Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 049
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Някъде там
Видеото с Баба е насочено към етническите и социалните групи, които отказват ваксините.
А Матилде за пореден път ни показва колко важен аксесоар е маската.
Пример за важност на маската ми са Летисия и Фелипе. Един път не сме ги видели да ползват маската за аксесоар или да се появят без маска. Те единствени носят само медицински маски.
За това мога да им кажа браво.

Браво на Софи, продължава си линията с доброволчеството.

# 1 486
А за тези принцеси от СА чели ли сте? Статията е стара.

http://carmystudio.com/blog/index.php?option=com_content&vie … 22&Itemid=160

Не знам как е избягала и си е оставила децата. Не че може да се опълчи на мъжа си, но все пак...

# 1 487
Решила е, че оня няма да им направи нищо лошо понеже са му деца. Голяма грешка. А и също е мислила, че ако привлече международно внимание към техния случай ще й ги върнат обратно. Нищо такова не се е случило, а към момента старият е мъртъв (умрял 2014), а от дъщерите вече никой нищо не е чувал. Не се знае живи ли са или полубратята им (за които татето казал, че с след смъртта му, ще продължат тормоза) не са ги довършили окончателно. Чудно как такива хора живеят със себе си.

# 1 488
  • Варна
Чудесно си живеят. Проблемите са за околните.

# 1 489
Аз това го прочетох, но пак ми е странно.
На такъв лош човек как можеш да разчиташ да ти гледа децата? Още повече според мен се е озлобил след бягството, което не е толкова трудно да предвидиш като последствие.

Прави ми впечатление,  че Йордания си пласира принцесите към СА. И акк може да дадеш 15г си д щеря на 43+ г мъж, като 23 съпруга (примерно).

Лошото в тези страни е, че никой отвън - държава или организация - не може да помогне, очевидно. Това дава спокойствие на тия изверги - бащи, да продължават в същия дух.
След като принцеси изчезват и биват изтезавани, не ми се мисли за обикновените какво е. Аз ня тяхно място щях да си срежа вените с пилата, то това не е живот.

# 1 490
  • София
Бившият крал на Испания Хуан Карлос I прави второ плащане в опит да уреди данъчните си дела
След като плати над 678 000 евро на испанските власти през декември, сега той е предал повече от 4 милиона евро за покриване на недекларирани плащания в натура на обща стойност 8 милиона евро
Почетният крал на Испания Хуан Карлос I е направил второ плащане към данъчната агенция на страната в опит да уреди фискалното си положение, след като е получавал недекларирани доходи в продължение на няколко години. Бившият монарх, абдикирал от трона през 2014 г. и потънал от обвинения в неправомерни действия във връзка с финансите си през последните години, е предал повече от 4 милиона евро на данъчните власти, за да покрие до 8 милиона евро, които е получил като плащания в вид, източници с познания за ситуацията са казали на EL PAÍS.
Скрит текст:
На фона на разследванията на финансовите му дела миналата година Хуан Карлос I - който е баща на настоящия крал Фелипе VI - избра да напусне Испания и от лятото живее в Обединените арабски емирства. През декември 2020 г. той направи първо плащане на данъчната агенция в размер на 678 393 евро, за да изплати дълг, който съответстваше на данъчните години от 2016 до 2018 г. - след като абдикира от трона, той загуби пълния имунитет от преследване, с който се радва до този момент. Когато направи това плащане, той призна, че е извършил измама, но като урежда неизплатената сума, преди да бъде информиран за откриването на официална разследване, той избягва да се изправя пред съдилищата за престъпленията.
Тази доброволна декларация от 8 милиона евро е свързана с полети от частна самолетна компания, която той е използвал и които са били платени до 2018 г. от фондация, наречена Zagatka, собственост на далечния му братовчед Алваро де Орлеан, съобщиха пред EL PAÍS източници, близки до случая. Използването на тези полети се счита за плащане в натура и се облага с данък върху доходите (известен като IRPF) в Испания.
Фондацията „Загатка“ е създадена в Лихтенщайн на 1 октомври 2003 г. Нейният основен бенефициент е Орлеан, 73-годишен инженер и предприемач. Според устава на фондацията, тя е създадена, за да помогне на тогавашния крал на Испания като признание за приноса му към демокрацията в Испания. Хуан Карлос I изигра ключова роля в прехода, когато испанското общество премина от края на диктатурата на Франциско Франко към пълна демокрация в края на 70-те години. Вторият бенефициент на фондацията е син на Де Орлеан, следван от Хуан Карлос I и след това Фелипе VI, в случай на смъртта на Орлеан. На пето място бяха дъщерите на Хуан Карлос, Елена и Кристина де Борбон.

Оттук https://english.elpais.com/spanish_news/2021-02-26/spains-former … -tax-affairs.html

Много се веселих с Хари и Джеймс Кордън - беше приятно, ненатоварващо. Язък за порцелана и кифличките Joy

Летисия от вчера - много добре!

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 12:35 от Lana

# 1 491
Интересно от къде ги е извадил тия над 4.5млн.  И по-интересното е дари не ги крои рязни схеми с онзи шейх.

# 1 492
И аз се повеселих с тях! Имаше и много мили моменти във видеото. Роклята на Меган (Как ги индефицират тия дрехи не знам...) Приятна е, харесва ми!

Стара снимка на Хари, от Марио Тестино за 21-я му рожден ден:

# 1 493
  • Sydney
И на Даяна сесията с Тестино е мн хубава 😊...

В арабските държави е начин на възпитание и манталитет. Смята се за нормално, а Рания е модерна и няма нищо общо с нито с визия, нито с медийно представяне в сравнение с обикновените хора и други арабски крале/шейхове и тнт...

# 1 494
На Рания и мъжът й явно що годе читав. Иначе да е взел още няколко жени и да я е заключил някъде.

# 1 495
  • Sydney
Това е онзи клип, който Хари снимаше наскоро в сайтсийнг автобуса:

https://apple.news/AdafHgsWXSriNU8U8681UZQ

Надолу е постът от туитър...

# 1 496
  • Варна
Гофретник Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 497
  • София
Значи търся си такъв модел рокля, като синята на Мегън, без набраното на бюста, и на палмови листа на бял фон Joy. Ако някой види, моля да каже Simple Smile

Мете-Марит поздравява Женската медицинска асоциация на Норвегия за 125-тата годишнина...отвратителна блуза /рокля.

https://www.facebook.com/watch/?v=1068445103657247

# 1 498
Има ли я някъде на Мете - интересна ми изглежда, а аз много харесвам такова розово.
На Меган ми хареса много и е само 30 долара, предполагам е еластична.

# 1 499
Роклята на Меган (Как ги индефицират тия дрехи не знам...)
И аз това се чудя...Joy
От едно нюню екранче и айде, рокля извадиха.
Нищо особено не е роклята. Нещо за размотаване из къщи в топлото време.
Кога е сниман Хари с Джеймс? След като се коментира коледен подарък, значи трябва да е сега наскоро? Ама много топло в тая Калифорния бе.., завид. Laughing
Хари голям дечко е на 21. Сега е толкова различен.

Не ми харесва на Мете блузата или роклята, не е ясно какво е.

Общи условия

Активация на акаунт