Пазаруване от Amazon - тема №94

• 61 183
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Тихичко само да споделя, че количката ми вече се води пътуваща и има проследяващ номер, пу-пу...  И си нямах друга работа, ами се зазяпах в сделките в Кипата и 3 чифта патъчки също неусетно са поръчани Grinning

# 541
Върнаха ми блокираната сума, но все още нямам мейл. Плащам с Револют и известията им са точни до секунда. В профила ми поръчката не съществува. 😥
Много гадно! Едно време имаше идентична ситуация с чай Матча. Пак беше бъг, но изпратиха поръчките. Защо ли се надявах на същото и сега🤔

# 542
  • Бургас
Чай имам още даже Grinning  Ама едно е разлика в цената като при него, друго е вместо за 345Е да вземеш нещо за 28Е... Аз докато не я видя при мен май няма да повярвам Simple Smile

# 543
Е, хайде:)
Стига с тези колички
От където дошли, там и отишли
Не е толкова голяма драма. Загуби няма.

# 544
Тая сутрин купих три колички, по една за мен и за две приятелки. Моята - https://www.amazon.de/-/en/WP1G045142-Maclaren-Quest-Buggy-multi … red/dp/B07S1W6BQK - е отказана Sad

Тази обаче е изпратена, имам тракинг номер за DHL и ще пристигне в четвъртък: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07PPC8KHQ Едната приятелка ще черпи Grinning

Тази за момента не е отказана, надявам се да я пратят: https://www.amazon.de/gp/product/B07PN69R1W

Ако някоя от вас получи шарената Maclaren Quest и не иска да я ползва, моля да ми пише.

# 545
  • Бургас
Ей Брадичке, чудесна новина! 😃
Шареания Макларън е страхотен!

# 546
Аз тоя Кипа го ровя от време на време и нищо не намирам. Тая сутрин си беше екстремно събуждане.
Дано имате късмет и получите количките.
Аз се отказах да дебна вече Грое и ще чакам лидълски батерии.
Яд ме е само дето изтървах часовника, който бях харесала. От ученичка не мога да нося часовник и съответно не мога и да си харесам. В този се влюбих от пръв поглед, но явно не е бил моя.

# 547
  • Бургас
Дано! То това бебче, за което уж я поръчах, е още доста далечно, ама на такава цена не се сдържах, а дори не знаех колко са скъпи (или съм забравила какви цени държат) подобни возила Simple Smile Ако дойде - чудесно! Ако не - здраве да е! Поне патъчките да станат Grinning

# 548
Момичета, през тая Кипа как поръчвате, че нещо не се ориентирам. Виждам някакво движение на цената, но не мога да се ориентирам как да видя номер на обувки например, материал.

# 549
Аз пък да питам какво е Кипа,като по-невежа?

# 550
  • София

Ох, и аз

# 551
  • София, България
Не се поръчва от кийпа, а доколкото видях е търсачка за сравнения на цени и да видиш кое кога е струвало и кое в момента е много намалено.
Сайтът е keepa.com
Видя ми се просто супер! Чак ме е страх колко неща ще напоръчвам сигурно.
Като си харесаш нещо можеш да цъкнеш отдолу има линк и те води директно в сайта на страницата на артикула

# 552
  • гр. София

Ох, и аз
Приложение за следене на цената на една стока във времето назад. Има го като такова в Гугъл. Аз съм си го инсталирала на лаптопа. При всяко цъкване на някой артикул отдолу ми излиза история на цената му в Амазоните, които сте му задали, че искате да виждате, вкл. склад. В момента май нещо не работи....
keepa.com

# 553
А от мобилния може ли?
Аз го гледах днес,  обаче ръчках само да видя какво има на промоция.

# 554
  • гр. София
А от мобилния може ли?
Аз го гледах днес,  обаче ръчках само да видя какво има на промоция.
Не знам. Нямам на мобилния.

Общи условия

Активация на акаунт