Пазаруване от Amazon - тема №94

• 61 201
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Ехх, жалко.
Моята стои още, но не са стигнали до мен явно.
Поне хванах още едно Grohe за мивката банята не добра цена и разни дреболии.

# 526
При връщане на Амазон с  Спиди са започнали да искат някакъв референтен номер , който да се запише като забележка в товарителницата.Без него не носели отговорност за пратката , в офиса им не можаха да обяснят какъв е и къде го пише този номер. Пуснах пратката с някакъв номер  на разпечатката от амазон но едва ли е този номер. Знае ли някой какъв е този номер ?

# 527
Моя статус се смени на Preparing for Dispatch
Първо имахте като този статус и после ви отказаха или директно ви отказаха?

# 528
Моя статус се смени на Preparing for Dispatch
Първо имахте като този статус и после ви отказаха или директно ви отказаха?
Да, и дата за доставка имах

# 529
При връщане на Амазон с  Спиди са започнали да искат някакъв референтен номер , който да се запише като забележка в товарителницата.Без него не носели отговорност за пратката , в офиса им не можаха да обяснят какъв е и къде го пише този номер. Пуснах пратката с някакъв номер  на разпечатката от амазон но едва ли е този номер. Знае ли някой какъв е този номер ?

Това са буквите и цифрите записани под баркода от етикета за връщане!

# 530
  • Сф
Момичета, ако на някоя й изпратят количката и  не я иска, с огромно удоволствие ще я взема, ще влезе веднага в употреба.
Все вися в темата, една сутрин да не вляза и съм изтървала хубавата промоция Sad

# 531
Има ли минало плащане на някой за тия колички? Или някой да я е пуснал с директна доставка? Гложди ме. Хем се зарадвах сутринта, хем ме е яд, че така направиха.

# 532
Много ме е яд и мен.

Аз даже смс получих от банката за плащането. И няколко часа по-късно мейла за грешната цена.

# 533
И при мен изтеглиха парите, още не е отказана, но нямам големи надежди.

# 534
  • Бургас
Аз като я поръчах, реших да пробвам нахално и с още една бройка в нова поръчка, че барем зарадвам някой друг наоколо. Получих мейл с отказ на втората и ми изчезна от списъка с поръчки. Първата все още стои с надпис, че ще дойде в четвъртък, както постнах по-напред. Блокирани са парите, ама докато не получа мейл евентуално, че е тръгнала и че е получена при превозвача, не бързам да се надявам.

# 535
  • София
Доколкото разбирам ggbg имат курсове от УК, но на по-висока цена на превоза. Ако поръчам нещо на стойност около 12 паунда пристигайки в България ще ме занимават ли с митници?

# 536
  • София
И аз получих мейл,че я отказват. Няма я и в поръчките ми. Заедно с нея в една поръчка пуснах и едни сандали,те си стоят в поръчките ми,но не и количката. Magina, аз имам три поръчки от Англия с ггбг, изобщо не ме занимават с митници,просто плащам по-висока такса за кг и те се занимават с всичко.

# 537
  • Бургас
На мен парите са ми блокирани, дата за доставка в петък. Но не е изпратена все още. А душ комплекта вече пътува.

# 538
Доколкото разбирам ggbg имат курсове от УК, но на по-висока цена на превоза. Ако поръчам нещо на стойност около 12 паунда пристигайки в България ще ме занимават ли с митници?
По 5 лв. на килограм е доставката с ГГБГ,  няма значение на каква цена е пратката. Няма да Ви занимават с митница.

# 539
  • София
По 5 лв. на килограм е доставката с ГГБГ,  няма значение на каква цена е пратката. Няма да Ви занимават с митница.
Благодаря Simple Smile. Пробвах да ги питам по телефона, но цял следобед дава заето телефона и не мога да се свържа.

Общи условия

Активация на акаунт