Пазаруване от Amazon - тема №94

• 61 100
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
agnesana колко е висока платформата - не намерих описание никъде и се чудих на едни, но ми трябват за много тясно стъпало.

Dark_Chocolate Аз заложих на microlife  купих го докато бях бременна след като в голяма  фетална клиника  в Лондон ползваха само тази марка. Супер доволна съм засичала съм с апарат на кардиолог. После си купих и техен термометър вече пълната гама продулти ги има и в България огледай за промоция някъде от амазон изпизат по-скъпи, но и са по-нови като  модел.

Нисички са - 4см меря аз +-

Търси модели за тясно стъпало. Тези определено не са такива. Не съм разширявала лепките отгоре, залепени са на макс. Ако се свият още, ще стане грозно.

Аз обаче взех да се обърквам. Меря стелката на белите и е ~27см. Това трябва да ми е перфектно като размер. Или съм порастнала, не знам Dizzy Face

На сините стелката е 26.5см и с тях най вероятно ще трябва да се разделя.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 12:30 от agnesana

# 646
Благодаря, момичета. След много мислене дали да дам повече пари, поръчах този модел, излезе ми 40 евро, like new... Май трябваше нещо по-евтино да взема, защото ползваме апарат за кръвно много рядко, но ММ все нещо не намества правилно маншона, говори и мърда докато си мери кръвното, а този е уж някакъв умен и те предупреждава да седиш мирен и т.н. GrinningИначе се бях засилила към друг, който излиза 18 евро, съвсем бейсик модел...
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07Z9MDV8F?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

От 21.01 насам съм поръчала 10 чифта обувки. Агнесана, сега и тези Бринкман ли да ги преслушвам?! Simple Smile
Дали заради лекото заобляне при пръстите и петата трябва да се поръча по -голям номер?

# 647
  • Бургас
aз ползвам и от двете.
зелените ги ползвам за по-слабо замърсени съдове.
платинум като има тенджери.
ето и от тях:
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08WY3PPTH

Благодаря за споделеното! Това е новия платинум плюс. Още не съм го пробвала и поръчах от него. Аз всеки ден имам тенджера, тава или тиган. Ние сме 5 членно семейство и се готви много вкъщи. 🙂

# 648
  • Варна
И аз взех от тези 180броя, благодаря за линка. Не знам колко тежи, но и с доставката цената е добра.

# 649
На мен ми ги дава изчерпани.

# 650
  • Бургас
Имам пакет с 66 броя и тежи 1150 гр
Предполагам, че 180 бр ще са към 3 кг.
Дава ми, че ще са налични на 31 март.

https://www.amazon.de/dp/B08WY3PPTH/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_8TPF189CBVCMK5AS1TQY

А този линк е към Платинум 195 бр за 16.80, но за тях няма още дата за доставка. И от тях поръчах, да видим дали ще ги пратят изобщо.

# 651
  • софия
Подлъгах се и поръчах vans от намалението.

# 652
  • Пловдив
За тийнеджърката ли? Simple Smile
Може ли линк?

# 653
  • софия
За тийнеджърката ли? Simple Smile
Може ли линк?
ъхъъъъмммм Simple Smile
Сравних цените с немския сайт и са добри, а и имам активиран безплатен прайм. Да не ходи на халост.
Това е линк към всички сделки. Взех тези класики.

# 654
  • Пловдив
Мерси!
Вярно са на добра цена...ама не са ли тежички? Такъв спомен имам...

# 655
  • софия
Не знам. Има 2 чифта - едните са тип сандал, другите са с доста солидна подметка. За никой от двата не се е оплакала.
А и гъзарията изисква жертви Simple Smile

# 656
  • Пловдив
Мх...
Обсъжданите по-назад сандалки 39н. са още по-евтини Simple Smile 10e
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B082354TCH/ref=ox_sc_saved … mp;th=1&psc=1

Аз полъчах в жълто...чак ми иде да ги върна, ама са в превозвача.

# 657
  • софия
Ето едни оксфордки на Скоч и сода. Много ме блазнят, но всичките ми обувки са такъв тип и вече нямам къде да прибирам.

# 658
  • Sofia
Мерси!
Вярно са на добра цена...ама не са ли тежички? Такъв спомен имам...

Тежички са, докато не помъкнат Dr. Martens (може и с двойна подметка, за авторитет) 🤢

Само аз ли ползвам течен препарат за съдомиална?

# 659
  • софия
И аз ползвам течен препарат за съдомиялната. Много често пускам половин и ми е по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт