Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 529
  • 3 052
  •   2
Отговори
# 2 805
  • СОФИЯ
На мен лично това ми идва малко в повече, няма вариант да се доверя, но ако някой ползва ще е интересно да разкаже.

# 2 806
И аз ще разчитам на отзиви, ако има. Но е интересно като замисъл, поне.

# 2 807
Споделям мнение за пистолета от майстор бояджия- " Това е за хора , които имат време за губене". Разяснението беше, че  оплескваш много  , а нито става по- бързо , нито по- икономично, нито по- качествено.

# 2 808
Харесва ми едната дънкова риза от новата брошура - тази, дето се разширява отдолу. Преди пускали ли са такъв модел?

# 2 809
Аз пък си имам няколко любими неща точно на РС, но ги няма в брошурата. Кашкавал Търговище по БДС; краве сирене от 400 гр. пак по БДС, много е вкусно, има вкус на това от миналото, но е доста солено за моя вкус, слагам го във вода със сол (по-малко) както правя с всяко друго сирене; кисело мляко по БДС - 2% и 3.6%. Други, които стават - прясно мляко (В много неудобна кутия, нали е на Мегле, като се налива и плиска навсякъде.), ориз, яйца, червен пипер. Ще взема кускус от царевица (вече си го представих с мляко, сирене и масло) и кори за баница, ако ми хареса състава.
Редовнo ходя заради изброените по-горе либими неща и продуктите на Clean label, които имат нов продукт, не го бях виждала, пуешка шунка. Цената й е на половината на свинската, обърнах, погледът ми отиде на някакво картофено нишесте и я оставих, че бързах.

# 2 810
Това прясно сирене на Мегле дали напомня на прясното сирене на Пилос? Не че не мога да взема това на Пилос, но кутията на Мегле ми се струва доста красива Joy

# 2 811
Да ме ориентирате къде стои био изварата ... 🤔

# 2 812
При нас днес имаше намалени на 50% репички(почнали да мухлясват), леберкезе (взех едно, но не съм правила и опитвала до сега. Дали ще стане за плънка на гъбите или по скоро е основно ястие 🤔)
Търсих плодовите извари, но не успях да ги намеря. Ако някой има наблизо, би ли ми снимал някоя да я потърся по снимка.
Изненадата ми беше, че са увеличени бананите 😳

# 2 813
  • Варна
Търсих плодовите извари, но не успях да ги намеря. Ако някой има наблизо, би ли ми снимал някоя да я потърся по снимка.
Изненадата ми беше, че са увеличени бананите 😳
Заповядай!
Скрит текст:

А за плодочука..очаквах нещо по-интересно 😀
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 12:40 от ra4oni_bonboni

# 2 814
  • В полите на Витоша :)
С този плодочук явно искат и визуално да знаят кой пише най-често оплаквания Grinning

Гъбите Портобело и днес са на 2.49, редовна цена.

За мен другата седмица ще е разоряваща, завиждам на тези, които (почти) нищо не харесват.

# 2 815
  • СОФИЯ
Малкото тиганче не ми се видя тънко, с оглед и размера си, 14 см. диаметър, взех. То събира едно яйце или мини палачинка. Кухненските пластмасови дъски обаче са по-тънки от стандартните. Примерно на половина. Все пак за да я огънеш и счупиш се изисква доста голямо усилие, не е подложка за хранене.
Възглавниците с мемори пяна са опаковани само в найлон, може да се пипнат. Според мен са от цяло парче пяна, а не късове.
Жълтата ряпа беше намалена на 1.99 лв./кг.

# 2 816
Отдавна не съм писала, то 1000+ коментара. На бързо прехвърлих за ключови думи и не открих.
Има доста неща от следващата седмица в сайта, най-вече хранителни..
Може ли да споделите детския скрин здрав ли е? Заслужава ли си парите /не, че 25лв са много, ама ако е боклук по-добре да се въздържа от покупка/?
И за грахът на родна стряха ако някой даде отзиви - хубав ли е, гаден ли е? Rolling Eyes
Миналата седмица ходихме до Лидл двете кули Варна и имаше намалени бебефони на Моторола за 55лв /85лв май беше редовната цена/. Доста бройки бяха. Ако някои търси. Simple Smile ММ взе мин.г. заради батерията им. Вече 1г+ ползване и сме доволни - вкъщи, на вили за гости - чудесна работа върши.
А преди седмица-две взех замразени броколи - не ми харесаха за разлика от преди. Имаше по розичките на места развалени малки участъци. Надявам се да е от партидата.
Съомгова пъстърва взехме предната седм - доста лигава и нямаше отмиване. Така си я пекох - лигава..

# 2 817
И при нас в Русе и а бебефони.
Те са само със звук, нали? Без картина ?

# 2 818
Аз ги ползвам тези пластмасови дъски - взех в началото на месеца от кошовете. Тънки са, но не знам колко е нормалното (останалите са ми все дървени, така че нямам база за сравнение). Не се огъват, хлъзгат или чупят за сега.
Тази риза имало ли я е преди?  (знам, че се повтарям, но одеве не можех да сложа линк към въпроса, сега мога): https://bg.cat-ret.assets.lidl/catalog4media/bg/article/342751/g … /lg/342751_03.jpg

# 2 819
  • София
Някой питаше за новите лосиони с арган и бадем / извинявам се не помня кой точно Blush / ....аз си взех с бадем. Ухае приятно, държа си го в офиса на бюрото, удобно е с помпата като крем за ръце.
Грахът на РС в буркани е хубав. Ще заредя няколко буркана.
Днес ходих за дъските. Не купих, сториха ми са много тънки или може би аз имах различно очакване.

Общи условия

Активация на акаунт