Алба и на мен ми е мечта да посетя Прага. Половинката ми е бил там на командировка също, както и баща ми, наистина изглежда много красиво, също и времето мисля че е много подходящо. За една Нова година бяхме в Будапеща, умрях от студ и този вятър от Дунава… та не успях да се насладя така на града. Дано пътувате леко и изкарате добре, ще разказваш!
Хоуп е това си е голям кеф да имаш роднина на Канарските острови! Ще поотраснат малко и ще отидете, а мисля че зимата е по-добре да се пътува натам. Да ти кажа мои приятелки този февруари пътуваха едната до Малдиви , другата до Занзибар, все с деца около годинка, едната имаше кошмарен полет, а другата беше хем с прикачване и каза, че са пътували много добре. Та явно си зависи.
Ние очакваме бебка съвсем скоро. Малкия ще започне ясла от понеделник. Не ми е ясно как ще свикне, толкова е свикнал с мен и баща си. Ама дано му хареса… ☺ не обичам да се настройвам предварително. Искаше ми се да махна памперса до сега, но не успях. Махнах биберона, той го използваше само преди сън. Вече е и в самостоятелно легло, сложихме една преграда и свикна.