Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 381
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 895
Купих крем-пити, бонбони, лешников крем. Като че ли няма да правя сладкиш. И като че ли няма да се качвам на кантара.
Обаче разходката беше много приятна. Мартеници взех. Една плюшена котка на хлапето. После в магазина напира да й купува котешка храна... Joy

# 2 896
  • Пловдив
Вит.Д не трябва ли да се приема с хранене, ама най-мазното за деня? Нали е мастноразтворим? Как на гладно?

Варя аз едно дом.пиленце...ама най-ги обичаме така, просто сварено, истинско месо. Чушки постни в тавата и десерт мисля, ама да изсуша гривата и тогаз.

# 2 897
Кло, тази професия съм я работила има няма три месеца Grinning Тази жлъч и отрова, която нацелиха толкова я изтърпях. Потърси, разучи и си прецени. Успех ти желая и стискам палци да намериш правилното за теб решение Hug

# 2 898
Мисте, така варено ли само ще го ядете?
Кам, отровната среда разболява. Много е гадно да си обичаш работата, шефът да е свестен и за колеги, да имаш змии.
Скания, Flushed

# 2 899
  • Пловдив
Сирос, да...мм така му е най-вкусно. Отделям за супа и другото така. Картофи напр. отделно печени, ето чушките са ми постни Simple Smile

# 2 900
Кло, тази професия съм я работила има няма три месеца Grinning Тази жлъч и отрова, която нацелиха толкова я изтърпях. Потърси, разучи и си прежени. Успех ти желая и стискам палци да намериш правилното за теб решение Hug
Аз съм шампион, правя го почти от 20 години, на едно и също работно място. Ако не ми предложат друг отдел, ще се махна. Но искам да играя на сигурно. Тоест първо да намеря нещо стабилно.

Вит.Д не трябва ли да се приема с хранене, ама най-мазното за деня? Нали е мастноразтворим? Как на гладно?
Такива са указанията на лекаря, не сме го измислили ние, все пак е на коричка хляб. Той е от старата школа, смята се за един от добрите в града ни, за да не спамим темата, ако искаш на ЛС, мога да ти кажа кой е.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 17:12 от Camille Clo ♥

# 2 901
Купих си днес гръцки сладки от магазина. Не мога да им се наситя, много са вкусни.
Успях да сложа капки за уши на Бебълс, докато спинка,  нищо не усети. Иначе е голям инат. Боли я, но не ми дава да и слагам нито капки, нито когато е болна лекарства приема. Пералнята пере, аз неделно си сипах чаша червено вино. Днес много моя близка приятелка в Франция има рожден ден и за нейно здраве си сипах. От вчера празнуват вече 2 дни, учи френсетата на кючеци.

# 2 902
Направихме си прекрасна разходка с дребната по плажа. Спираше се на всяко камъче и мидичка, за първи път си игра с пясък 😂. Прибрахме се със зачервени бузи,гладни и изморени,но доволни! Хапна набързо и заспа! Ще го откара до довечера май 😜

# 2 903
Сисуне,  много го стискаш това море. Па и ние душа носим. Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисте, щом ви харесва, така на голо 😀. Виж обаче с чушкичките ме бодна в сърцето Cry

# 2 904
  • Mediterraneo
При нас последна седмица на затваряне на големите градове през уикенда. Искаше ми се разходка по плажа, но заради рестрикциите, не можем да стигнем. В нашето село има плаж, ама е малък и не ме кефи за разходка. Нищо, другата седмица ще сме по- свободни!
Вчера запалихме барбекюто и цял следобед изкарахме на терасата. Райско! Искам много такива дни, а толкова рядко го правим- по принцип уикендите работя, сега и с тези пусти ограничения.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 15:24 от Тарталета

# 2 905
Вигантола е добър.Аз добре се повлиях от него и вдигнах стойностите на витамина.Но намира ли се още по аптеките?По едно време нямаше и ми го заместиха с този на Ойлесен.По три капки на ден пия,направо в устата капя.

Смотано ми е много днес.Плаче ми се..На 30 години ще стана,докога така?! Confused

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 16:03 от Layla5

# 2 906
Цял ден чистя.Сега и за мартеници ще ходим с диването и после е готвя.Що ли ми трябваше да питам какво и се яде?!Трябва да сместя една тренировка някъде,че нещо през просото го ударих.И тия мартеници така да не ги обичам.Утре ще ходя като шарен Пипи окичена ...Знам,че е традиция,но не е моята,не я чувствам.

# 2 907
  • София
Има вигантол.

# 2 908
Извинявам се, ако на някой не му се четат лични драми да пропуска.
Ще се самоуморя от мислене и премисляне. Че съм голяма бяла птица знам, баща му един ден не е бил сам откакто се разделихме, а аз седя и се чудя рано ли ми е. Клюкарките, май ще взема да дам шанс на съседа с виното и кандидат свеки. Готин е, опитва се да ме глези, приема малкия и няма нищо против че съм работохоличка.
Скрит текст:
Вчера ми писа ми съседа, че майка му е у тях и искала да ми се извини. Ако искам да отида с детето и да пием по кафе. Отидох, извини се жената, ама както си трябва, обясни ми тя защо и как. Ама най огромно впечатление ми направи отношението и към малкия, което собствените му баби го нямат. Пита ме може ли да го гушне, съгласих се. Съответно отиде чинно изми се, сложи си медицинска маска и чак тогава го взе, а детето така се смееше неможах да повярвам. Обикновено реве при непознати.

# 2 909
Бабълс 🤗😍🤫

Общи условия

Активация на акаунт