Пазаруване от Amazon - тема №94

• 61 110
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
smile.amazon.de ли е сайт на дклад? Много съм зле.

# 616
  • София

Ние също сме много доволни от качеството. Може ли да кажете кога горе-долу има добри намаления и в кой Амазон/сайт? Дали в немския пускат на добри цени? Ще дебна за размер 116-122 за следващата зима.

В немския амазон ги ловя сега Simple Smile Колекциите им са много големи и обикновено в края на февруари си набелязвам моделите, които ми харесват в съответния размер и ги натоварвам в кошницата, за да им следя цената. Тази година цените май започнаха по-късно да намаляват - преди около 2 седмици някъде и засега продължават да падат. Вече му пуснах едно яке от новите колекции с 12000 стълб, защото го хванах на 35 EUR Simple Smile Сега дебна още 1 яке и 2 панталона - всеки ден падат по малко, може би другата седмица вече ще ги поръчам. И сега са им добри цените, само трябва да се преровят цветовете и моделите и със сигурност ще излезе нещо на добра цена в съответния размер.
Но пак уточнявам - имам опит само със ски екипите, защото само това съм купувала Simple Smile

# 617

Ние също сме много доволни от качеството. Може ли да кажете кога горе-долу има добри намаления и в кой Амазон/сайт? Дали в немския пускат на добри цени? Ще дебна за размер 116-122 за следващата зима.

В немския амазон ги ловя сега Simple Smile Колекциите им са много големи и обикновено в края на февруари си набелязвам моделите, които ми харесват в съответния размер и ги натоварвам в кошницата, за да им следя цената. Тази година цените май започнаха по-късно да намаляват - преди около 2 седмици някъде и засега продължават да падат. Вече му пуснах едно яке от новите колекции с 12000 стълб, защото го хванах на 35 EUR Simple Smile Сега дебна още 1 яке и 2 панталона - всеки ден падат по малко, може би другата седмица вече ще ги поръчам. И сега са им добри цените, само трябва да се преровят цветовете и моделите и със сигурност ще излезе нещо на добра цена в съответния размер.
Но пак уточнявам - имам опит само със ски екипите, защото само това съм купувала Simple Smile

Благодаря, ще следя вече значи. Преди около месец гледах в немския Амазон за ски панталон, защото сегашният е окъсял, но цените още бяха много високи.

Иначе, в БГ има Lego Wear
Скрит текст:
в Спорт депо, даже има намаление в момента, но изборът е много малък. От About You също съм вземала неща

# 618
  • гр. София
Свърши ли намалението в складовете? ИСках да взема няколко неща, ама излизат на "редовната" складова цена
Аз също заблязах, че сутринта на някои артикули имаше -30% и по обяд вече го нямаше намалението. Излизат на редовна складова цена. Много ме хвана яд. И продължават да изчезва.......... Не знам на какво се дължи.

# 619
# 620
И аз поръчах на марката. Чакам ги другата седмица и ще споделя как са.
В сайта им четох, че използват рециклирана естествена кожа. Ще видим..

# 621
  • Варна
ОК, ето какво поръчах последните 2-3 дни:
- Обувки:
https://smile.amazon.de/gp/product/B07N1J9Z9S/ref=ppx_yo_dt_b_as … ie=UTF8&psc=1 - Кларкс, за 17,50 евро;

Тези обувки ги имам в бежово, много са хубави и удобни, но са умалени поне с половин номер, да не кажа направо цял.

# 622
Апарат за мерене на кръвно да препоръчате? Омрон ли да търся? Имаме два вкъщи, единият "японския" Сендо, другият от Лидл, и двата са зле и им нямаме доверие. Май на този се спрях: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07Z9MDV8F/ref=ox_sc_act_image_2?s … 1PHF7ZO&psc=1

И термометър за безконтактно мерене? Иска ми се да взема някакъв за контролно мерене, когато детето спи...

# 623
Шоколадче, аз взех ушния на браун 7 серия. Хванах го на много добра цепа от фр амазон.

# 624
Верче, имам един ушен на Браун, ама с него се буди Grinning Иначе много лесно се мери и почти не се дърпа вече Grinning Та, май ще взема някакъв безконтактен с много отзиви

# 625
Апарат за кръвно купих на Омрон, М700, интели за 58 евро, но този който ти си посочила е по- изгоден разбира се с намалението от склада.

# 626
  • София, България
Купих един Бас Светлинна година от английския амазон, с доставка до Германия. Детето е обещало да се научи да чете и тогава го вадя. То като го поръчвах ми изписа, че още няма дата за доставка, така че може и да не се наложи да го крия Laughing  Между другото сега е с голямо намаление, ако има фенове може да погледнете, аз случайно го нацелих, нямах намерение да купувам, ама реших, че по-евтино няма да стане, излезе ми 16 паунда с доставката.

# 627
Някой знае ли какво означава това? В английския амазон е, не съм срещала такава опция до сега, искам да поръчам до Габиели.

# 628
Има ли отстъпка за top up от немския амазон?

# 629
Има ли отстъпка за top up от немския амазон?
8€ promo code when you top up 80€ or more.
До 31.03, но може да удължат промоцията.
https://amazon.de/b?ie=UTF8&node=15569986031

Общи условия

Активация на акаунт