Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 646
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 850
Е то напоследък масово се пускат пресни сирена и кашкавали - първо не ги чака никой да зреят, имат повече водно, по-бързо оборотно се продава, по-достъпна цена... Ама не е много добре само пресни сирена да се консумират от здравословна гледна точка.

# 2 851
  • Sofia
Мдааа... забравиха да кажа, че ми се струва, че от известно време няма Талиатели. Днес търсих и разбира се нямаше. Кофти и неразбираемо ще ми е ако са отлистени.

# 2 852
Всеки път като ходя ги виждам, защото са под продуктите на Clean label, онзи ден също имаше. Говоря за пресни.

# 2 853
  • Буркина Фасо
Мдааа... забравиха да кажа, че ми се струва, че от известно време няма Талиатели. Днес търсих и разбира се нямаше. Кофти и неразбираемо ще ми е ако са отлистени.
предната седмица ги видях - пресни кори за лазаня, талиатели и тортелони.
лазанята и тортелоните ги хапнах. талиатели не съм купувал.

# 2 854
  • Sofia
Благодаря, Мира, аз за сухите говоря, но не уточних.
Колкото и да харесвам пресните, много са нетрайни (ако не употребя цялата опковка), та предпочитам сухата паста по принцип. Иначе талиатели и от сорта мога и сама да си спретна за нула време. Simple Smile

# 2 855
От новата брошура вниманието ми привлече кус-кусът, понеже много обичам, но не съм пробвала такъв царевичен. Дали е добър този царевичен на "Родна стряха"? Не е ли нещо по-скоро с вкус на качамак се чудя... 🤔

# 2 856
  • Sofia
Е да, на вкус ще е като качамака - все е царевица, независимо от формата. Simple Smile

# 2 857
От новата брошура вниманието ми привлече кус-кусът, понеже много обичам, но не съм пробвала такъв царевичен. Дали е добър този царевичен на "Родна стряха"? Не е ли нещо по-скоро с вкус на качамак се чудя... 🤔
И аз мисля да взема един за проба

# 2 858
  • Буркина Фасо
"подправките" ми за качамак са пръжки и препържено масълце с черв.пипер.
кус-куса го "подправям" с пр.мляко и захар. и царевичния така бих го направил.
мисля си, че би трябвало да има разлика м/у качамак и кус-кус от цар.брашно.

# 2 859
Аз кус-куса първо лекичко го загрявам до златисто в масло, после варя със зеленчуков бульон. После отцеждам и измивам със студена вода уврелия кус-кус, добавям пресни нарязани домати и кисели краставички, може и малко масло и си го ям като студено ястие. Надявам се царевичният да има още по-богат вкус, добре ще се съчетае с домати.

# 2 860
  • София
Здравейте, другата седмица ще има масажни ванички за крака. Търся отзиви, някой да има от лидълските?

# 2 861
Рачелът на РС хубав ли е? Не успях да се вредя за него предния път, дано сега заредят повече.

Майка ми ми каза, че не става. Бил смит, не хрупкав, както трябва да е един рачел.
на предишното пускане беше хрупкав

# 2 862
  • Мадрид / София
Аз правя кус куса на табуле, но е пшеничен.

# 2 863
  • In transit
Видях, че другата седмица ще е намален овче сирене на Ведраре. Сетих се, че имам една опаковка вкъщи, викам да го пробвам. Направих го на шишчета с бекон. Като го опитах, ами то няма нищо общо с овче сирене.
Извадих от хладилника едно парче останало овче сирене в едни тенекиени кръгли кутии лидълско с гръцки произход. За проба. Разлика от небето до земята...не помня това гръцкото колко пари беше, че отдавна съм го купувала, ама чичо Ведраре ряпа да яде с неговото "овче сирене". Е спестиха ми някой лев от Лидл другата седмица.

# 2 864
Ребачка...интересна дума Joy
Имаме комплекта ножове с дъска. От тази или миналата седмица беше в брошура...Ами, добре си е дъската, не се е огънала.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 00:20 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт