Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 581
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Лина, виж темата за митниците, там е обяснено всичко много подробно.

# 76
Има ли актуален топ ъп в немския амазон?

# 77
Относно Fossil - в официалния сайт /имат и немски такъв/ имат 30% на всичко, вкл. аутлета и намалението.

# 78
Още малко и без пари ще вземат да ги дават Fossil. Поредните made in China!

# 79
Още малко и без пари ще вземат да ги дават Fossil. Поредните made in China!

е то н а  кутията си го пише , не е да те лъжат!

# 80
  • Сф
Привет в новата тема . Пак да попитам за препоръка за постоянни капсули за тази машинка Крупс,коят бяхте  пуснали в предната тема.
https://www.amazon.de/gp/product/B08HSJY2JT/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

Аз съм взимала от алиекспрес, пластмасови. Иначе има и стоманени, но не съм ги пробвала.

# 81
Намалени бройки от различни номера обувки Jomos.Много добро качество,мисля,че си отговарят мъжките ( скромен опит с един чифт)
https://www.amazon.de/s?k=Jomos&i=shoes&bbn=355006011&am … p;ref=sr_nr_p_6_1

# 82
Здравейте, моля за помощ, защото чакам първата си поръчка от амазон и не мога да се справя с проследяването. От сайта ми изписва, че е изпратена с Royal Mail s тракинг UY575945246GB. Доколкото разбрах от прочетеното, следва пратката да бъде поета от GLS и след това от Интерлогистика, но тракинга не излиза в нито една от посочените фирми.  Очакваната дата за доставка е между 10-15. февруари. Цената на доставката беше 12 паунда, ако това има значение, а  последното движение от сайта е "Package departed an Amazon facility Rochester, Kent GB".  Ще съм благодарна, ако някой ме ориентира какво се случва с нея. Simple Smile

# 83
  • Сф
Някой може ли да препоръча кръгла форма за кекс с падащо дъно?

# 84
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали таблет, от немския амазон, който ще се ползва основно за четене на книги?Нормалните четци идват малки за дадения човек, затова търся таблет.

# 85
  • Варна
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали таблет, от немския амазон, който ще се ползва основно за четене на книги?Нормалните четци идват малки за дадения човек, затова търся таблет.

Какво ще се чете - худ.литература или предимно pdf с графични изображения?
За четене най-щадящ за очите е четецът и без това се прекарва много време пред телефони, лаптопи и телевизори.

# 86

Какво ще се чете - худ.литература или предимно pdf с графични изображения?
За четене най-щадящ за очите е четецът и без това се прекарва много време пред телефони, лаптопи и телевизори.
Художествена литература.
Да, вярно е за щаденето на очите...

# 87
Има и 7-инчов четец - Kindle Oasis
8 инча - Kobo Forma
А какво ще рече "идват малки" - кое му е идва малко на човека в 6-инчовите четци?

# 88
Зависи от цената, ама покет бук има и 10 инчови
https://www.amazon.de/-/en/PB1040-J-WW/dp/B07YXB6GB6/ref=mp_s_a_ … ook+10&sr=8-1

# 89

А какво ще рече "идват малки" - кое му е идва малко на човека в 6-инчовите четци?
Размерът, сега чете на 10 инча, аз имам 6 инчов киндъл, но ..казва, че му е неприятно да чете там-екрана му идвал малък.

Благодаря за предложенията на всички🤗

Общи условия

Активация на акаунт