Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 597
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 835
Жълт етикет- нов артикул.
Зелен етикет- био артикул.

Новост, тъй щото да не се бъркат Simple Smile

# 2 836
  • Пловдив
И нов шрифт имат етикетите Simple Smile

# 2 837
  • Sofia
Аз цветовете етикети видях, ама чак шрифта не съм забелязала. Wink

# 2 838
Не знам цветовете, но калмарите сто години си седяха със зелен егикет, пък цената дебела, редовна.

Изобщо..лудницата е пълна. Лидл върви все по на зле..по мое скромно мнение.

# 2 839
  • Пловдив
И аз забелязвам, че отиват към лощо нещата...Да не са сменили някой диригент от високо ниво...м?
Вместо да са добре, то липса на артикули, полупразни рафтове, натурия, все по-често колички с артикули по коридора и не може да минеш....а преди нямаше такова нещо. Явно нещо куца...персонал ли няма, кво е незнам.
Инак смениха стелажи, етикети и табелки има новости, ама до там...
Написах им го даже.

# 2 840
  • Mediterraneo
При нас тече някаква кампания за трайно намаляване на цените. Целият магазин е в червени етикети, а като се загледаш, от 89 цента намалено на 87. Иначе ММ ако влезе, ще изкупи магазина като не е запознат с цените и не обича да чете етикети. Види ли червено, на промоция е.
Не отиват на добре, моето усещане е същото.

# 2 841
  • София
при нас в четвъртък явно подготват за петъчните промоционални стоки и цени няма или са объркани.
например има някаквиви бисквити, за тях седи етикет за буркан с грах или изобщо няма етикет с цена.
за който не следи усърдно брошури е  много объркващо.

# 2 842
  • In transit

Хм...вчера три нови салама, които със сигурност не са био бяха със зелен етикет, но са нови да.

Да ме просветите в този "Старопланински гюбек"? Гледам плъзнал е навсякъде...какъв вкус има? С какво е по-различен от останалия кашкавал, освен, че е мек?

# 2 843
Кой знае каква дъвка е..ще има да го мятаме из устата...Joy
Не бих си го купила аз.

# 2 844
Аз харесвам меки и мазни кашкавали. Сравнявам с тях - мек е, ама е гумено мек, мазнините уж не са малко, пък аз не го усещам мазен, тежък. Като се пече не се разтича, хваща коричка. Опитвала съм само този на РС. В началото не го харесах, накрая взе да ми харесва, но не бих купила отново такова нещо.

# 2 845
  • Буркина Фасо

Хм...вчера три нови салама, които със сигурност не са био бяха със зелен етикет, но са нови да.

Да ме просветите в този "Старопланински гюбек"? Гледам плъзнал е навсякъде...какъв вкус има? С какво е по-различен от останалия кашкавал, освен, че е мек?
това е незрял кашкавал. вкус като на кашкавал.

# 2 846
Това го знаем. В интернет всички можем да прочетем какво е и аз бях чела. Та, не е баш кашкавал, а гумен кашкавал. Това е моето най-кратко описание.

# 2 847
  • In transit
Благодаря ви! Добих представа, ще пропусна. Grinning

# 2 848
  • Русе
И нов шрифт имат етикетите Simple Smile
Аа, той е отдавна. Поне от месец при нас.

# 2 849
"Гюбек" от Лидълския не намерих преди и купих от Кауфланд на Кукери - много беше вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт