Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 540
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Пловдив
Аз с купон + не съм имала неотчетени покупки, но и бързо запълних скалата.
Еквилибристиките с второ/трето приложение на други телефони според мен просто не си заслужаваше

# 2 926
Днес пак не ми е отчело приложението в магазина, а ясно чух звука и гледам да премигне като сканирам.
За пореден път се случва, вече става дразнещо.

# 2 927
Днес пак не ми е отчело приложението в магазина, а ясно чух звука и гледам да премигне като сканирам.
Аз съм установила, че ако е дълга сметката с много артукили се разлогва някъде след 20тия.... Няколко пъти го забелязвам и ако ми каже касиерката - пак го цъкам, ако не - като не ми отчете накрая ги карам да проверят и пак щракам да засече кода...

Затова вече като пазарувам си сканирам приложението към края на маркирането. Така не се размаркира и си отчита.

# 2 928
4 неща купих, не бяха с купони, но все пак нямам електронна бележка и скреч карта.

# 2 929
Не съм ги смятала. Разчитам, че ги отчитат коректно на лентата, обаче явно не. А къде им писа BonniBonn? И аз ще им пиша.
От самото приложение. Мисля на Помощ, после най-отдолу (мисля, че Контактна форма).

# 2 930
и на мен, писах, не съм актуализирала, update-х, и вчера , и днес не отчита, питах касиера, щото чух звука отчете го, и той потвърди, ама йок приложение в действие.

# 2 931
Моята ДКБ се появи днес след 20-тата минута.

# 2 932
Ох, извините за подвеждането. Не е скрин, ами детска ракла.. 🤭  и въпроса ми остава - дали е здрав?

https://www.lidl.bg/bg/p/pokani-proletta-v-spalnyata/detska-rakla/p51298

# 2 933
  • велико търново
Аз не виждам да е ДЕТСКИ този скрин.
Прасто скрин, шкаф и мебел.
Може би за това пита по-скоро...

Пише размерите малък е 50 см, на 30см, 30см. Издържа до 110кг.това пише. До сега не съм го виждал а да го продават.

# 2 934
Ох, извините за подвеждането. Не е скрин, ами детска ракла.. 🤭  и въпроса ми остава - дали е здрав?

Ами аз гледах,че пише че издържа 110кила отгоре ...та бая здравичък трябва да е според мен Wink А щом са ги написали в Лидл,сигурно са го тествали ( иначе нямаше да го пишат)

# 2 935
А какво имате предвид под здрав? Какво трябва да издържи? Такива ракли (малко по-големи) пускат редовно, има и във Вивре. Аз я ползвам в коридора, сядаме на нея докато се обуваме. Предполагам и дете ще издържи Grinning

# 2 936
Гъбите и на мен не отчете предишните дни, писах им и ми дадоха купон 3 лева за извинение. После с него пазарувах мандарини, но ми отчете на скалата сумата след приспадане на купона. Отказах се да гоня левъла 40 лева, те си ми го дадоха купона от Лидл.
Много ме хвана яд, че сега в момента никакви ПиЗ няма на промоция, а като свърши скалата пускат айсберг.

# 2 937
Чак пък ракла...кутия е Joy

За какво ти е...как ще я ползваш?
То без панти не е удобно...майни, сложи капака..пак махни, пак сложи..мне.

# 2 938
То освен да складираш играчки,едва ли е полезна тази ракла за друго. Но пък е малка и колко играчки ще събере, може би по-скоро дрешки или нещо друго незаемащо много място Rolling Eyes

# 2 939
  • In transit
Имам въпрос, тези сирена не са ли в постоянния асортимент? Или са ги отлистили?

И тук ли проблеми с математиката. Rolling Eyes В Кауфланд по една бележка измама на 2 пъти - веднъж на каса по два артикула, втори път на информация при връщане на разликата...
В Метро ми маркираха 3 тави, вместо 1. Sad

Общи условия

Активация на акаунт