Избор за име на бебето

• 3 978
  • 39
  •   1
Отговори
  • Targovishte
Здравейте, съвсем скоро очакваме нашето бебе, но все още не сме избрали име окончателно.Бихте ли изказали мнение за имената от анкетата.

# 1
Звучат ми остарели. Да уточня само, че не съм и фен на всякакви модерни изгъзици от сорта на Деймиън, Кръсчън, Джейсън или Марчело...
Йоан ми звучи по неутрално от трите, но не бих избрала и него, ако имам друг вариант.

# 2
Йоан ми звучи най-хубаво като име,на Йоан Кръстител.

# 3
Илиян ми звучи по-добре.

# 4
Нито едно не ми допада, но много харесвам класическото Константин.

# 5
За Йоан гласувах.

# 6
  • София
И аз гласувах за Йоан, иначе Константин и Илиян ми допадат повече от тези, които сте посочили.

# 7
Гласувах за Костадин, но имах предвид варианта Константин.

# 8
Гласувах за Йоан, според как са посочени в анкетата. Идва ми доста библейско, а и хубаво е да се помисли как ще се обръщат към детето - само Йоан като ще се удължава буквата А, или разните там Йоко, Коко..
Може да се окаже, че не е уникално с нищо името и ще има поне 3-4 наборчвта в детската със същото име.

Мои познати си кръстиха детето Ивайла, мислеха си, че са оригинални, сега дъщеря им е в клас с още три деца Ивайла

Илия си е традиционно, ако е предпочитано от родителите, защо не

Костадин- не, Константин - да, дълго, добре звучащо и е най - хубаво от трите варианта

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 13:01 от Щефи

# 9
Гласувах за Костадин, но предпочитам Констатин и Илиян. Йоан ми е едно от най-противните мъжки имена.

# 10
И трите имена не ми харесват, но може би бих предпочела Йоан. Напоследък обаче Йоан стана много модерно име.

# 11
Йоан е красиво и кратко. Популярно име е, без да е от най-популярните. Има еквивалент в целия християнски свят. Има хубаво значение и произход. Има имен ден. От това име произлиза Иван.

# 12
Гласувах за Йоан. Костадин не ми харесва - харесвам Константин. Илия не е лошо, но не е сред любимите ми имена.

# 13
Не ми допадат и трите лично на мен, но Йоан е хубаво име. Обаче няма умалително и после всички започват да казват Йоан-чо , което също не ми харесва.
Защо не помислите да смените Костадин с Константин, много по-хубаво име е.
Така че Константин е моя фаворит, макар, че го няма в анкетата.

# 14
Нито едно име от анкетата не ми харесва.
Вместо Илия, бих предложила Илиян.

Общи условия

Активация на акаунт