Пазаруване от Amazon - тема №94

• 61 156
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Като съдържание е посочено: Kinderwagen, Premium Wetter -und Regenschutz, което е бебешка количка + покривало покрив дъжд и вятър. Теоретично би трябвало да си е точно количката, но ще се разбере скоро Wink Метнах и аз една за подарък евентуално Grinning

# 496
Благодаря.  Освен пък да я сложа пак Joy

# 497
  • софия
Не съм превела пари в картата, не съм отказала поръчката Simple Smile Ще изчакам малко да видя какво ще се случи.
Описанието е като за количка, а не като на седалка.

# 498
Свършиха.
Който купил, купил Simple Smile

# 499
Всъщност на някои от моделите вече ъпдейтнаха цените.

# 500
  • Бургас
Сега да видим ще откажат ли поръчките.

# 501
А при мен има проблем с плащането, при все че имам пари в картата. Изписва ми Payment revision needeed. Айде количката ще я прежаля, ама обувките си ги искам пък

# 502
Да, вече са по 345€ и нагоре.

# 503
  • София
На колко бяха, които ги поръчахте? Thinking

# 504
На колко бяха, които ги поръчахте? Thinking

# 505
  • Бургас
И аз пуснах една за подарък. Имам ордер, но нямам дръпнати пари.... най- вероятно ще ги откажат Sad

# 506
И аз пуснах една за подарък. Имам ордер, но нямам дръпнати пари.... най- вероятно ще ги откажат Sad

При мен е блокирана сумата.

# 507
Бяха в сделките. Дано не е бъг. Сега вече ги няма. Аз ги хванах в кипа тази сутрин.

При мен плащането не мина предният път, защото се оказа, че трябвало да си активирам динамичната парола през банкирането.

# 508
  • Бургас

При мен е блокирана сумата.

А дата за доставка имте ли ?

При мен няма:  Estimated delivery: not yet available

# 509
Бяха в сделките. Дано не е бъг. Сега вече ги няма. Аз ги хванах в кипа тази сутрин.

Извинявай,  кой е този кипа? Може и на лично, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт