Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 716
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Аз едни лекарства купувах на дъщеря ми ,които и действат много добре.Кофти е ,че не доставят нито до БГ нито до Германия.В др амазони проверих ,има ги в испанския ама и те само в Испания доставят.Освен ГгБГ май имаха испански адрес....много гадно.Щеше ми се да ги попие поне 6 месеца.Тя една опаковка е за 2 месеца.Аз купих 2 ,ако знаех ,че ще и повлияят добре щях да купя повече.Цената е 34 паунда. Продавача е друг не амазон,но се доставят от амазон.Когато ги поръчвах със абонамент ми изпратиха погрешка 2 -едната дойде от др продавач,едната от амазон.Аз абонамента го спрях ,а сега търсих с продавач амазон не намирам...

Има превозвач в Испания. Ако мога с нещо да ти съдействам, насреща съм. Мога да пратя лекарствата по бус, който ползвам за пращане на багаж в Бг, 1,50 евро е на кг, но минимумът е 10 евро. Ако те устройва и не откриваш друг вариант, пиши да видим с какво мога да съм ти полезна.
Благодаря!Ще ги поръчам до испански адрес за сега пък да видим.

# 181
Благодаря на съфорумката, която пусна линка (ботуши на Laura Vita, получих ги в черния вариант): https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B085JJYQ3G/ref=ppx_yo_dt_b … 9Z3cBBQ&psc=1
Ботушите много ми харесаха, удобни, елегантни, отговарят си на номера, изглеждат точно като на картинката.

# 182
  • София
Благодаря на съфорумката, която пусна линка (ботуши на Laura Vita, получих ги в черния вариант): https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B085JJYQ3G/ref=ppx_yo_dt_b … 9Z3cBBQ&psc=1
Ботушите много ми харесаха, удобни, елегантни, отговарят си на номера, изглеждат точно като на картинката.

А колко е висок токът
И аз вчера ги разглеждах и има само добри отзиви за тази марка.

# 183
  • София
https://www.amazon.de/-/en/Laura-Womens-Incdianao-03-Ankle/dp/B0 … mp;th=1&psc=1
  37 номер €26.62
https://www.amazon.de/-/en/dp/B085JK8J23/ref=twister_B085JK14H6? … ng=UTF8&psc=1
€24.75   36 номер

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 14:41 от iankampanova

# 184
А колко е висок токът
И аз вчера ги разглеждах и има само добри отзиви за тази марка.
Измерен от вътрешната страна - 5,4, измерен отзад (без да включвам лъскавата лентичка, с която се съединява с обувката) - 6,6. Измерен от средата (гледано в профил, без лентичката) - 6.

# 185
  • там, където ми харесва
Моята поръчка от Англия до Германия беше за 69 паунда, активирах и прайм за поръчки от Англия до Германия, та самата доставка струваше 3.70 паунда и включваше предплатени import fees. Нямах проблем, пътува към мен вече (още не съм я получила). Явно до Германия ще се поръчва вече.
Има специално опция доставка до Германия за Прайм или най-обикновен Прайм активира?

Специален прайм за доставка до Германия ми излезе като опция при поръчката и него активирах.
Не съм пущала поръчка от Амазон и въобще от чуждестранен сайт, затова искам да питам за повече разяснения около доставката.Ако поръчам от Английския Амазон трябва да посоча доставка до Германия ли?И за да избегна мито поръчката до колко паунда трябва да е?

# 186
ВАЖНО За всички,които поръчват с Габиели и имат пратки в Лондон.
Скрит текст:
Пратки доставени в депо Лондон курс 996/3 и 996/4
Това съобщение е за всички клиенти,които не се съобразиха с молбата ни да не се поръчват пратки до 15 март до адреса ни в Лондон.
Всеки клиент който има пратка със статус ( приета в склад Лондон) причеслена към курс 996/3 и 996/4 трябва да изпрати нужната информация за пратката си.
копие от платежно/фактура (скрииншот)
снимка на продукта (скрииншот)
ЕОРИ номер - https://pravatami.bg/29499
на customs@gabieli.com
В противен случай може да не е получите, защото не може да се изнесе от Великобритания.
Надяваме се до края на седмицата 21 /02/2021 да съберем нужната информация за да може да изпратим пратките до България.
За пратки които нямаме информация до тази дата ще се начисляват такси магазинаж от 10лв .на ден.
И още веднъж ви молим да преустановите поръчките си до 15 март 2021, в противен случай ще бъдат отказани от куриерите и ще бъдат върнати към продавачите.

lina&,при положение,че нямаш опит,бих те посъветвала да се насочиш към нещо без много гимнастики първоначално. Немския амазон също е вариант.Има тема за превозвачи в този подфорум,за да си избереш най-удобния.

# 187
  • Варна
Трябва да купя тиган с капак, хубава тенджерка.  Предпочитам от английския амазон / получателя е там/ но и в немския ако ви попадне нещо интересно ще съм ви благодарна ако споделите.

# 188
  • Sofia
Трябва да купя тиган с капак, хубава тенджерка.  Предпочитам от английския амазон / получателя е там/ но и в немския ако ви попадне нещо интересно ще съм ви благодарна ако споделите.

Купих тези. Имам два тигана на марката и съм доволна - не загарят, не залепват, почистват се лесно ... Имаше някой тук, който е много наясно с покритията (полезни/вредни), дано се включи.

# 189
  • София
Здравейте! Ако е удобно може ли някоя дама, която е "навътре" с доставка от UK до Германия да ми пише,за да я попитам нещо.
Благодаря предварително!

# 190
  • Sofia
На този етап май сме предимно "навън" с доставките от УК изобщо, но питай, може пък да успеем да помогнем.

# 191
  • София
Имам gift balance 100€ в акаунта си. Искам да си поръчам ел.четка за коса варират между 20-50€>. Спрях се на една, която до Германия излиза 19.14€ + доставка 5.02€. Общо 24.16€ , които ще се дръпнат от баланса.
Въпросът ми е ще дължа ли някакви такси в Германия ?
И щом плащам с gift balance , предполагам пак биха я спряли на митница, ако поръчам директно до БГ.

Благодаря!

# 192
  • Sofia
Gift card ти е в amazon.co.uk или в de? Пишеш, че е в €, т.е. не би трябвало да е в английската версия. Ако поръчваш от Германия или друга държава в ЕС няма такси. Ако е от UK ще има (при покупки над 30 лв.), като ако продавач е амазон ще бъдат начислени авансово.
Освен това контактите в Англия са различни и може да се наложи да купуваш преходник, за да ползваш тук.
Няма значение с какво плащаш.

# 193
Английския амазон ме мрази Flushed
Пусна ми два месеца безплатен прайм. Е, как да не се изям сега?!

# 194
  • София
Английския амазон ме мрази Flushed
Пусна ми два месеца безплатен прайм. Е, как да не се изям сега?!
Купувай на дребно.Искам и аз такъв Прайм.

Общи условия

Активация на акаунт