Звездни компромати - Февруари'21

• 231 418
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 485
Сашо Кадиев каза, че този професор винаги е бил остър в изказванията си и това не е нещо ново и ексклузивно, само заради случая на Мария.

# 1 486
Добчев може да е голям талант в професията си, но с това интервю се показа като кофти човек. Едно е да си остър, друго е да си низък.
И аз не съм във възторг, че първия пробив на българска актриса в Холивуд е точно с Борат, но това не му дава право практически да я нарича ку@ва, да я плюе, защото НАТФИЗ не е успял да я вкара в калъпа си на "голямото изкуство" или както го нарича той. Много, много подло. И няма общо талантлива ли е Мария или не.
Касиел Ноа Ашер никога не ми е била приятна, но мнението й страшно много ми хареса.

И после що имало metoo...

# 1 487
Не съм гледала филма, не съм чела и мнението на Касиел, само на Добчев и то не до края. Аз пък адмирирам искреното му мнение. Защо е нужно да го крие? Истинският актьор ще изграе блестящо всяка една роля, а Мария явно се справя само с определени такива. Малко като на Рачков репертоара. На всички ни е до болка познат. Това на Мария може би не е роля, а нещо, което носи в себе си. Все пак се надявам да успея да стигна по някое време до филма, макар че се опасявам, че няма да го схвана Grin

# 1 488
Ама чакайте малко, Мария Бакалова е съвсем млада актриса, на която целият й професионален път е пред нея. Че кой може да знае, дали само с леки комедийни роли може да се справи? Момичето тепърва ще се доказва, желая й успех!
И наистина подобни изказвания, като това на Добчев, при положение, че е първата българска актриса в светлината на холивудският прожектор, са ми крайно злобни и комплексарски. Не всеки филм има за цел душевен катарзис и гони "високо изкуство".

# 1 489
Нашите изтънчени театрали и кинаджии, с великото им изкуство, какво направиха? На кой конкурс ги оцениха? И те се бутат, участват..., и? Тишина.
Виждаме им подготвените кадри (във високо изкуство), не всички, но голяма част - рецитират, като в читалище по филми, сериали и в театъра. Айде аман от творческо безсилие, но огромна претенция!
Вместо да се радват за нея, без значение естетическите им виждания (нормално да са различни), да й кажат - евала, ние Холивуд цял живот само го мечтахме, а ти имаш шанса да се развиеш и докажеш! Това може и да не е най- смислената роля, но те забелязаха.
Те какво - едно голямо нищо.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 09:31 от Tess d`Urberville

# 1 490
Толкова много его и дребнава злоба има в това интервю. И това вечно мрънкане от позицията на страшно извисения, безумно талантливия, трагично нерзбрания и най-важно елитния! (това последното е задължително да се каже многократно) интелигент, който нямало да слезе на нивото да пълни стадиони. Но пък държи да се знае, че той не ги пълни тия стадиони, не защото не може, а защото не иска.
И да, високо изкуство не е въпросният филм с Мария Бакалова, но пък и в българския театър въпреки големите претенции рядко се вижда такова. Рецитиране, маниерничене и празен патос се опитват да прикрият липсата на субстанция, собствен поглед, разбиране, усещане и познание.

# 1 491
Извинявам се, но свобода на мнение е едно, простащина друго. Той директно казва, че Мария умее да се слага на публиката и на мъжете, та затова е успяла. Извинявам се, но все пак е негов студент, не разбирам такова отношение от човек с претенции за дълбочина и възвишеност.

# 1 492
# 1 493
  • Пловдив
Кви са тия щуротии дет изскачат отвсякъде..."Върнете Рачков", та "Върнете Рачков" Rolling Eyes

# 1 494
Кви са тия щуротии дет изскачат отвсякъде..."Върнете Рачков", та "Върнете Рачков" Rolling Eyes
Най-вероятно подготвят зрителите за шоуто му. Случайно да не забравим за него.

Апропо, същият Рачков в големия и възвишен театър прави от Вражалец чалга постановка, халтура. Добчев що не го оплюе и него?

# 1 495
Силно се надявам Бакалова да не остане само с тази малоумна героиня и да участва и в други продукции. В крайна сметка, ако е добра в едни образи, що да се пъне да играе нещо, което няма да й приляга. Много малко актьори го умеят това, още повече в Холивуд вече талантът съвсееем стана непротребно нещо... вече имаме квоти за  зелени, червени, рогатии, зъбати и пр. кресливи групи.

# 1 496
  • София
Мария Бакалова вече има нова роля и то с добри актьори, пак ще е комедия, но по Нетфликс с Педро Паскал и Дейвид Духовни
Скрит текст:

Тя е още млада, ще видим натам ще успее ли да се пребори и за сериозна роля. Но това, че са я поканили и в този сериал си е голямо постижение, а и ще научи много.

# 1 497
Добчев е голям грубиян. Струва ми се, че е женомразец, защото знам и за друг негов конфликт с актриса.

# 1 498
Тъпото е, че той доста пъти спомена колко е умна и талантлива Мария, но някак си всичко, което запомня човек, е сексистките намеци за слагане на тоя или оня + лековати роли.

# 1 499
Изложи се Добчев, ама и едва ли му дреме.
Дано да дадат глобуса на Мария, каквото и да дрънкат за мен не всеки може да се справи с творчеството на С. Коен, трябва да си голямо перде и да ти сече акъла. Филмите за Борат ги намирам са силно неприятни да гледане, но подкрепям нашето момиче! Аман от Хоакин-и родни!

Общи условия

Активация на акаунт