Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 529
  • 3 052
  •   2
Отговори
# 2 820
Мен ме интересуваше точно този, който си взела - силно хидратиращ ли е или е по-лек?

# 2 821
  • Велико Търново
Да ме видите Simple Smile

# 2 822
  • Буркина Фасо
крушата и царевицата са ясни.
другото ми прилича на нещо, което го спести да го кажеш Smiley

# 2 823
  • Велико Търново
еее Simple Smile царевица +целина+круша. Направо съм като разхлабително Simple Smile

# 2 824
Да, само звук. Показва температура в стаята. Имаме и един друг термометър в стаята, който показва с 1-2 градуса по-ниско от бебефона. На мен лично само звук ми е достатъчен. Един път ползвах на едни приятели с камера и ми беше много по неспокойно и ходех непрекъснато да я проверявам. Все си мислех, че се е събудила и шава. А беше някаква топ марка с най-хубавата камера..
И при нас в Русе и а бебефони.
Те са само със звук, нали? Без картина ?

# 2 825
тъпичко е..
на мен ми излезе същото
на МС също

# 2 826
И на мен:blush:брей че много цацеруши на едно място

# 2 827
Аз ги ползвам тези пластмасови дъски - взех в началото на месеца от кошовете. Тънки са, но не знам колко е нормалното (останалите са ми все дървени, така че нямам база за сравнение). Не се огъват, хлъзгат или чупят за сега.
Eто, виж моята от предното пускане на какво прилича. Не съм я изхвърлила, защото забравям да си купя нова.

# 2 828
Това изглежда наистина тъничко за обичайните пластмасови дъски. И такова изкривяване никак не говори добре, излагат се Лидл. Не съм ги видяла на живо как са днешните, не ходих до магазин
Скрит текст:
От любопитство премерих колко са дебели две икейски, които имам- 8мм и 1 см, освен че са понарязани, нищо им няма.

# 2 829
Рачелът на РС хубав ли е? Не успях да се вредя за него предния път, дано сега заредят повече.
Харесах си още моцарела, кашу, мед, прошуто и козе мляко.
Ще взема също мини халвички и локумчета, че задушница иде.

# 2 830
  • Sofia
Аз тази седмица все по нещо забравям...
Взех сутринта термос за мама; за мен  черен п-р на зърна, както и девисил, обаче Канела у наше село - йок. Добре, че не ми е нужна в момента. Иначе останалите подправки, които споменавате  ги има. Аа взех си Кайенските чушки и глава целина и част от нея вече е в салатата в кутията на щерката, заедно с пълнените Портобело (ако за някой са интересни, иначе да не кликва Joy ).
За следващата седмица  не е като без хич при мен - Сладкото със зелени смокини  и меда на РС обмислям; Кефир, заквасена сметана 12% и гръцкия йогурт (май по-скоро само йогурта в случая); Голдесата; синото сирене; Котиджа; бекона на лентички; доматите Кумато, артишок; сурово кашу, рибата Тон и агнешко.
Иначе скреч печалбата ми от днес е пак прилична - кухненска хАртийка. Simple Smile
Онова им хрумване със снимките и усмивките... без мен. Сама си знам какво ми трябва или не. Simple Smile
А аз пък съм по дървените дъски. Имам и едни пластмасови или меламинови, не знам точно, малки са те за сервиране ги ползвам, не ги броя за дъски.

# 2 831
  • София
Мен ме интересуваше точно този, който си взела - силно хидратиращ ли е или е по-лек?
По-лек е, но иначе е приятен като консистенция и аромат. Мисля да взема за проба и този с аргана.

# 2 832
Рачелът на РС хубав ли е? Не успях да се вредя за него предния път, дано сега заредят повече.

Майка ми ми каза, че не става. Бил смит, не хрупкав, както трябва да е един рачел.

# 2 833
И аз измерих дъската - докарах я 4 мм, но може да не е съвсем точно.
За сега са ок, като се изкривят, ще ги хвърля.

# 2 834
От Лидл съм купувала преди време комплект от 2 бр малки пластмасови дъски, малко по-дебели са (6-7 мм), нямат изкривяване, но едната (другата още не ползвам) вече е доста нарязана.
Забравих в хладилника зехтините - този от скреча, който замръзна за 24 часа (но с течна фаза) - все още си има и течна част, а друг лидълски от гръцка седмица, пластмасова бутилка (от сорт каламата) - чак сега има явно открояващи се втвърдени частици.
Скрит текст:
Не качвам снимки, че не се вижда добре, както и да се опитвам да ги снимам.
А дъски- и дървени ползвам, даже и стъклена, но в някои случаи предпочитам да е пластмасова.

Общи условия

Активация на акаунт