Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 460
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Може да съм била аз, може и други любител да е бил. Обичам богати салати и нещо да ми хрупка, така че винаги добавям дали някоя семка, дали лук такъв, дали печен сусам - все екстри да има някакви, особено ако салатата ми е основното блюдо Grinning Ама семките и лука са само за отгоре - иначе айсберг или друга зелена салатка, краставичка, репички, някое доматче, сурова гъбка, маслинки, ей такива нещица Simple Smile
Приятен е за добавка, но на мен ми остава последвукс неприятен, затова го отхвърлям, но Марчев си го похапва. Нямам да коментирам съставките. Имам две кутии от много време и нищо ву няма, на сухо място ги държа.

# 91
  • Mediterraneo
Аз за несполучлива определям тази картофена салата от немската седмица. И двете са ужасни. Веднъж бях взела аз, намалена 30%, веднъж ММ, ами не стават. Сладнеят ни повече, гадна консистенция.

# 92
Не съм чела, но да кажа че  боровинките не стига,че са с 1 лв отгоре ами са преседяли и меки и безвкусни. Да едри си ,но не са сладки , чак ме е яд , че купух толкоз кутии , но бебето много ги харесва. Дано да пуснат друга партида в края на седмицата за София.

# 93
Може ли снимка на шоколада на капки за пиене с тази лъжичка,че досега се чудех ,но не се сещам за този продукт?В редовния асортимент ли е или  не?

# 94
Не е постоянен асортимент, Делукс е.
Ето го-  Мадагаскар (има още един вид):

Бъркалката- съвсем мини е, 8 см:

Така изглеждат капките. Като миниатюрни бонбончета са.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 18:44 от fenyx

# 95
Миналата седмица в черешката една готвеше с толкова малка бъркалка Wink дали не се сетих за вас, а? Wink

# 96
  • Пловдив
Голямо търсене ударих за питките от скреча. Оказаха се тия от редовния асортимент, нищо че на снимката са с логото от ам. седмица Simple Smile
Любезна служителка ми помогна.
ГрабнАх един огромен ананас също.

# 97
  • София
Фиксираните яки с шиауцу масаж за врата еднакви ли са с тези на К-нд , Медисана?
Т.е. за 60лв или около... има ли по добро? Тези с 4 глави у колана, не са удобни

# 98
Днес всеки имаше в количката си ананас

# 99
Без да искам стигнах първа база на купона за зеленчуците Grinning Уведомиха ме, че ми остават 27 дни до края и 20лв явно до втора база.

Купих 2 сиви подложки за отцеждане, имаше червени и една синя при нас, исках червени по принцип, но не ми хареса цвета.

Магнитни букви взех, много ми харесаха, шарени, кутийката им супер компактна и се затваря здраво. Но са само на английски.

Стъклена тавичка също взех, точно такъв размер ми трябваше, ако утре има останали, ще взема още една.

Кадаиф имаше пълни 2 редици, но ако не бях прочела тук за кашкавала на конци, щях да го пропусна 3 пъти се въртях. Много го харесвам.

Коментирахте препарат за фурна, кога го пускат? Не видях в брошурата и в магазина нямаше.

И черно мюсли взех, много ми хареса, не ям по принцип такива неща и даже нямах идея къде стоят.

Доволна съм от пазара, от скреч картата тц Simple Smile

# 100
Тази вечер в Лидл- Дружба нямаше нито една подложка, а за тях отидох. Взех една лъжица от приборите за готвене.Взех обаче от лампите на батерии за село ако спира тока. Не светят силно, но пак са Ок ако наистина изкарват по 3ч. Къде изчезнаха домакинските ръкавици?

Пяната за фурна не беше ли до вчера 🤔

Благодаря за новата тема!

# 101
  • Пловдив
Тия подложки ги забравих...ама и ме видях като че ли...
Май са като коланите, така и не се появиха.

# 102
Фиксираните яки с шиауцу масаж за врата еднакви ли са с тези на К-нд , Медисана?
Т.е. за 60лв или около... има ли по добро? Тези с 4 глави у колана, не са удобни
Не разбрах добре въпроса ти- затова няма да мога да отговоря. Иначе имам шиатсу възглавнички 2 бр, също и варианта с "дръжките"/колан/каиши или както там се казва Grinning
На Пещерско шосе нямаше козе мляко, и миналата седмица като беше промо не видях. Нито една подложка за съдове нямаше, нито една.... Bowtie Няма да разопаковам синята, ще дебна за ново зареждане Grinning Март-април са ги пускали други години, та може и сега пак да пуснат.
Смених си парната четка (с ножичка ставало по-бързо Joy , но чак третата кутия одобрих, а другите трябваше да опаковам и затворя идеално- не обичам да оставям нещо разопаковано или в лош вид). Heart Eyes Вдигнах една безкабелна ютия- имаше 2-3 извадени- много тежка ми се стори, обемна някак... Thinking
Пийкок, взех и аз пиле комбо- дори не знаех, че съществува Laughing , но цената ми хареса.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 20:05 от dolce miele

# 103
Тежката ютия глади по-добре.

# 104
Аз си пазя китките, не е за мен безкабелната- а дори беше празна...Погледнах я, но не е моето нещо (а и аз си имам ютия).

Общи условия

Активация на акаунт