Eyes

На Мери очилата ми харесват всичките!

# 1 439
  • София
Още по случая с Латифа и Шамса - приятели са предали в сряда в полицията писмо то Латифа писано през 2019
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=bg&u=h … dle-east-56188745
Оригиналът на статията, че на места големи глупости превежда https://www.bbc.com/news/world-middle-east-56188745

Общи условия

Активация на акаунт