Звездни компромати - Февруари'21

• 231 328
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Sofia
Има ли други картини малката?
Не ми изглежда да е от нея рисувана 🤔

# 1 621
На колко години е момиченцето? Възможно е да е нейна. Виждала съм от 8-9 годишни момичета много прецизни рисунки. Особено, ако имат готова картина пред себе си и "прерисуват".

# 1 622
Тази картина е в стил Боб Рос, за начинаещи е. Можете да потърсите в Ютюб Bob Ross tutorial, много е известен на Запад с ръководствата си за рисуване за начинаещи. Всеки може да се справи, някои му ползват видеата и за релаксация, защото има много приятен и успокояващ тембър и изглежда беше и свестен човек, за съжаление почина.

# 1 623
Nicole Scherzinger и половинка
Скрит текст:

# 1 624
Майката на Норт от край време се напъва да докаже на света колко е талантлива Норт и че 100% е като баща си. Преди години я оставяше да се облича като чучело и твърдеше, че детето имало не знам си какъв нюх за стил. Имаше период, в който пускаше клипчета, в които Норт като всяко детенце на музика се криви нещо и Ким коментираше колко я бива в танците и колко е музикална. Сега явно е на вълна изобразително изкуство. Жал ми е за детето, супер сладичко е, но според мен е мн тежко, когато майка ти мн държи да си световен талант. Малко ми лъха на Венета и Тоца, а Ким я мислех за по- умна и адекватна.

# 1 625
Аз се връщам отново към мисис Батинкова.  Мисля, че тя това цели с постовете си. Противното би означавало сериозен психологически проблем 🤔
И така - напредничЪвият Бест може да не говори, но очевидно учи чужд език, съдейки по първата буква на името му, ползвана при направата на гривничка:
Скрит текст:

# 1 626
Сериозният психологически проблем на Антония се нарича "Умря циганката, дето ме хвалеше". Доста често срещан напоследък.

# 1 627
А Бест научи ли се да пие от нормална чаша вече, или е още от бебешка? Иначе колко умее да приказва трудно може да се разбере понякога. Моята приказва, когато си иска. Като искам да приказва по команда - за клипче, докато говоря по телефона с някоя от бабите, на някой познат, нищо не казва.

# 1 628
и аз мисля, че се прави Тоца....

# 1 629
Като тръгне Бести на детска, Тоца ще слезне на земята, като види, че и другите деца се развиват и Бести си е съвсем нормално детенце. Живо и здраво да е!

# 1 630
Като тръгне Бести на детска, Тоца ще слезне на земята, като види, че и другите деца се развиват и Бести си е съвсем нормално детенце. Живо и здраво да е!
Абсурд. Тогава ще е още по-настървена да ни доказва уникалността му. Сравняването с други деца на неговата възраст, с които той прекарва часове наред ще я съсипва Simple Smile.

# 1 631
Преди детската Бести ще издаде книга.
Не бързайте.
Нали видяхте какво твори, че и пише.

# 1 632
Сериозният психологически проблем на Антония се нарича "Умря циганката, дето ме хвалеше". Доста често срещан напоследък.
Хващам се за този пост, че истински ме вбеси с глупостта и плиткоумието си Батинкова.

Все едно ще го продава това дете.
Звучи като в нескопосана реклама на никому ненужна и непродаваема вещ с приписани и извънземни качества и способности, та белким (дано) някой се излъже да купи.

Жив и здрав да им е, то детето не е виновно - дете като дете. Майка му е за бой.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 11:09 от Sysly

# 1 633
Антония пише текстовете само за тази тема и за хейтването. Забавлява се жената. Хитруша е голяма. Wink

# 1 634
Антония пише текстовете само за тази тема и за хейтването. Забавлява се жената. Хитруша е голяма. Wink
Да и имам забавлението. На гърба на детето. То отнася негативите.

Общи условия

Активация на акаунт