Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 514
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 940
Такова козе и овче сирене не помня да е имало постоянен асортимент.

В някоя тематичта да не е пускано?

И като е гръцко, що надписът е на гиргилици?

# 2 941
  • In transit
Ами края на август бяха намалени доста сирена...ако се сещаш. Темата беше "Над 20 вида бели сирена в нашия асортимент". Значи БИ трябвало да са били в постоянния асортимент. Ето част от брошурата.
Скрит текст:

# 2 942
Може, да.  Просто не ги помня точно тези.

# 2 943
Аз от овчето в кутия купувах, но сега го няма.

# 2 944
  • София
Здравейте, в новият Лидл в Люлин  ще има седалка за шиатсу масаж, дали е добра(ако я е имало преди)?

# 2 945
Да, на мен ми харесва. Когато не ме мързи да я ползвам.

# 2 946
  • при моите любими
Ще има зехтин 4л. другата седмица. Някой ползвал ли е такъв? Дали е хубав, търся да не е с тежка миризма и вкус.

# 2 947
И тук ли проблеми с математиката. Rolling Eyes В Кауфланд по една бележка измама на 2 пъти - веднъж на каса по два артикула, втори път на информация при връщане на разликата...
В Метро ми маркираха 3 тави, вместо 1. Sad
[/quote]

Това ме подсети, че преди години в Метро купих 1 детски конструктор, а в касовата бележка бяха маркирали 25 броя...

Да споделя за неотчетените гъби ... Писах в контактната форма и ми върнаха извинение и ваучер за 3 лв.

# 2 948
  • Мадрид / София
Ще има зехтин 4л. другата седмица. Някой ползвал ли е такъв? Дали е хубав, търся да не е с тежка миризма и вкус.
Значи търсиш рафиниран зехтин - 4•

# 2 949
Хубав е (за мен) зехтинът и ще взема- тъкмо ни свърши предишната тенекийка Grinning

# 2 950
За играчки си мисля да го ползвам. Чудя се дали няма тапицерията бързо да замине - да се разшие, ако има мека част да вдлъбне. Абе знам ли.. Joy ама щом не се сещате да са пускали, може да пробвам да навия ММ да го вземем. Че сега съм фолирала един кашон, ама нещо пак не ме кефи.
[/i][/b][/i]
А какво имате предвид под здрав? Какво трябва да издържи? Такива ракли (малко по-големи) пускат редовно, има и във Вивре. Аз я ползвам в коридора, сядаме на нея докато се обуваме. Предполагам и дете ще издържи Grinning

# 2 951
  • София
Ами края на август бяха намалени доста сирена...ако се сещаш. Темата беше "Над 20 вида бели сирена в нашия асортимент". Значи БИ трябвало да са били в постоянния асортимент. Ето част от брошурата.
................
Взимам това което е на Pilos, с маслините,  няма по-добро според мен, препоръчвам ти го и го има всеки път

# 2 952

Вижте какво открих в гъбите кладница от Лидл!:rage:

# 2 953
Аз пък едва намерих една тарелка с немухлясали гъби в магазина. Всичко беше влажно.

# 2 954
  • shumen
Бонус-гвоздейче.
За играчки ще е малък според мен.

Общи условия

Активация на акаунт