Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 666
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 105
  • Буркина Фасо
Тежката ютия глади по-добре.
... и жежката

# 106
  • София
Голямо търсене ударих за питките от скреча. Оказаха се тия от редовния асортимент, нищо че на снимката са с логото от ам. седмица Simple Smile
Любезна служителка ми помогна.
ГрабнАх един огромен ананас също.
От скреча са в редовният ,иначе е доста дискриминиращо.

# 107
  • на Мелмак
Имам парната четка, не съм й фен, не върши работа. Ще ходя за бургери, че това в къщи се яде, разбира се с пици, спагети, сандвичи.

# 108
Моята безкабелна ютия не е тежка, но глади добре. Тези сега са някакъв нов модел.

# 109
И аз обичам да е тежка ютията.
Препарата/пяната за фурна беше на промоция до вчера, а сега трябва да е наличен, но на нормална цена.
Днес купих тортила чипс от азиатската седмица и у дома много се хареса.

# 110
Аз обичам ютията да ми е поносимо тежка- не прекалено. Моята е такава.

# 111
Sweat SmileSweat Smile
[/quote]

Смених си парната четка (с ножичка ставало по-бързо Joy , но чак третата кутия одобрих, а другите трябваше да опаковам и затворя идеално- не обичам да оставям нещо разопаковано или в лош вид). Heart Eyes Вдигнах една безкабелна ютия- имаше 2-3 извадени- много тежка ми се стори, обемна някак... Thinking

[/quote]

И аз така сутринта всичко си прибрах по кутиите, но се замислям за още един аксесоар на ключодържателя (ножичка), сега ми виси мини ролетка, ще станат помощен сет при пазаруване Sweat Smile

# 112
Относно подложките - може би не са ги зареждали във всички магазини, защото отидох за тях в младост 4 и нямаше даже и табела. След това в младост 3 - Имаше по няколко бройки от всеки цвят и взех червени .
И в двата филиала има размествания и не намерих къде стоят останалите неща от Делукс седмиците.

# 113
Даниела, аз и ролков шивашки метър си имам в джоба- лидълски Laughing Много е удобен!
Пламена, при нас сутринта в 8,30 ч имаше 4-5 подложки, към 16,30 ч- нито една, че и еткет не видях... Simple Smile

# 114
Може ли отзиви за апаратът за кръвно налягане  ? 
Да купувам ли от Лидл или  по- добре от аптека нещо на Омрон  и т.н. -разликата в цената е  двойна , че и повече .

Омрон, Сендо... Има причина цените да са двойни. Не бих доверила нещо толкова сериозно като здравето си (особено пък ако страдам от хипертония) на устройство от Лидл. Приятелка ми беше заела термометър веднъж - страшен боклук.

Купих си ренде тип Бьорнер миналата седмица за 11 лв. Не знам дали е било на брошура, но съм много доволна.

# 115
Честита нова тема
Днес не успях, заради дъжд, но утре ще отчета американ джънк.
Брада, тенкс.

# 116
Според мен апарат за кръвно е по-добре да е с маншет. Този е за китка.

Иначе аз имам лидълски за предмишница, добре мери.

Не е до марка, а до вид в случая. За мен.

# 117
Долче,
Скрит текст:
сетчето
Ролетката е от джъмбо за 1лв

# 118
Аз пък съм доволна от лидълския термометър (дигитален), а рендето от 11 лв ми е най-несполучливата покупка...Всъщност, подарък ми беше, та не смея да го изхвърля...
И нашият лидълски апарат за кръвно мери добре (говорещ е), но ако човек по принцип има проблем с кръвното, мисля, че трябва да си го мери с най-обикновените (като тип) апарати- поне лекарите така препоръчват.
Даниела, ха ха, няма спор, че са ценни съюзници в пазаруването рулетката и ножичката Grinning

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 21:29 от dolce miele

# 119
Според мен апарат за кръвно е по-добре да е с маншет. Този е за китка.

Иначе аз имам лидълски за предмишница, добре мери.

Не е до марка, а до вид в случая. За мен.

Тези за китка не стават за хора над 45. Кръвоносните съдове стават крехки с времето и резултатите са неточни. Маншет винаги е по-добре. Механичните са класика, но баба ми например нито чува, нито вижда - мери някакви стойности дето нямат връзки с реалността 😂  Купила съм ѝ хубав апарат.

Гледам че коментирате подложки - имам черна от преди, много съм доволна.

Някой може ли да ми каже, имаше едни охладени пици преди време, правоъгълни. Да не са ги спрели? Изобщо не намирам напоследък, а са много хубави. Нищо общо със замразените.

Общи условия

Активация на акаунт