Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 592
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Много Ви благодаря за бързото включване. От Габиели ми отговориха, че с тези размери ще е 80 лв доставката до Варна. Устройва ме идеално Simple Smile Заблудила съм се че размерите са на кашона, а не на самата сглобена къща. Много, много ми бяхте полезни. Във Варна същата къща на представителният магазин е 680 лв Simple Smile Дано успея да зарадвам детенцето ми Simple Smile

# 736
Lego wear за 16£, рр 166 поръчах, грейка без ръкави
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B081FXKL5W?ref=ppx_pt2_mob_b_pr … mp;th=1&psc=1

# 737
Здравейте, ако поръчам нещо с директна доставка до БГ и се развали докато е в гаранция, от Амазон цялата доставка ли поемат за връщането после?
И още едно питане, колко време беше гаранцията на уред от склада, някой помни ли? За немския склад питам, ако има някакво значение

# 738
Трябва ми по-спешно батерия за банята ...от тези с термодатчици за водата. Да сте срещали?

# 739
  • София
Трябва ми по-спешно батерия за банята ...от тези с термодатчици за водата. Да сте срещали?

В склада имаше доста. За термостат става въпрос, нали?

# 740
  • Варна
Аз моля ако някой е купувал къмпинг джунджурии и може да препоръча. Simple Smile
Има си палатка човека, но например спален чувал няма. И въобще ако нещо сте вземали и се е оказало полезно ...

# 741

В склада имаше доста. За термостат става въпрос, нали?
Да, но не ми излиза нищо, май са обрани:disappointed:

# 742
  • Сф
Здравейте, ако поръчам нещо с директна доставка до БГ и се развали докато е в гаранция, от Амазон цялата доставка ли поемат за връщането после?
И още едно питане, колко време беше гаранцията на уред от склада, някой помни ли? За немския склад питам, ако има някакво значение

Да, поемат цялото връщане при дефект.
Гаранцията мисля, че беше 1 или 2 години. Май зависи от продукта

# 743
Зависи от Амазона, поне съгласно информацията от 1стр., ако не са променили нещо напоследък.

# 744
Много Ви благодаря за бързото включване. От Габиели ми отговориха, че с тези размери ще е 80 лв доставката до Варна. Устройва ме идеално Simple Smile Заблудила съм се че размерите са на кашона, а не на самата сглобена къща. Много, много ми бяхте полезни. Във Варна същата къща на представителният магазин е 680 лв Simple Smile Дано успея да зарадвам детенцето ми Simple Smile
Като споменаха Майтойс,хвърли едно око и там.За жалост вече не доставят до БГ,та пак чрез превозвач трябва
https://www.mytoys.de/spielzeug-spiele/puppen-puppenzubehoer/puppenhaeuser/

Мъжки сандали 43-21 Е
https://www.amazon.de/Jomos-Slingback-Sandalen-Asphalt-12-3069/d … W4N3F6HMGY8928J6G

# 745
  • Sofia
Като споменаха Майтойс,хвърли едно око и там.За жалост вече не доставят до БГ,та пак чрез превозвач трябва.

Тези вярно са спряли да доставят до Бг 😯  Вчера погледнах къщите и реших, че само за обемни неща важи, защото и преди имаше артикули, които се доставят само до Германия, а те ... всичко.

# 746
  • Бургас
Здравейте!
Някой купувал ли е книги в електронен вариант ?
Вчера исках да купя една на английски, но по невнимание сложих на немски! Сега ми стои в ордерите, чакащи плащане, защото нямам пари по картата, но не виждам опция да откажа поръчката.

# 747
Аз моля ако някой е купувал къмпинг джунджурии и може да препоръча. Simple Smile
Има си палатка човека, но например спален чувал няма. И въобще ако нещо сте вземали и се е оказало полезно ...

За какъв къмпинг - на планина или на море?
Аз съм купувала такъв спален чувал за лятно къмпингуване на висока планина, където вечер е доста студено https://www.amazon.de/-/en/Outwell-Contour-Supreme-Sleeping-Degr … 265737&sr=8-1
Много хубав се оказа. Частта с възглавницата се маха, като се разтвори може и да се ползва като зимна завивка.

# 748
Който се интересуваше от стелка на piazza сандалите -за 39 номер е точно 25 см
Меки и приятни са. Според мен има лек недостатък, но това по-скоро е лично усещане- струва ми се, че каишката която преминава отзад около петата идва леко ниска.

# 749
second , за кой модел говориш?

Общи условия

Активация на акаунт