Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 451
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 670
Добри,да ни го покажеш като дойде! 🥰
Вчера намачках едно бебе кане корсо,мноого сладка! 😁
Мойто хърка тука до мене,та чак ме изнервя. 😂
Ени, кане корсо е любимата ми порода куче. Един ден ако се навия за куче в къщи ще е точно  такова.
За мен Голдър Ретривър е мерцедеса на кучетата.

# 2 671
  • София
Съни, куче пичеловка се вика на тези мъничките, при нежни девойки, голямо куче върши работа за запознанство също, а и отсява страхливите 😆.

# 2 672
  • Euskal Herria
Вземеш ли куче, то ти става най-най-хубавото на света. Без значение дали е расово, или улична превъзходна.
Имахме болонка, имахме ротвайлер, сега сме с кокер.
Хубав петък!

# 2 673
Вземеш ли куче, то ти става най-най-хубавото на света. Без значение дали е расово, или улична превъзходна.
Имахме болонка, имахме ротвайлер, сега сме с кокер.
Хубав петък!
Какво ги направихте предишните кучета? Да не ги изядохте?

# 2 674
Ма как се включваш като черна станция,Страннико 😳
Бабълс, понякога ти се чудя как можеш да храниш топли чувства към бившия ти! Пред детето да го хвалиш,но тук ще го изядем с парцалите,ако ни попадне,да си знае😡
Мен ме викайте само на софра,аз не ща да чистя💃

# 2 675
Толкоз беше наЩо приятелство! За маса всеки може,за парцала нъцки.
Съни,това Кане не е куче за всеки.

# 2 676
  • Euskal Herria
Ааа, предпочитам котешко, не кучешко. Stuck Out Tongue Winking Eye
Шегувам се.
Първото го откраднаха, явно е следено, просто за секунди изчезна. Докато мигнеш и го няма.
Ротвайлерката умря и аз бях категорична, че повече не искам куче. Много тежко го изживяхме всички у дома, все пак 10 години беше с нас. Кокерът сега е по избор на мъжа ми, аз не го исках. Обаче кучето избра мен, стана моят сиамски близнак. След всичките увещания за ново куче бях склонна, ако ще се взима, да е йорки. Ама друго стана. Сега заради рошльо пътуваме с колата, та и той обикаля из Европа Simple Smile.

# 2 677
Толкоз беше наЩо приятелство! За маса всеки може,за парцала нъцки.
Аз, такова, лекинко се примъквам. Ще готвя. Нали Реюниън каза, че щяла да мие съдовете. Ето, аз ще ѝ осигурявам матриал. Wink

# 2 678
Да подреждам масата освен... ще сгъвам салфетки... цветенца нещо, декорации.. Joy

# 2 679
Добре де,ще се прежаля да следя дали пере пералнята. И нета ще следя да не прекъсва!
Мога и да пея фалшиво😜

# 2 680
  • София
Ха ха ха, и аз пея фалшиво. Мъжът ми ми подари синтезатор, който променя и пеенето и го вкарва в тон.
Това май в темата за подаръците трябва да го пусна.

# 2 681
Начи,ама начи...за чистене идеше реч 🤣
За чували и едЕне първи,за едни прозорци да няма ич мераклии...🤣 Туй фитнес,бе фитнес.

А,Ренооо! 🤣🤣🤣 У дома като запея,от всякъде се чува "Млъкниии" треба ми такава джаджа.

# 2 682
  • София
Кроте, в краен случай може да боядисвам, но за прозорци не ме търси. Няма по-омразно, само гладенето може би.

# 2 683
Ааа, за фалшиво пеене не можете ме стигна. Докарвам го като зайчето от Ну погоди, когато се дереше на О'соле мио.

# 2 684
Кроте, в краен случай може да боядисвам, но за прозорци не ме търси. Няма по-омразно, само гладенето може би.
Има, има. Шиенето.
Не зная за какво се записвате, но и аз съм там.

Общи условия

Активация на акаунт