Януарски бебета - тема 3

• 19 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Поли, звучи прекрасно. Ако нямаш против за някои повод ще може ли да си купим торта от теб. 🎂 Аз утре съм рожденичка и мислих да направя едно Червено кадифе. Ще кажеш как е минала сватбата. Ние бяхме поканени на 5ти септември, но с бебка няма да успеем, а така да обичам такива поводи! ❤

Алба и на мен ми е мечта да посетя Прага. Половинката ми е бил там на командировка също, както и баща ми, наистина изглежда много красиво, също и времето мисля че е много подходящо. За една Нова година бяхме в Будапеща, умрях от студ и този вятър от Дунава… та не успях да се насладя така на града. Дано пътувате леко и изкарате добре, ще разказваш!

Хоуп е това си е голям кеф да имаш роднина на Канарските острови! Ще поотраснат малко и ще отидете, а мисля че зимата е по-добре да се пътува натам. Да ти кажа мои приятелки този февруари пътуваха едната до Малдиви , другата до Занзибар, все с деца около годинка, едната имаше кошмарен полет, а другата беше хем с прикачване и каза, че са пътували много добре. Та явно си зависи.

Ние очакваме бебка съвсем скоро. Малкия ще започне ясла от понеделник. Не ми е ясно как ще свикне, толкова е свикнал с мен и баща си. Ама дано му хареса… ☺ не обичам да се настройвам предварително. Искаше ми се да махна памперса до сега, но не успях. Махнах биберона, той го използваше само преди сън. Вече е и в самостоятелно легло, сложихме една преграда и свикна.

# 586
Интересно може ли снимка на леглото 🙄🥰❤️

# 587
  • София
Мими, ето го:

https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … 8604-22b847dd4add

Сложих и обиколник кръгъл, съвсем обикновен, както и преграда.
Има три нива и стига от 1,4м до 2 метра, можеш и такъв матрак да вземеш , който да удължаваш.

# 588
Честит рожден ден, Ray и дано раждането мине леко!
Пожелавам на всички дечица, които имат някакъв проблем, скоро да оздравеят.
Моето момче изкара вируса с повръщане и диария - беше ужасно, но всичко мина и сега е добре.

# 589
  • София
RFM много благодаря!

Надявам се малкия е вече добре! Как сте вие?

# 590
RFM много благодаря!

Надявам се малкия е вече добре! Как сте вие?

Добре е вече, всичко е наред при нас, като изключим, че не иска да ака и пишка в гърнето... Сяда, но колкото и да стои няма ефект. 😁
Направо не знам какво ще прави в яслата, до ноември трябва да постигнем някакъв напредък с гърнето и спането без мен. 🙄

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 14:23 от RFM11

# 591
Ray, честито с закъснение!
Хайде леко появяване на бебка и чакаме щастливи новини! Смелите сте майките на две Wink

Прага наистина е вълшебно място, за съжаление съм ходила сама на турне и се надявам някой път отново да отида този път с ММ ☺

# 592
RFM ,и моят "напредък" с гърнето е същият! Седи на него,дори си го търси,но само толкова. Имам чувството, че дори се стиска на него 😫

# 593
  • София
Момичета, на 15.08 се роди нашето момиченце!
Раждането мина много леко, таткото и баткото ме оставиха в болницата в 15:45ч. и в 16:06ч. бебка проплака, та определено второто раждане минава доста по-бързо. За радост и много леко при мен.
Виртуално ви черпя мили мамчета, бъдете благословени , нашата принцеса избра да се роди ден след моя рожден ден на празника на Богородица.🥰🥰🥰

# 594
Честитооо ❤️❤️❤️Бързо възстановяване.
Нормално раждане ли беше казваш "избра"?
Богородица ще я пази! 😘

Ние снощи бяхме на сватба(аз се включих чак за ресторанта),голям купон,малко свобода🥳,баща ми я гледа даже на обяд я приспа и вечерта също,много се разбират,бях спокойна.Малко питала за мен преди да заспи,ама той я разсеял набързо и заспала,събудила се в 3 ч и бързо заспала🙂
Всичко е минало нормално 🥳🥳🥳

Имаше две малки пъпчици на гениталиите сега прилича на обрив,някой да му се е случвало с какво се маже 😕

# 595
Честито Рей! Сладък и светъл да е пътя на малката принцеса!
Мими,да не е запарена?

# 596
Честито Рей, живи и здрави да сте всички. Какво име избрахте за малката, ако не тайна разбира се?
Мими, моите много рядко се зачервяват или подсичат, но сега в топлото време ми прави впечатление, че ако повече време не им сменя памперса се получава. Миналата седмица като се прибирахме от Бургас над 4 часа не ги бях преобувала и двете бяха доста зачервени. С 2 мазания с Бепантен мина.

# 597
Честито Рей, жива, здрава да ви е малката принцеса и мноооого да ви радва.

# 598
Днес за първи път бяхме на плаж както трябва с кърпи,кофичка и басейн 😄на косъм бях да дигна багажа🤐.Рев сигурно 20 мин нося я до морето рев,на пясъка не стъпва,седя на кърпата  само,носих Слънчо,давахме на врабчетата даже залъга се,започна да рови с лопатката в пясъка,после плахо с ръце и крачета цопка в басейна,но като седи на кърпата,цялата да седне да се намокри не пожела  😄😄😄😇
Тия дни ще ходим,догодина по често вече 🏖️

# 599
Моите пък нямаха никакъв страх от водата или от пясъка. Директно се засилваха да скачат в морето. Бяхме атракцията на плажа 😄 Първите дни носехме по 2 хавлии, после започнахме само по 1, да има къде да им сложим памерсите на тръгване. Тичаха и по пясъка и по скалите, навсякъде. На кофички и лопатки обръщаха внимание само ако са чужди.

Общи условия

Активация на акаунт